351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kızlarr hadi biraz da güzel planlardan bahsedelim sevdicekler gelince ilk olarak ne planınız var o gün ??? herkes anlatsın bakalımmm ???

ekim basinda 1 hafta izin alip hoppp ucakla istanbula ordan bebegim ile ya sapanca yada adalara bi kac gün tatile ondan sonra Rabbim nasip kimset ederse isteme ve nisan telasina gireriz umarim

ekim basinda 1 hafta izin alip hoppp ucakla istanbula ordan bebegim ile ya sapanca yada adalara bi kac gün tatile ondan sonra Rabbim nasip kimset ederse isteme ve nisan telasina gireriz umarim

N egüzel canımm benimde bir tatile ihtiyacım varrr hemde çoook uuuuuzun olur umarım güzel güzel gezersiniz

çekk cnmm daha farklı güzell şeyler de buluruzz hep beraber :) beş ay bunları düşünürzz işte :)

Kızlar smiley yapıyoruz ya mesela bunun gibi onların numaralarını nasıl bulacağım ya tek tek bakacağım bi panel falan var mı yoksa sizin mesajlara bakıp yazmak zorunda kalıyorum smiley yapmak için ???

ben geldim kızlaaar
benimki de daha askere gitmeden "dönünce bi tatile gidelim mi başbaşa bi yere ?" dedi. ben de evlenmeden olmaz dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…