- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #1.561
Kızlarr hadi biraz da güzel planlardan bahsedelim sevdicekler gelince ilk olarak ne planınız var o gün ??? herkes anlatsın bakalımmm ???
evet bu da çok güzelben nişanlıyım ben ne yapcam yatak odamız yok ki
ekim basinda 1 hafta izin alip hoppp ucakla istanbula ordan bebegim ile ya sapanca yada adalara bi kac gün tatileondan sonra Rabbim nasip kimset ederse isteme ve nisan telasina gireriz umarim
buluruz sana da tatlım farklı süprizler bebişim sen merak etme
tamam canım çok sevinirimçook şaşırsın sevinsin :) fikir kalmadı keşke hepsini sevgiliyken yapmasaydım
fikir kalmaz mı canım ya insanın hayal gücü sınırsız, buluruz sürprizler sevdiklerimiz için
hımmm güzell bende sevdiği şeylrden elmalı kurabiye jelibonn yaprak sarması falan hepsinden koca bir sepet hazırlıycam minik hediyeler falan koycam birde çardak kafe diye bir yer var kayserinin erciyes dağına doğru olan kısmında orda kahvaltı yapabiliriz şu anda senden kopya çektim taze taze
Zaten 5 aydır nişanlıyım aileler farklı bayağı bi huy olarak nasıl olacak hiç bilmiyorum
Düşünelim o zaman canım senden haberler bekliyorum
tamam canım, düşünmeye devam edelim buluruz bişeyler
çekk cnmm daha farklı güzell şeyler de buluruzz hep beraber :) beş ay bunları düşünürzz işte :)
yavaş sarıl bana zaten zayıfım sıktın kemiklerimi kırdınbaaak
Aynen öyle gelince çoooooook mutlu olacağızz ya ilk hafta forumda kimse kalmaz yada saedece akşamları bakarız belki
ben akşamları olmam
yaaa hımmm demek öle hahahaayyy ay çok hoşuma gitti buuuu
N egüzel canımm benimde bir tatile ihtiyacım varrr hemde çoook uuuuuzun olur umarım güzel güzel gezersiniz
ben geldim kızlaaar
benimki de daha askere gitmeden "dönünce bi tatile gidelim mi başbaşa bi yere ?" dedi. ben de evlenmeden olmaz dedim
5 ay sonra akşamları beni burada göremezsiniz kızlaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?