- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #1.601
Tatile gidiceeeeeeeeeeezzzzHerşeyin acısını çıkartcam mesela.Telefonda saatlerce konuşcam.Gece gündüz demeden gezip tozucaz.Sonra böyle böyle beni istemeye gelicekleeeerr Sonra benim okulum biticek ve nişan olucaakk
Bunları düşünmek güzel de benim gücüm kalmadı artıkİlk zamanlar çok güçlü olmaya çalıştım.Artık şimdi mi patlak verdi anlamıyorum.Bunaldım kızlar Ağlaya ağlaya yazmaktan ekranı göremiyorum resmen Gece hiç uyuyamadım nerdeyse.Sabahı ettim.
sende olamazsın akşamları o zaman
piknik güzel fikir, biz arkadaş grubumuzla çok yaparız çok severiz zaten piknikleri
unutmayız, burada konuşmaya devam ederiz ama seneye yaz ben bebiş ve hamiş topiklerinde olabilirim
Bu arada kızlar hep böyle güzel şeylerden konuşalım, moralimizi bozmayalım hiççç gerek yok
çok mutlu oldum sizi böyle görünce şu andatütütüüü maşallah
dimiiii, pozitif enerji doldu topiğimizyüzümde bir gülümseme oluştu valla :97:
cnmm gündzleri aksamları da her bulduğumz fırsatta girerz, düğün haberlerimizi paylaşırızz.. ayy gelseydi o günlerrr :))
Tatile gidiceeeeeeeeeeezzzzHerşeyin acısını çıkartcam mesela.Telefonda saatlerce konuşcam.Gece gündüz demeden gezip tozucaz.Sonra böyle böyle beni istemeye gelicekleeeerr Sonra benim okulum biticek ve nişan olucaakk
aynennnn bende böle yapmayı düşünüyorum
Bunları düşünmek güzel de benim gücüm kalmadı artıkİlk zamanlar çok güçlü olmaya çalıştım.Artık şimdi mi patlak verdi anlamıyorum.Bunaldım kızlar Ağlaya ağlaya yazmaktan ekranı göremiyorum resmen Gece hiç uyuyamadım nerdeyse.Sabahı ettim.
yaparız canımm tabidüğün fotolarınızı paylaşın kızlar görelim birbirimiziözel albüm yaparsınız sadece arkadaş olarak ekledikleriniz görebilir
EEE akşamları buraya gelmezsen tabi hamiş olursun olacağı obiz o topiclerden seni toplar getirriz merak etmeee
ha hayyyinşallah tatlım beni hamiş topiklerinden tutup getirdiğiniz günleri görelim
İnşallah bende düğün hazırlığı topiklerine salarım kendimi
benim minik bi düğün fotoğrafım var profilimde keçe çalışmalarım albümümde
Canım baktım çok tatlısınız maşallah size allahımmm bozmasın yuvanızın dirliğiniiiii maşallah
benim minik bi düğün fotoğrafım var profilimde keçe çalışmalarım albümümde
cnmm bnde gördmm çok hoş çıkmışssnz, inş bzde düğündn snr koyarız buraya fotolarıı :)
Selammmm yarenler :))
Bu gün çok mutluyum yazdıklarınızı okuyunca daha da mutlu oldum :)
Askerimin biletlerini aldım,görüşmemize 10 gün kaldı çokkk...şükür :) önce benim yanıma gelecek buradan çerkezköy'e geçeceğiz ailesinin yanına.Bu hafta sonu k.valideme gideceğim,nişanlım gittiğinden beri 1 kere aradım daha moral olur onada :))
Eylül'de görümcemin düğünü var,gelir gelmez düğün sebebiyle bir şey yapamayacağız biz ama düğün bittikten sonra ağva'ya kaçmayı düşünüyoruz,bir de rumeli hisarında kahvaltı yapmak istiyorum sevdiceğimle :)))
Bunları düşündükçe zaman daha da çabuk geçecek inşallah :))
İlkaycım fotoğrafınızı gördüm.Maşallah çok güzelsiniz.Rabbim mutluluğunuzu hep daim etsin inşallah.
İnşallah bende düğün hazırlığı topiklerine salarım kendimi
teşekkürler canım, Allah sizlere de nasip etsinhepiniz evlendireceğim burada siz merak etmeyin
teşekkür tatlımsizi de avatarındaki fotoğraftan görmüş olduk
çok sevindim tatlım iyi olmanabende iş çıkışı kocamın biletini alacağım istanbul-kırklareli biletini ..
geleceği düşünmek daha bi mutlu ediyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?