351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

canım bak güzel şeyler düşünüyoruz bugün burada, sen de hayal et, geldiği günü düşün neler yapacaksınız o gün onları düşün .. sürprizler hazırlayalım onlara biliyorum an geliyor insan dibe vuruyor .. gülerken bile içinde bir sıkıntı oluyor :26: sen olabildiğince geleceği düşünmeye çalış

EEE akşamları buraya gelmezsen tabi hamiş olursun olacağı o biz o topiclerden seni toplar getirriz merak etmeee

Bu arada kızlar hep böyle güzel şeylerden konuşalım, moralimizi bozmayalım hiççç gerek yok
çok mutlu oldum sizi böyle görünce şu anda tütütüüü maşallah

ay maşallah diyelimmmm aynen valla güzel düşünelimö güzel olsun

dimiiii, pozitif enerji doldu topiğimiz yüzümde bir gülümseme oluştu valla :97:

Evet canım güzel şeyleri dile getirince demekki böle oluyoooo

cnmm gündzleri aksamları da her bulduğumz fırsatta girerz, düğün haberlerimizi paylaşırızz.. ayy gelseydi o günlerrr :))

evet klozete aldığım kapak örtüsünün bile resmini koycam düğüne geri sayımmm ciiiiuvvvv

heyt canım cicim kuzum yok böle salya sümük artık bak bugün neşeliyiz sende ağlama gücün hala var olmak zorunda ayakta kalmalıyız bunun en iyi yolu da güzel düşünmek kızlar bakın bu beş ay mecbur geçecek mi?geçecek ya eziyet etcez kendimize yada gülerek geçircez sıkça o yüzden yıpratmayalım bakın onlar gelmeye tükeniriz ağlamaktan çirkin oluruz böle sümük mü silceksiniz hep hı söleyin bakimmmm o yüzden o sümükleri silin ve gülümseyin bakimmmm valla poponuza şaplak atarım

düğün fotolarınızı paylaşın kızlar görelim birbirimizi özel albüm yaparsınız sadece arkadaş olarak ekledikleriniz görebilir
yaparız canımm tabi

benim minik bi düğün fotoğrafım var profilimde keçe çalışmalarım albümümde

Selammmm yarenler :))

Bu gün çok mutluyum yazdıklarınızı okuyunca daha da mutlu oldum :)

Askerimin biletlerini aldım,görüşmemize 10 gün kaldı çokkk...şükür :) önce benim yanıma gelecek buradan çerkezköy'e geçeceğiz ailesinin yanına.Bu hafta sonu k.valideme gideceğim,nişanlım gittiğinden beri 1 kere aradım daha moral olur onada :))

Eylül'de görümcemin düğünü var,gelir gelmez düğün sebebiyle bir şey yapamayacağız biz ama düğün bittikten sonra ağva'ya kaçmayı düşünüyoruz,bir de rumeli hisarında kahvaltı yapmak istiyorum sevdiceğimle :)))

Bunları düşündükçe zaman daha da çabuk geçecek inşallah :))

çok sevindim tatlım iyi olmana bende iş çıkışı kocamın biletini alacağım istanbul-kırklareli biletini ..
geleceği düşünmek daha bi mutlu ediyor dimi

çok sevindim tatlım iyi olmana bende iş çıkışı kocamın biletini alacağım istanbul-kırklareli biletini ..
geleceği düşünmek daha bi mutlu ediyor dimi

Evet canım nasıl huzur veriyor anlatamam.Şimdiden düşünüyorum geldiğinde ne giysem,ona ne alsam diye :))

Zamanımız az ama bu kısacık zamanı mutlu ve kaliteli geçirmek istiyorum askerimle birlikte.

Kalan günlerimizi burada planlar yaparak geçireceğiz artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…