- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
- #1.581
ben geldim kızlaaar
benimki de daha askere gitmeden "dönünce bi tatile gidelim mi başbaşa bi yere ?" dedi. ben de evlenmeden olmaz dedim![]()
hehehe

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim kızlaaar
benimki de daha askere gitmeden "dönünce bi tatile gidelim mi başbaşa bi yere ?" dedi. ben de evlenmeden olmaz dedim![]()
5 ay sonra akşamları beni burada göremezsiniz kızlaaarrr![]()
![]()
5 ay sonra akşamları beni burada göremezsiniz kızlaaarrr![]()
![]()
balayinda tadini bol bol cikarirsiniz sizdeinsAllah bizim bu son beraber tatilimiz olur da bi daha ki tatil balayi olur yitter biktim artik beklemekten
![]()
ben geldim kızlaaar
heheheyıktın çocuğun hayallerini desene
hoşgeldin bu aradaaaa
:)))) benn de olmammm hep gezicm, bi yandan ev hazırlıkları flnn derkenn çok yoğun süreçtee olckk :))
valla ayri bi yeri oluyor 2 günde olsa o basbasa yapilan tatilerin yaen azindan karsindakinin huyunu suyunu daha iyi bi ögrenemene yardimci oluyor
![]()
hahah hepimiz sattık bi anda yalnız bi anda o günü düşününceee beyler gelecek biz birbirimizi unutacakmıyız yani :26:![]()
valla ayri bi yeri oluyor 2 günde olsa o basbasa yapilan tatilerin yaen azindan karsindakinin huyunu suyunu daha iyi bi ögrenemene yardimci oluyor
![]()
oooo daha dügün safaklarini saycaz burda hanimlar nereye![]()
ahahaha beni de altı ay sonra düğün olacak hu huuuu bebeğiimmmm![]()
heheehoşbuldukk:) ben de bi hediye alırım falan öyle bi sürpriz yaparım artık napim. bi de arkadaşlarımızı daha şimdiden örgütledim, askerden dönünce kalabalık şekilde bi pikniğe gideriz dedim, hem eylülde hava şimdiki gibi bahar gibi olur daha soğumaz havalar. fikrimi çalabilirsiniz kızlar
![]()
hahah hepimiz sattık bi anda yalnız bi anda o günü düşününceee beyler gelecek biz birbirimizi unutacakmıyız yani :26:![]()
heheehoşbuldukk:) ben de bi hediye alırım falan öyle bi sürpriz yaparım artık napim. bi de arkadaşlarımızı daha şimdiden örgütledim, askerden dönünce kalabalık şekilde bi pikniğe gideriz dedim, hem eylülde hava şimdiki gibi bahar gibi olur daha soğumaz havalar. fikrimi çalabilirsiniz kızlar
![]()
hehehebikerem bu benimkiydi asıl sen çalmışsın fikrimi hırkıssss
seni telife vercem
![]()
Bu arada kızlar hep böyle güzel şeylerden konuşalım, moralimizi bozmayalım hiççç gerek yok
çok mutlu oldum sizi böyle görünce şu andatütütüüü maşallah
![]()
Ben demiyorum vallaaa onlar diyo akşamları olmayız diyolar meşgul olacaklarmış da![]()
![]()
Tatile gidiceeeeeeeeeeezzzzHerşeyin acısını çıkartcam mesela.Telefonda saatlerce konuşcam.Gece gündüz demeden gezip tozucaz.Sonra böyle böyle beni istemeye gelicekleeeerr
Sonra benim okulum biticek ve nişan olucaakk
Bunları düşünmek güzel de benim gücüm kalmadı artıkİlk zamanlar çok güçlü olmaya çalıştım.Artık şimdi mi patlak verdi anlamıyorum.Bunaldım kızlar
Ağlaya ağlaya yazmaktan ekranı göremiyorum resmen
Gece hiç uyuyamadım nerdeyse.Sabahı ettim.
![]()