- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #14.781
dayanin kizlar bu son viraj
Düğünden sonra kocaman bi huzur
#direnbuket #direnseyma
cnmm ya ben sordğumda da yaz dönemi içinn diolardııı, bncee dahaa rahat olurrr cnmmm inş en kısa süredeee bulursnzzz içinize sinen güzel bir ev
öldürdün beni ilkay
İnş. kuzum tam aramaya cıkmadık sanırım ondan huzursuz hissediyorum
tatlımm çıkarsnzzz haftaa sonuu bilee çıkıp bir kaç saat dolanır, bakarsınzzzz :) kim bilirr nerdee kısmetinzzz :)
H.sonu benim bebeğim babamla balık tutmaya gidecekah baba ahhh sabote ettin h.sonumuzu
selam kızlarevet ya ne kadar boş kalmış burası kavuşan sevdiceğinden kopamadı heralde gelen olmamış arada uğrayın kızlar sohbeti kesmeyelim
herkessss koştrmayaa başladıııı galibaa :) yanımzdaa olup her dk göremesek bile, telefonun ucunda olduklarını bilmek bile çok mutluluk verioo
galibaaynen cnm öyle teselli buluyorum bende en azndan iyiler merak ettiğimizde ulaşabiliyoruz
cnmmm telde uzun uzun konuşmayı bile nasıl özlemişimmm
kalimero sen nasılsnnn cnmmmm
aynen bide aradığımda hemen ulaşabiliyorum ya benden mutlusu olmuyor mesaj atıyorum hemen dönülüyr arıyorum açılıyor afallıyorum bazen
iyiyim cnm sen nasılsın
cnmmm telde uzun uzun konuşmayı bile nasıl özlemişimmm
kalimero sen nasılsnnn cnmmmm
teşekkür ederim işyerin kızlar nöbetteyimfazla mesai yani.
yarım saat sonra vıııınnnn
o da baskıydı tabi üstlerinde bitti şükür herşey bizden sonrakiler düşünsün diyor nişanlımdacnmm bidee korkuu yokk yaaa, zaman kısıtıı yokk, komutan geldii yokkilk geceee ohh beee istersek sabaha kdrr bilee konuşuruzz, özgürlükk ne güzzell diodummm acrofobi naptı acabaa bayadır yok
teşekkür ederim işyerin kızlar nöbetteyimfazla mesai yani.
yarım saat sonra vıııınnnn
cnmm bidee korkuu yokk yaaa, zaman kısıtıı yokk, komutan geldii yokkilk geceee ohh beee istersek sabaha kdrr bilee konuşuruzz, özgürlükk ne güzzell diodummm acrofobi naptı acabaa bayadır yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?