351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

biz de usta birliğindee kullandk, ara sıra arkadaşlarndn aradıııı ara sıra kendi teli derkennn bitttiii :) sen naılsınn cnm bu arada :)

iyiyim canim dün isten ayrildim bu sene evde kpssye hazirlanacagim
Suan esimle yoldayiz, nereye gidecegimizi söylemedi ama sanirim beni izmire götürüyor

açtımmm bilmiyodum ben bu şarkıyıı çok eğlenceliymişşş evett canım mecburen öyle yapıyor herkes kpss ye çalışmak için napacan artıkinşallah olur

cok guzel sarki ben esim gelecegi hafta hep bunu dinleyip oynadim evde insallah canim, umitliyim kendimden

ayy bukett derken btttiii diyosun yaa sanki kısacık sürmüş gibi yoksa görünce her şey unutuluyo mu hemen gitmiş de gelmiş gibi mi oluyoo

cnmmm görünceee unuttmmm her şeyii sanki gtmemişş gbi gelioo ciddennn yok tatlım bugn görüşmedk, bugn onların akrabaları flnn geldii onlarla vakit geçirdii snr gene iş yerinee gtmiş

iyiyim canim dün isten ayrildim bu sene evde kpssye hazirlanacagim
Suan esimle yoldayiz, nereye gidecegimizi söylemedi ama sanirim beni izmire götürüyor

cnmmmm hayırlısı olsun, böyle daha rahat sınava hazırlanırsınn ve çok ii puan alırısınn, çalışck uzun dönem var önünde, inşş istediğin puanı alır atanırsınn aa acaba nereye götürüo ki ben de mrk ettm :)

ooo o zaman benim de tam şu an dinlemem gereken şarkıymış iyi oldu hem romantik hem eğlenceli vallaa
kaç puan alman gerekiyo canım?

canim p3 ten 80-85 almam gerekiyor denizliye atanmak icin 1 ay calistigimda 70 almistim.. insallah bu sefer 85 i alacagim

canim inşallah izmire gidiyoruz ondan eminimde yemegi nerde yiyecegiz onu merak ediyorum evlilik teklifi ettiği yerde mi yoksa cok sevdigimiz bi yer orda mi bilmiyorum

canim inşallah izmire gidiyoruz ondan eminimde yemegi nerde yiyecegiz onu merak ediyorum evlilik teklifi ettiği yerde mi yoksa cok sevdigimiz bi yer orda mi bilmiyorum

cnmm sana da çok ii gelirr eşin çok güzell düşünmüşşş belki de ikisi de değil, bambaşka bir yere götürüodurrrr :)

cnmm sana da çok ii gelirr eşin çok güzell düşünmüşşş belki de ikisi de değil, bambaşka bir yere götürüodurrrr :)

esim askerden gelmeden önce "gecikmelide olsa evlilik yıldönümümuzu kutluyacagiz" demişti sanirim bu yemek onun icin daha hic bisey aciklamadi

cnmmm görünceee unuttmmm her şeyii sanki gtmemişş gbi gelioo ciddennn yok tatlım bugn görüşmedk, bugn onların akrabaları flnn geldii onlarla vakit geçirdii snr gene iş yerinee gtmiş

ilahiii .......doğruu yeni geldi askerden, gelen gideni çok olur daha.. olsun senin yakınında ya bunu bilmek bile rahatlatır insanı
canim p3 ten 80-85 almam gerekiyor denizliye atanmak icin 1 ay calistigimda 70 almistim.. insallah bu sefer 85 i alacagim
alırsın canım 80 zaten olur da iyice çalışırsan 85 kesin olur merak etmee

ilkaaay hayırlısı olsun cnm bu sefer daha çok çalşıp daha iyisi yapacağına eminim hem işinle de sıkıntın vardı güzel olmuş senin içinde evde bol bol eşine zamanda ayırırsın sınavına da rahat çalışırsın

eveet patron egosunun verdiği sikintidan kurtulacagim, dinlenecegim artik esimle de rahat rahat gezecegim haftasonlari, hafta icleride tam gaz kpss haftada 2 kez 2 farkli dersanenin denemesine girecegim, insallah bu isi bu sene halledecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…