351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Canım gözün aydın seninde maşallah hep mutluluklarımız sürsün böyleee

şeymacımmmm çok teşekkkür ederimmm cnmmm dün ben de sizin fotoğrafı beğendm, yorum yazmaya çalıştım ama olmadı, burda yazayım.. Allah ayırmasın bi dahaaa

şeymacımmmm çok teşekkkür ederimmm cnmmm dün ben de sizin fotoğrafı beğendm, yorum yazmaya çalıştım ama olmadı, burda yazayım.. Allah ayırmasın bi dahaaa

banane ben resmin altında istiyorum yorumu Teşekkür ederim kuzum amin Allah sevenleri ayırmasın hiç. Buket bizi de düğün stresi bastı :26:

banane ben resmin altında istiyorum yorumu Teşekkür ederim kuzum amin Allah sevenleri ayırmasın hiç. Buket bizi de düğün stresi bastı :26:

cnmm bizde de ufaktan varr heyecan, şimdi evin işleri ile uğraşıoo nişanlımmm, bugn tüm gün onları halletckkk başka konumz yok sürekli düğün, ev, eşya var gündemimzdeee düğün geçsinnnn streslerimz bitecek, daha da rahatlıycazzz tatlımmm

Ay ne güzel ya bizde evi tutsak işte gerisi hallolcak umarım:26: biran önce kavuşsak artık

evet kuzum ufaktan bakıyor nişanlım şimdi.bende bakıştırıyorum. inş. uygun fiyatlı güzel iş yerlerimize uygun bi ev buluruz çok mu şey istiyorum

cnmmm siz çok rahat bulursnzzz çünkü okullar açıldıı tayin için fln ev bakanlarrr buldu, taşındııı.. yaz dönemi çok daha zor oluoduuu ama sizin çok rahatt bulunur bu dönemdee

aynennn öyleee cnmm, az kaldıı zatenn, heyecann varr bideee evlendikten sonra birazcık da alışma süresi varr, değişik duygular içindymmmm

bence düğüne hazirlanmak daha zor evlilige alismaktan alisirsin yani merak etme mutlu yuvalarınız olur insallah

bence düğüne hazirlanmak daha zor evlilige alismaktan alisirsin yani merak etme mutlu yuvalarınız olur insallah

aynennn cnmmm her kafadan bir ses çıkıoo, herkess ayrı bir şey söylüoo, ev eşya, perde şu bu bndee dinlemiorumm arttt aminnn inş herkes yuvasındaaa mutluu, huzurlu olsunn...

aynennn cnmmm her kafadan bir ses çıkıoo, herkess ayrı bir şey söylüoo, ev eşya, perde şu bu bndee dinlemiorumm arttt aminnn inş herkes yuvasındaaa mutluu, huzurlu olsunn...

en hatirlamak istemedigim zamanlar böyle geziyordum bende neyse ki sonra yasayacaginiz mutlu günler iyi ki'lerinizle dolu oluyor

en hatirlamak istemedigim zamanlar böyle geziyordum bende neyse ki sonra yasayacaginiz mutlu günler iyi ki'lerinizle dolu oluyor

bndeee öyleymmm cnmm, kendi bildiğimiii yapmaa çabasındymm.. art kasım gelsn düğün btsn, evimzdeee olalımmm çabasıı çok artttıı

cnmmm siz çok rahat bulursnzzz çünkü okullar açıldıı tayin için fln ev bakanlarrr buldu, taşındııı.. yaz dönemi çok daha zor oluoduuu ama sizin çok rahatt bulunur bu dönemdee
Kuzum ama emlakçılar da dediki çok sıkıntılı bir dönem:26:
buket ve seyma, yeni bir sinav basliyor sizin icin gazaniz mubarek olsun

aayy evet canım bence de çok sıkıntılı Allah yardım etsin...Herkes herşeye karışmasa olmaz zaten

bndeee öyleymmm cnmm, kendi bildiğimiii yapmaa çabasındymm.. art kasım gelsn düğün btsn, evimzdeee olalımmm çabasıı çok artttıı

aayy evet canım bence de çok sıkıntılı Allah yardım etsin...Herkes herşeye karışmasa olmaz zaten

dayanin kizlar bu son viraj
Düğünden sonra kocaman bi huzur

#direnbuket #direnseyma

cnmm ya ben sordğumda da yaz dönemi içinn diolardııı, bncee dahaa rahat olurrr cnmmm inş en kısa süredeee bulursnzzz içinize sinen güzel bir ev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…