• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

kızlar sizin askerleriniz hiç telefon kullanabildilermi? biz hep ankesörlüden konuştuk.. ve bazen bi saat boyunca sıralar bekledik.. off neyseki geçti gitti bitti...:37:

evet acro bayağıdır yok.. en son askeriyle ayrıldığını yazıp gitti bi daha gelmedi.. sanırım barışmadılar.. öyle olsaydı bizede haber verirdi.. Hayırlısıysa inşallah tatlıya bağlanmıştırda haber vermeyi unutmuştur.
bizimde hep küslüklerimiz oldu bu dönem ve bi çoğunu yansıtmamaya çalıştım ama bi ilişki galiba oturmayınca oturmuyo işte.. 8 yıllık bi ilişkim var (tabi yine küsüz) :1: bazen dünyanın en mutlu insanı biz olurken 1 hafta sonra dünaynın en mutsuz çifti biz oluyoruz.. suyu çıktı herhalde bu kadar uzatmanın... offff offff Allah hepimize hayırlı evlilikler versin.. şin şakası hayırlı değilse bile bitmesinden yanayım :25:

niye küssünüz cnm ya:26: küsmeyin iyi olun 8yıl bu az buz bir zaman değil ki dediğin gibi uzadıkça suyunun çıkıtına inanıyorum bende 2-3 yıl içinde hemen olup bitsin sallanmasın böyle bizimki gibi :31:

o da baskıydı tabi üstlerinde bitti şükür herşey bizden sonrakiler düşünsün diyor nişanlımda:33:

c.tesi çalışmasını da hiç sevmiyorum hafta sonu dediğin tatil olur dimi:9: az kalmış cnm yarım saat sonra sende özgürsün:16:

ahahahaa benmki dee diooo onuu, bu işler sıraylaa onlar gelick yenileri gtck, bu döngü hep devam edickk :)

kızlar sizin askerleriniz hiç telefon kullanabildilermi? biz hep ankesörlüden konuştuk.. ve bazen bi saat boyunca sıralar bekledik.. off neyseki geçti gitti bitti...:37:

biz kullandık cnm usta birliğine geçtiği 2. ya da 3. hafta aldı sonra yakalandı tekrar adı derken bu günlere geldik:9: o konuda bir sıkıntımız olmadı bizim:31:

evet acro bayağıdır yok.. en son askeriyle ayrıldığını yazıp gitti bi daha gelmedi.. sanırım barışmadılar.. öyle olsaydı bizede haber verirdi.. Hayırlısıysa inşallah tatlıya bağlanmıştırda haber vermeyi unutmuştur.
bizimde hep küslüklerimiz oldu bu dönem ve bi çoğunu yansıtmamaya çalıştım ama bi ilişki galiba oturmayınca oturmuyo işte.. 8 yıllık bi ilişkim var (tabi yine küsüz) :1: bazen dünyanın en mutlu insanı biz olurken 1 hafta sonra dünaynın en mutsuz çifti biz oluyoruz.. suyu çıktı herhalde bu kadar uzatmanın... offff offff Allah hepimize hayırlı evlilikler versin.. şin şakası hayırlı değilse bile bitmesinden yanayım :25:

aa ben ayrıldklarını bilmiodumm cnmm okumadmm mı acabaaa orayııı:31: inş hayırlısı neyse o olur onlarr için de:31: siizn de arada mesafe var sanırımm, bazen mesafeler dee ufak tefek sorunlarr oluo tatlımm, uzun süre telde konuşunca çok fazla mesajlaşınca tartışmaa çıkıo die düşünenlerdnm, iknzde uzakta olduğunzz için mecbur yöntemi kullanıosunz, belki bunun da etkisi vardrr cnm.. yüzyüze sorunlar daha rahat çözülüoo.. evtt ya ilişkii çok uzamadan evlilik nişan hemen olck, hele uzun süre nişanlılık cidden zor.. siz dee inş en kısa zaman daa halledersnzzzz:16:

niye küssünüz cnm ya:26: küsmeyin iyi olun 8yıl bu az buz bir zaman değil ki dediğin gibi uzadıkça suyunun çıkıtına inanıyorum bende 2-3 yıl içinde hemen olup bitsin sallanmasın böyle bizimki gibi :31:

görsen ağır mı ağır bi adam (yaşta 29 yani) ama en ufak bişeyde kız gibi küsüyo... bende sıkıldım artık bende aramıyorum..2-3 gün sonrasında arayan yine o oluyoo... neymiş efendim cum mesajını toplu halde atarken neden altına ismimi ve soyisimi yazma ihtiyacı hissediyomuşum....offf yaaaa ...neyse kızlar saçma sapan şeyler işte.. :24:
siz kendinize iyi bakın.. görüşürüz..

bizden geçti ya o döngü atlatttık bunu da :16: gerçi hala askerler cnm nişanlım izin kağıdıyla geziyor ay sonu terhis olcaklarmış şu an izinli oluyolarmış :26:

evtttt cnm bir ekime kadar sanırım izinlii oluolarmışşşş 12 günlük iizn diodu nişanlımm:31:

görsen ağır mı ağır bi adam (yaşta 29 yani) ama en ufak bişeyde kız gibi küsüyo... bende sıkıldım artık bende aramıyorum..2-3 gün sonrasında arayan yine o oluyoo... neymiş efendim cum mesajını toplu halde atarken neden altına ismimi ve soyisimi yazma ihtiyacı hissediyomuşum....offf yaaaa ...neyse kızlar saçma sapan şeyler işte.. :24:
siz kendinize iyi bakın.. görüşürüz..

tatlım henüz normal değiller sen bu duruma ver şimdiki tribini şu askerlik sendromunu da atlatsın normale döncekler takma kafana üzme kendini :26: görüşürüz tatlım vaktin oldukça uğra bize:16:

biz kullandık cnm usta birliğine geçtiği 2. ya da 3. hafta aldı sonra yakalandı tekrar adı derken bu günlere geldik:9: o konuda bir sıkıntımız olmadı bizim:31:

bzdee kullankd cnmm hatta yakalttı nişanlımmm :1:

ohh ohhh maşallah kullanmışsınız ne güzel..bide yakalatmışsınız... bizimkisi risk almadı.. komutanlar eğer kullanırsanız deyip ana avrat küfür etmiş.. bizimkiside yaş itibariyle bunu kaldıramayacağından istemedi.. düşünmedi bile.. ama çoğu kullanmış tabi orda..

selam kızlarr
dediğiniz gibi telefonla rahat rahat konuşabilmekk onların özgür olması da çok güzel bişey... sonunda bu günlere gelebildik:31: ama kavuşamamak beni huzursuz ediyo daha 1 hafta falan var bizm kavuşmamıza. görmek istiyorum artık sabrım kalmadı sarılmak istiyorum:25:

merhaba kizlar:3:
Bizde hic cep telefonu kullanmadik, ama bikac kere nobette arkadasinin telefonunu aldi mesajlasmistik :16:

selam kızlarr
dediğiniz gibi telefonla rahat rahat konuşabilmekk onların özgür olması da çok güzel bişey... sonunda bu günlere gelebildik:31: ama kavuşamamak beni huzursuz ediyo daha 1 hafta falan var bizm kavuşmamıza. görmek istiyorum artık sabrım kalmadı sarılmak istiyorum:25:

cnmmm çokk çok azz kaldıı, artt bittii bakmışsssnn buluşmuşssnzz sarılmışsnzz:16:

biz de usta birliğindee kullandk, ara sıra arkadaşlarndn aradıııı ara sıra kendi teli derkennn bitttiii :) sen naılsınn cnm bu arada :)
ayy bukett derken btttiii diyosun yaa sanki kısacık sürmüş gibi:1: yoksa görünce her şey unutuluyo mu hemen gitmiş de gelmiş gibi mi oluyoo:ssz:

selam kızlarr

cnm çok az kaldı sonra sizde berabersiniz biraz daha sık dişini Rabbim bi daha böyle ayrılıklar vermesin bize:nazar: en azndan rahat rahat ğistediğimiz zaman konuşuyoruz buna şükredelim:16:

Back