- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
- #14.761
Gözün aydin seninde buketcim![]()
çok teşekkür ederimm cnmmm

kızlar herkeseeee günaydınnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydin seninde buketcim![]()
kızlarrrrrrüyada gbiymmm ben.. dün nişanlımın uçağı bir saat rötarlı geldi.. erken gittik havaalanına, vakit durdu sanki, hiç geçmedi.. uçağın indiğini ekranda görünce, bayılcam sandım heyecandan
bir baktım nişanlım yanında arkadaşı ile valizini bekliyorr.. rüya gibii, sonra baktım geliyor... arkadaşıı, annesi, babası kimse umrumda değildi, sarıldıkkk o annn
çokkkk çokkk özlemişim.. havaalanından eve giderken, arabada ikimzde arkaya otrdukk, el ele gittik onların evine...
çay fln içemedk, hadi dedi seni eve götüreceğim, ikimz başbaşa çıktıkkk
beni eve bıraktı, yolda hep koluna yattımmmmm
her şey rüya gibi gelişti.. sabah erkendn uyandm, bir arkadaşımla buluştumm, nişanlım bu arada kendi işyerine gittii, biraz işlerini halletti, yanımıza geldii.. ikimzn de ortak arkadaşı vardı yanımda
gayet güzelll sohbet etti, bize azcıkk anılarınııı anlattııı
daha sonraa kendi evimize gttiik, evimizi ilk defa gördüüü yaa
çokkk beğendiii, uzun süreee evdee üçümz otrdukkk, sohbet ettik.. akşam da bize yemeğe geldi.. bazen çok sessiz oluo, düşünceli oluooo
zamanlaaa geçick diorumm kendi kendime, alışmaya çalışıooo.. çokkk çokkkk güzelll bir duygu.. bana hiç gtmemiş gbi geliyor... o günler silindi aklımdan... darısıııı inşşş tüm bekleyenlereee olsunn
![]()
şeymacımmmm çok teşekkkür ederimmm cnmmmdün ben de sizin fotoğrafı beğendm, yorum yazmaya çalıştım ama olmadı, burda yazayım.. Allah ayırmasın bi dahaaa
![]()
banane ben resmin altında istiyorum yorumu
![]()
Teşekkür ederim kuzum amin Allah sevenleri ayırmasın hiç.
Buket bizi de düğün stresi bastı :26:
cnmm bizde de ufaktan varr heyecan, şimdi evin işleri ile uğraşıoo nişanlımmm, bugn tüm gün onları halletckkk
başka konumz yok sürekli düğün, ev, eşya var gündemimzdeee
düğün geçsinnnn streslerimz bitecek, daha da rahatlıycazzz tatlımmm
Ay ne güzel ya bizde evi tutsak işte gerisi hallolcak umarım:26: biran önce kavuşsak artık![]()
cnmm evi halletnz andaa her şeyy çok daha rahat olurrr, eşyalarıı fln hemen halledersnzzz
evet kuzum ufaktan bakıyor nişanlım şimdi.bende bakıştırıyorum.inş. uygun fiyatlı güzel iş yerlerimize uygun bi ev buluruz çok mu şey istiyorum
![]()
buket ve seyma, yeni bir sinav basliyor sizin icingazaniz mubarek olsun
![]()
![]()
aynennn öyleee cnmm, az kaldıı zatenn, heyecann varr bideee
evlendikten sonra birazcık da alışma süresi varr, değişik duygular içindymmmm
![]()
bence düğüne hazirlanmak daha zor evlilige alismaktanalisirsin yani merak etme
mutlu yuvalarınız olur insallah
![]()
aynennn cnmmm her kafadan bir ses çıkıoo, herkess ayrı bir şey söylüoo, ev eşya, perde şu bu bndee dinlemiorumm artttaminnn inş herkes yuvasındaaa mutluu, huzurlu olsunn...
en hatirlamak istemedigim zamanlarböyle geziyordum bende
neyse ki sonra yasayacaginiz mutlu günler iyi ki'lerinizle dolu oluyor
![]()
Kuzum ama emlakçılar da dediki çok sıkıntılı bir dönem:26:cnmmm siz çok rahat bulursnzzz çünkü okullar açıldıı tayin için fln ev bakanlarrr buldu, taşındııı.. yaz dönemi çok daha zor oluoduuu ama sizin çok rahatt bulunur bu dönemdee![]()
buket ve seyma, yeni bir sinav basliyor sizin icingazaniz mubarek olsun
![]()
![]()
bndeee öyleymmm cnmm, kendi bildiğimiii yapmaa çabasındymm.. art kasım gelsn düğün btsn, evimzdeee olalımmm çabasıı çok artttıı![]()
Kuzum ama emlakçılar da dediki çok sıkıntılı bir dönem:26:
aayy evet canım bence de çok sıkıntılı Allah yardım etsin...Herkes herşeye karışmasa olmaz zaten![]()
Kuzum ama emlakçılar da dediki çok sıkıntılı bir dönem:26:
aayy evet canım bence de çok sıkıntılı Allah yardım etsin...Herkes herşeye karışmasa olmaz zaten![]()
dayanin kizlar bu son viraj
Düğünden sonra kocaman bi huzur
#direnbuket #direnseyma![]()