• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

kızlarrrrr:52: rüyada gbiymmm ben.. dün nişanlımın uçağı bir saat rötarlı geldi.. erken gittik havaalanına, vakit durdu sanki, hiç geçmedi.. uçağın indiğini ekranda görünce, bayılcam sandım heyecandan:1: bir baktım nişanlım yanında arkadaşı ile valizini bekliyorr.. rüya gibii, sonra baktım geliyor... arkadaşıı, annesi, babası kimse umrumda değildi, sarıldıkkk o annn :16: çokkkk çokkk özlemişim.. havaalanından eve giderken, arabada ikimzde arkaya otrdukk, el ele gittik onların evine... :16: çay fln içemedk, hadi dedi seni eve götüreceğim, ikimz başbaşa çıktıkkk:52: beni eve bıraktı, yolda hep koluna yattımmmmm:16: her şey rüya gibi gelişti.. sabah erkendn uyandm, bir arkadaşımla buluştumm, nişanlım bu arada kendi işyerine gittii, biraz işlerini halletti, yanımıza geldii.. ikimzn de ortak arkadaşı vardı yanımda:1: gayet güzelll sohbet etti, bize azcıkk anılarınııı anlattııı:52: daha sonraa kendi evimize gttiik, evimizi ilk defa gördüüü yaa:1: çokkk beğendiii, uzun süreee evdee üçümz otrdukkk, sohbet ettik.. akşam da bize yemeğe geldi.. bazen çok sessiz oluo, düşünceli oluooo:ssz: zamanlaaa geçick diorumm kendi kendime, alışmaya çalışıooo.. çokkk çokkkk güzelll bir duygu.. bana hiç gtmemiş gbi geliyor... o günler silindi aklımdan... darısıııı inşşş tüm bekleyenlereee olsunn:16:

Canım gözün aydın seninde :nazar: maşallah hep mutluluklarımız sürsün böyleee:16:

şeymacımmmm çok teşekkkür ederimmm cnmmm:16: dün ben de sizin fotoğrafı beğendm, yorum yazmaya çalıştım ama olmadı, burda yazayım.. Allah ayırmasın bi dahaaa :16:

şeymacımmmm çok teşekkkür ederimmm cnmmm:16: dün ben de sizin fotoğrafı beğendm, yorum yazmaya çalıştım ama olmadı, burda yazayım.. Allah ayırmasın bi dahaaa :16:

:1::1: banane ben resmin altında istiyorum yorumu:33::33: :9::9::9: Teşekkür ederim kuzum amin Allah sevenleri ayırmasın hiç.:16: Buket bizi de düğün stresi bastı :26:

:1::1: banane ben resmin altında istiyorum yorumu:33::33: :9::9::9: Teşekkür ederim kuzum amin Allah sevenleri ayırmasın hiç.:16: Buket bizi de düğün stresi bastı :26:

:1: cnmm bizde de ufaktan varr heyecan, şimdi evin işleri ile uğraşıoo nişanlımmm, bugn tüm gün onları halletckkk:1: başka konumz yok sürekli düğün, ev, eşya var gündemimzdeee:52: düğün geçsinnnn streslerimz bitecek, daha da rahatlıycazzz tatlımmm

:1: cnmm bizde de ufaktan varr heyecan, şimdi evin işleri ile uğraşıoo nişanlımmm, bugn tüm gün onları halletckkk:1: başka konumz yok sürekli düğün, ev, eşya var gündemimzdeee:52: düğün geçsinnnn streslerimz bitecek, daha da rahatlıycazzz tatlımmm

Ay ne güzel ya bizde evi tutsak işte gerisi hallolcak umarım:26: biran önce kavuşsak artık:31:

evet kuzum ufaktan bakıyor nişanlım şimdi.bende bakıştırıyorum.:31: inş. uygun fiyatlı güzel iş yerlerimize uygun bi ev buluruz çok mu şey istiyorum:9:

cnmmm siz çok rahat bulursnzzz çünkü okullar açıldıı tayin için fln ev bakanlarrr buldu, taşındııı.. yaz dönemi çok daha zor oluoduuu ama sizin çok rahatt bulunur bu dönemdee:31:

bence düğüne hazirlanmak daha zor evlilige alismaktan :27: alisirsin yani merak etme:31: mutlu yuvalarınız olur insallah :16:

aynennn cnmmm her kafadan bir ses çıkıoo, herkess ayrı bir şey söylüoo, ev eşya, perde şu bu bndee dinlemiorumm arttt:52: aminnn inş herkes yuvasındaaa mutluu, huzurlu olsunn...

aynennn cnmmm her kafadan bir ses çıkıoo, herkess ayrı bir şey söylüoo, ev eşya, perde şu bu bndee dinlemiorumm arttt:52: aminnn inş herkes yuvasındaaa mutluu, huzurlu olsunn...

en hatirlamak istemedigim zamanlar:ssz: böyle geziyordum bende:36: neyse ki sonra yasayacaginiz mutlu günler iyi ki'lerinizle dolu oluyor :16::16::16:

en hatirlamak istemedigim zamanlar:ssz: böyle geziyordum bende:36: neyse ki sonra yasayacaginiz mutlu günler iyi ki'lerinizle dolu oluyor :16::16::16:

bndeee öyleymmm cnmm, kendi bildiğimiii yapmaa çabasındymm.. art kasım gelsn düğün btsn, evimzdeee olalımmm çabasıı çok artttıı:1:

cnmmm siz çok rahat bulursnzzz çünkü okullar açıldıı tayin için fln ev bakanlarrr buldu, taşındııı.. yaz dönemi çok daha zor oluoduuu ama sizin çok rahatt bulunur bu dönemdee:31:
Kuzum ama emlakçılar da dediki çok sıkıntılı bir dönem:26:
buket ve seyma, yeni bir sinav basliyor sizin icin:9: gazaniz mubarek olsun :41: :9::9:

aayy evet canım bence de çok sıkıntılı Allah yardım etsin...Herkes herşeye karışmasa olmaz zaten:47:

bndeee öyleymmm cnmm, kendi bildiğimiii yapmaa çabasındymm.. art kasım gelsn düğün btsn, evimzdeee olalımmm çabasıı çok artttıı:1:

aayy evet canım bence de çok sıkıntılı Allah yardım etsin...Herkes herşeye karışmasa olmaz zaten:47:

dayanin kizlar bu son viraj:41:
Düğünden sonra kocaman bi huzur :16:

#direnbuket #direnseyma :60:

cnmm ya ben sordğumda da yaz dönemi içinn diolardııı, bncee dahaa rahat olurrr cnmmm inş en kısa süredeee bulursnzzz içinize sinen güzel bir ev:16:

Back