351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

gözün aydın canım benim ne güzel yaa bayıldım valla burda

ne güzel film gibi...Hiç ayrılmayın inşallah.. hep el ele olun...

ilkayyyyyyyyyy geçmiooo vakitt bugnn banaaaa, ne yapsamm sanki saatler durmuş gbi gelioo

eşin başladı mı hemen işe, yoksa bir süre dinlenmek istedi miiii

sabah beni ise birakti, o yüzden kendisi de erkenden gitmek zorunda kaldi ise canim ama birazdan eve gidecekmis, dinlenir biraz daha

sabah beni ise birakti, o yüzden kendisi de erkenden gitmek zorunda kaldi ise canim ama birazdan eve gidecekmis, dinlenir biraz daha

evttt bence de bi süre dinlenmekk onlar için ii olucak cnm, nişanlım da bi süre dinlenmek istiorum, kafamı toplamak istiorumm dediii

evttt bence de bi süre dinlenmekk onlar için ii olucak cnm, nişanlım da bi süre dinlenmek istiorum, kafamı toplamak istiorumm dediii

hic ise gitmeden duramaz zaten 5 aydir akli islerde, onsuz biraz zor yaptilar.. o yüzden böyle erken gelerek dinlenir bi kac gün

hic ise gitmeden duramaz zaten 5 aydir akli islerde, onsuz biraz zor yaptilar.. o yüzden böyle erken gelerek dinlenir bi kac gün

çokk şükürrr artt zor günlerr geride kalıcak, hep yanımzdaa olucaklarrr, her şey eskisi gbi olucakkk, bizimm bide evlilik olucakkk, bir çok heyecan aynı anda olucakk

Kızlaaarrrr
Yok böyle bir mutluluk yaaaa
Dün sabah saat 10.45 de aldık havaalanından sevdiceğimi, kapıdan geldiğini gördüm bir garip oldum valizi sırt çantası ile karşımdaydı, annesine, kız kardeşine, benim kardeşime sarıldı ve onlar sarılırken ben gözlerimden döktüm...Sıra bana geldi öyle bir sarıldık ki öptüm kokladım, öyle sardı ki beni sevdiceğim kemiklerim kırılacak sandım.Kokusu...Allahım sanki rüyaydıııı. Resmen hani telefon bataryasının şarjı aşağıdan yukarıya dolar ya ekranda görürsünüz, bende öyle enerji, aşk, hayat doldum birden ayaklarımdan başıma kadar bir serin suya girdim, yenilendim gibiydi yaaa.Nefes aldım yeniden..Dakkalarca sarıldık.sonra onların evine gittik ona kahvaltı hazırladım, hep beraber kahvaltı yaptık, sürekli gelip gelip sarıldı.Mutfaktan salona baktığımda onu görüyordum, orda oturması bile inanılmaz geldi.'Sanki çarşı iznindeyim geri dönücem gibi hissediyorum' dedi.O kadar özlemişim ki diye sayıklayıp durdu.Sonra dizimde yattı, Allahım kamera değildi, gerçekti saçlarını okşayabiliyordum, nefes alışını duyabiliyordum.sonra bende uzandım yanına göğsünde yatmak, sanki bütün 5 ayın yorgunluğu gitti bende.O uykuya dalınca ben salona gittim, sevdiceğim güzelce uyudu 3-4 saat gidip gidip öptüm, üstünü örttüm.Kalkınca pazarı gezmeye gittik yürüdük hem, Sonra Annemler de geldi akşam yine eski günlerdeki gibiydi, babamla tavla oynadılar, espriler kahkahalar,
Bugün öğlende yanıma geldi biraz önce gitti akşam iş çıkışı yeniden gelicekki bize gidicez akşamda şu an ağlıyorum Allahım sen bütün bekleyenlere nasip et diye Çooook çooookkk güzel bir duyguymuş.Sürekli elini yüzüme koyup gerçek misin diyor

Son düzenleme:

Ay ağlattın beni kuzum ya ne güzel yazmışsınnnnn

şeymaaaaa gözünaydınnnn cnmmmm, çok güzel anlatmışssn, duygulandm bndeee akşam bakalım bizim nasıl geçickk.. ömür boyuuuu çokkkk çokkkk mutluuuu olunn

İlkaaaayyy Gözümüz aydınnn canım.Sizin kavuşmanız da çok güzel olmuşşş Yeniden kocanlasın ne mutlu sanaaaa

gözümüz aydin canim cok şükür aylar sonra dun gece deliksiz, korkusuz, huzurlu bi uyku uyudum esime sarilarak sabahta öylesine mutlu uyandim onu yanimda görünce. Hem saskin hem mutlu uyandim diyeyim

eveeet daha güzel heyecanlar var önünde

şeymaaaaa gözünaydınnnn cnmmmm, çok güzel anlatmışssn, duygulandm bndeee akşam bakalım bizim nasıl geçickk.. ömür boyuuuu çokkkk çokkkk mutluuuu olunn

Buketimm Allahım cümle bekleyenlere, uzununa kısasına, zoruna kolayına, kavuşmayı nasip etsin bütün asker yarenleri ve askerlerimiz yaşasın bu duyguyu inşallah Sizinki de inş. cok güzel gecer kuzum.Haberlerini bekliyoruz bak hepimiz ömür boyu çok mutlu olalııımmmmmmm

gözümüz aydin canim cok şükür aylar sonra dun gece deliksiz, korkusuz, huzurlu bi uyku uyudum esime sarilarak sabahta öylesine mutlu uyandim onu yanimda görünce. Hem saskin hem mutlu uyandim diyeyim

Ayyy Bende gece uyudum ya sabah kalkınca rüya olcak diye çok korktumm Sağ salim geldiler ya artıkkk bütün günler bizim

Bennuuurrrrrr bitti kuzum bak gördünmüüü Allahım bir daha hiç ayırmasınnn yaa sen onun psikolojisini falan düzeltirsin biraz zaman gecsinnn adapte olucaktır kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…