351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Aminn cnmmm inş, tüm bekleyenlerrr kavuşssn sevdiklerinee tatlımmm akşamm gtczzzz karşılamayaa çok heyecanlıyım, bekliorumm sabırsızlıklaa

Bennur ve şeymacığım gözünüz aydınmsizin de Çok güzel çok içten yazmışsınızz darısı bütün bekleyenlere . Allah bi daha ayırmasın

saol kuzummmmm şu saatlerde sende kavuşmuş olmalısın Rabbim bir daha ayırmasın cnm tarifsiz bir mutluluk ilk sarılma anı
gözün aydın canım benim ne güzel yaa bayıldım valla burda
saol cnm en kısa zamanda sende yaşıyacaksın bu mutluluğu
bennur gözün aydın senin de
teşekkür ederim seninde cnm

ne güzel film gibi...Hiç ayrılmayın inşallah.. hep el ele olun...
teşekkür ederim güzel dileklerin için cnm tüm sevenler mutlu olsun hiç ayrılmasın inşallah
Bennuuurrrrrr bitti kuzum bak gördünmüüü Allahım bir daha hiç ayırmasınnn yaa sen onun psikolojisini falan düzeltirsin biraz zaman gecsinnn adapte olucaktır kuzum
bitti cnm ya bitti gerçekten bitti hala rüyadayım sanki bugün daha iyiydi cnm toparlayacağım yavaş yavaş acelemiz yok nasılsa
Bennur ve şeymacığım gözünüz aydınmsizin de Çok güzel çok içten yazmışsınızz darısı bütün bekleyenlere . Allah bi daha ayırmasın
saol cnmm amiiin Rabbim tüm asker bekleyenleri en kısa zamanda kavuştursun sevdiğine

bugünde güzel bir gün geçirdik kızlar uyandırdım sabah sevdiğimi annemler k.validemler görümcemler kardeşim hep beraber kahvaltı yaptık sohbet ettik bizde kahvaltı sohbetleri meşhurdur 2-3 saat sürer kahvaltı bu da öyleydi güldük sohbet ettik sevdiğimde bugün daha iyiydi konuşmalara katıldı askerliğini anlattı ama uzatmadan tabi kısacık buna bile şükür dedik akşamki halinden sonra gündüz evdeydik kuzenleri geldi akrabaları baya kalabalıktık keyfi yerindeydi sevdiğimin inanmaya başladı artık geldiğine
sonra müsade isteyip dışarı çıktık el ele istiklal de yürüdük eski günlerdeki gibi 1-2saat baş başa zaman geçirdik şükür bugün daha iyiydi sohbet edebildik mutluydu herşeyim sonra arkadaşlarımızla buluştuk cafeye gittik kuzenlerimiz görümcemler kardeşim arkadaşlarımız yaklaşık 30 kişiydik mekan kapattık bütün gece eğlendik gecenin sonunu dansla bitirdik kollarında olmak çok güzeldi gözlerinde yeniden kayboldum sanki az önce de geldik k.validemlere nişanlım yine gitme dedi bu gece de öyle bakışları var ki gidipte sanki gelmicekmişim gibi hissediyomuş bırakmıyo bebişim:26: kaldım yine sevdiğimle
sabahta burdan işe gideceğim büyük ihtimal uyku yok bana bu gece işe yetişmem için 4.30da kalkmam gerekicek yolum uzun yarın garip bi gün beni bekliyor olucak gibi hissediyorum daha ilk günlerden işten de yalanla bugününde iznini aldım bugün hastanedeydim mesela sevdiğim için herşeye değer
Rabbim bizleri bir daha ayırmasın ne büyük imtihanmış ayrılık henüz kavuşamayan yarenleri de bir an önce kavuştursun sevdiğine

Gece gece beni aglattin yine canim allah mutlulugunu daim etsin ne guzel kavustun sevdigine...sizleri gordukce kendime cok uzuluyorum safak bi sey degil geciyo bi sekilde artik ama bizim safagimiz gecmiyo iste neredeyse bi yil olacak biz birbirimizi gormeyelive ben artik cok bunaldim hersey bir an once yoluna girse artik cok yoruldum

cnm benm ağlama sil gözünün yaşını:26: geliyor artık sevdiğin çok az kaldı son 7 gün sonra istediğin zaman ulaşabilceksin msj atabilceksin sesini duycaksın bunlar bile bizim için büyük nimet :26: bir gelsin askerden herşey yoluna girecek üzülme bizde ayrı şehirlerdeyiz ve yarın döndükten sonra ne zaman görüşürüz o bile belli değil nişanlımda iş başı yapıcak bende çalışıyorum bizde ayrıyız aynı şehirde olmamanın böyle bir zorluğu var malesef :26: az kaldı zorlukları aşmaya iyi düşün iyi olsun cnm üzme kendini teskereye az kaldı artık gülme vakti sil bakalım gözünün yaşını
iyi dileklerin için saol kuzummm hepimizin mutluluğu daim olsun nazarlardan korusun bizi Allah'ım

Bilmiyorum canim asiri bi hassaslik var uzerimde cok yoruldum artik gucum kalmadi gormem gerekiyo acilen artikneyse beni bosver ya ben bazen cok bunaliyorum yanliz hissediyorum kendimi iyice... rabbim dedigin gibi nazarlardan korusun hep yanyana olun ins. umarim hersey cok iyi olur hepimiz icin

o güçsüzlüğü yorgunluğu iyi anlıyorum cnm ztn ayrı şehirlerde olmak zor üstüne daha da uzun dönem bir ayrılık iyice yordu yüreğini:26: ama artık inanmalısın askerlik bitti say geliyor sonra engel kalkıyor bir tek iş kaldı o da en kısa zamanda olur sonrası aydınlık cnm iyiyi çağıralım iyi olsun bana duygularımı yazmak iyi geliyor mesela sende deneyebilirsin tatlım o zaman kendini daha iyi hissedersin içini dökmüş olursun :26: geleceği günü ve yapmak istediklerinizi yazman iyi bir fikir olabilir

Tamam canim deniycem dediklerini dedigin gibi engeller kalkiyo farkindayim aralik basinda da atanacak ins hersey yoluna giriyor ama ben sabirsizim sanirim biraz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…