bugünde güzel bir gün geçirdik kızlar

uyandırdım sabah sevdiğimi annemler k.validemler görümcemler kardeşim hep beraber kahvaltı yaptık sohbet ettik bizde kahvaltı sohbetleri meşhurdur 2-3 saat sürer kahvaltı bu da öyleydi

güldük sohbet ettik sevdiğimde bugün daha iyiydi konuşmalara katıldı askerliğini anlattı ama uzatmadan tabi kısacık buna bile şükür dedik akşamki halinden sonra gündüz evdeydik kuzenleri geldi akrabaları baya kalabalıktık keyfi yerindeydi sevdiğimin inanmaya başladı artık geldiğine

sonra müsade isteyip dışarı çıktık el ele istiklal de yürüdük eski günlerdeki gibi

1-2saat baş başa zaman geçirdik şükür bugün daha iyiydi sohbet edebildik mutluydu herşeyim

sonra arkadaşlarımızla buluştuk cafeye gittik kuzenlerimiz görümcemler kardeşim arkadaşlarımız yaklaşık 30 kişiydik mekan kapattık

bütün gece eğlendik gecenin sonunu dansla bitirdik kollarında olmak çok güzeldi gözlerinde yeniden kayboldum sanki

az önce de geldik k.validemlere nişanlım yine gitme dedi bu gece de öyle bakışları var ki gidipte sanki gelmicekmişim gibi hissediyomuş bırakmıyo bebişim:26: kaldım yine sevdiğimle

sabahta burdan işe gideceğim büyük ihtimal uyku yok bana bu gece

işe yetişmem için 4.30da kalkmam gerekicek yolum uzun yarın garip bi gün beni bekliyor olucak gibi hissediyorum daha ilk günlerden işten de yalanla bugününde iznini aldım bugün hastanedeydim mesela

sevdiğim için herşeye değer
Rabbim bizleri bir daha ayırmasın ne büyük imtihanmış ayrılık

henüz kavuşamayan yarenleri de bir an önce kavuştursun sevdiğine