351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Sağol kuzum yaa.Herşey üst üste geldi sanırım ben yine yaparım pasta ama iyileşince
Ayyyy İlkay yollardadır şimdi

iNŞ. YARIN SAAT 10.45 GİBİ İNİYO UÇAKTAN KARŞILAMAYA GİDİCEM ALLAHIN İZNİ İLE

ayy nasıl güzel heyecan vardır şimdi yaa ne mutlu canım sana ya o ilk karşılaşma anınızı çok merak ediyorum nasıl farklı olur ne güzeldua et de bizde kavuşalım hemencecik geçsin zaman çok özledim bende

eminim kendini muhteşem hissettirmiştir canım gözünüz aydın yarın berabersiniz ne güzelbi daha ayrılmazsınız inş

Çok güzeldi tatlımmm Darısı bütün bekleyenlerin başına inş. yarın akşam bu saatlerde yazarım kavuşmamızı belki de daha erkennn

Bende kavuşamicam ama olsun bitti ya çok şükür
evet canım bi rahatlama geldiii en azındann ya onlar özgürlüğüne kavuşuyor
Sağol kuzum yaa.Herşey üst üste geldi sanırım ben yine yaparım pasta ama iyileşince
Ayyyy İlkay yollardadır şimdi
yaparsın yaparsın daha çoook gün var önümüzdee eveeeeeet saniyeler geçmek bilmez şimdi ilkaya kavuşmaya gidiyo ya

bence dee çok romantik bir filmin sahnesi gibi olurrr geçsin zaman lütfen zaman geç artık sabrımız kalmadıa:18::18:

anasayfada vardır canım görünür bir yerde mutlaka

Tamam hallettimmm babam diyo ki 'yarın damadımla maç izleyim gelsinde' Kardeşim diyo ki 'eniştem gelsin kocaman sarılcam' kv dem diyo ki 'ben senden çok özledim'
telefonda özlem yarıştırdık şakasına ben diyorum ben özledim o diyo ben özledimmm

: ayy paylaşılamıyor valla işin zor canım ben olsam kaçırırdım götürürdüm onu başka yere ahahaah

günaydın hanımlar... nasılsınız bakalım.. kimisi şuan havaalanında bekliyo galiba...

günaydın canımmmm...iyi diyelim iyi olalım ben hala şafak sayıyorum şafak bitince de kavuşmak için sayıcam dahaama olsun tek su 9 gün bitsin onun derdindeyim msj yazmayı özledim öyle böyle değil:26:şeyma kavuşmuştur çoktan nasıl güzel yaaa demibende çoook özledim ne güzel herkes sevdiğinin yanına gitti darısı bize inş yaa

Kızlar hepinizin gözü aydınnn sonunda kavuştunuzzz darısı başımıza inşallah çoook mutlu olun

cnmm çok teşekkür ederizzz inş sizler de biran önce kavuşup, hayallerinizi gerçekleştirisnzzzz

kızlar herkesee günaaydınn, yrn olsaa artttttt ben de yarınıı bekliorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…