351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Nişanlımı göremeyecm ama napalım artık

bende göremicem ama olsun.. artık bitti doracım..

yanımda olmadığından aslında benim şafakta deva ediyor azıcık kalmış seninde.. sonra hep yanında olcak inş.
Kızlar hepinizin gözü aydınnn sonunda kavuştunuzzz darısı başımıza inşallah çoook mutlu olun

iyi dileklerin için teşekkürler.. darısı sizin başınıza.. sizde mutlu olun hep...
cnmm çok teşekkür ederizzz inş sizler de biran önce kavuşup, hayallerinizi gerçekleştirisnzzzz

kızlar herkesee günaaydınn, yrn olsaa artttttt ben de yarınıı bekliorummm

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALICAK DEMİŞTİK....dayan buket

hiçç geçmiooo cnmm şu son bir günnnn kızların çoğu kavuştuu bugünnnn dimii, ilk kavuşma anınıı anlatsalarr hemennn

Kizlaaaaaarrr
Dün gece 12 de cikardik esimi ben kapinin önünde o kapinin diger tarafinda.. saatin 12 olmasini bekledik arkadaşlarıyla vedalasti..bende icimden "vedalasma sirasi sizde, böyle de alip giderim esimi sizden" dedim esim ciktiktan sonra kocaman bi sarildik hangi yanagimizi opecegimizi bilemedik hic vakit kaybetmeden bindik tekrar arabaya .. arkadasimiz arabayi kullanirken biz arkada uyuduk saatlerde onun dizinde yattim sonra tabi esim kullanmaya basladi, o zamanda sag tarafinda bidi bidi sabaha kadar konustum, uykusu gelmesin diye
Sonra evimize geldik iste hersey eskiden oldugu gibi yalniz degilim artik kociskomda benimle birlikte yine de bazen afalliuorum, sanki bi kac gün kalip gidecekmis gibi :44:

Son düzenleyen: Moderatör:

ilkaycım çok sevindim senin adına.. artik kociş hep yanında ve artık hep senle..tadını çıkarın...

ilkaycım çok sevindim senin adına.. artik kociş hep yanında ve artık hep senle..tadını çıkarın...

kislaya nanik yaptim geldim
Artik benimle degil mi eveeeett artik benimle, köşemize oturup, aylar sonra ilk meyvemizi yedik bile bir an önce sizde kavusursunuz insallah canim en azindan simdi bol bol konusup mesajlasiyorsunuz dimi

Ay çok sevindim kuzum Allah ayırmasın bi daha

kislaya nanik yaptim geldim
Artik benimle degil mi eveeeett artik benimle, köşemize oturup, aylar sonra ilk meyvemizi yedik bile bir an önce sizde kavusursunuz insallah canim en azindan simdi bol bol konusup mesajlasiyorsunuz dimi

bizim yerimizede yapmış ol nanik kışla nanik kışlaaaaaaaa..
evet istediğimden arıyorum ve telefonu o açıyor biz hep ankesörlüden konuştuk ve hep sıra bekledik.. şükür geçti o günler... aşk mesajları atabiliyorum artık 11 gün sonra sıkı sıkı sarılcam inşallah bende...

Son düzenleme:
Aynen canim yaa heyecanla bekliyorum bende nasil kavustular diyecok heyecanli yaaaa

haberlerr gelmeyeee başladııı cnmmmm çokk mutluu olucazzz inşş arttt :)

ilkayyyyyy çokk heyecanlıı, Allah bi daha sizi hiçç ayırmasınn inşş mutluu, huzurluuu günlerinizee geri dönüşş yaptınzz, üüzldüğümzzz, bunaldığımz günlerr geridee kaldı... arttt hep birbirmznn ii haberlerinii alalımmmm

Okurken gözlerim doldu Allah hepimizi tez zamanda kavuştursun sizide bidaha ayırmasın ayrılık çok zor

Gözün aydın canım yaa bundan sonra hep yanyana olun inş

aynen canım yaa nası sevindim okuyunca Allah bize de tez zamanda kavuşmayı nasip etsin inşsen ne zaman göreceksin askerini:26:

aynen canım yaa nası sevindim okuyunca Allah bize de tez zamanda kavuşmayı nasip etsin inşsen ne zaman göreceksin askerini:26:

aynennn cnmm heyecanla diğer kızları da bekliorummm :) ben de yrn akşam göreceğim inş, uçağı akşam on buçukta inckmişşş inş, sizin de azaldııı bakkk bu haftaa bitio ztnnn haftaya daa bu heyecanı sen yaşayacksınnn

ilkaycımm gözün aydınn çok şükür kavuşturana allah ayırmasın hiçbirimizi bir dahaa darısı başımızaa ben de haftaya görücem galiba kızlarr
başka kavuşanımız var mı bizi habersiz bırakmayınn

iyi canım ne güzel seninde yakınmış hayırlıca gelsin inş askerinbenim askerim farklı şehirde safak bitince ben göremiycem ama olsun en azından istediğim an sesini duyarım o bile büyük nimetmiş şu süreçte anladık:26:

cnmmmm çıktııı askeriyeden deee uçak dahaa akşammmm bugn zor gecerrr aynennn mesajlaşmak, istediğin de aramak ne güzel bişeymişş dimiii:)

kızlarr günaydınnnnn sizleri beklioruzzzzz, ilk karşılaşma anlarınz ilee :)

günaydın kızlar
bende kavuştum sevdiğime ilk karşılaşma anımızda sadece birbirmize baktık sonra kocaman sarıldık dakikalarca öyle kaldık öpmelere doyamadık şoku atlatınca sahile gittik biraz yürüdük sonra oturduk bi cafede rüzgarın sesini dinledik sessizklik eşliğinde sonra askerlik anılarını başladı anlatmaya fakat cümleleri toparlayamadı sinirlendi ve sustu öyle kötü oldum ki o an

biraz hasarlı döndü sevdiğim uzun uzun dalıp gidiyor konuşmak istiyor fakat cümleleri toparlayamıyor sonra susuyor hala inanamıyoruz döndüğüne çarşı izninde sanıyor kendini devamlı gözü saatinde bende usta birliğine gidicekte görüşüyoruz gibi hisettim gün boyu
bunların dışında herşey çok güzeldi bütün gün sarıldık yemek yerken bile elimş bırakmadı bebişim bu son bırakışımdı bir daha bırakıp hiç bir yere gitmem ya senşnle ya hiç dedi biraz açılmaya başlamıştı ona artık bittiğimi bi daha gitmiceğini anlatmaya çalıştım hatta saatini aldım bakmasın zamanla işimiz yok diye
aşkam için planlarım vardı fakat sevdiğim beklediğim gibi iyi gelmemişti ve hali yoktu o yüzden planı iptal edip k.validemlere geçtik yemek yedik çay içtik odasına geçmek istedi pdasına gittik orda yine sarılmaya devam tabi evde bile el ele dolaştık özlediğini ve çok zor bir dönemden geçiğimizi söyledi üzgündü yorgundu sonra dizimde uyumak istiyomuş bitanem yattı dizime başını okşayarak uyuttum bende çok geçmeden uyudu ztn uyumadan önce burda kal gitme bu akşam dedi gidemedim bende kaldım orda uyurken izledim sonra bende yattım
aşk hala uyuyor bende size gelip yazayım dedim birazdan kahvaltı için uyandırıcam sonra dışarı çıkıcaz isterse arkadaşlarımızla buluşucaz istemezse baş başa zaman geçiricez
Rabbim kavuşmayan herkesi bir an önce kavuştursun ve bir daha hiç ayırmasın bizleri

Son düzenleme:
bennurcmmm tatlımmm gözünaydınnn zamanla alışacak sivil hayata, bir takımmm değişiklkler olucaktı ztnnn ama hepsi geçickkk inşş, hepimzz içinn son ayrılıkkk olucakkkbiz de akşam on buçukta görüşeceğizz in,, heyecanlaaa bekliorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…