- 11 Şubat 2013
- 786
- 1
- 48
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #14.661
Nişanlımı göremeyecm ama napalım artık
günaydın canımmmm...iyi diyelim iyi olalım ben hala şafak sayıyorum şafak bitince de kavuşmak için sayıcam dahaama olsun tek su 9 gün bitsin onun derdindeyim msj yazmayı özledim öyle böyle değil:26:şeyma kavuşmuştur çoktan nasıl güzel yaaa demi bende çoook özledim ne güzel herkes sevdiğinin yanına gitti darısı bize inş yaa
Kızlar hepinizin gözü aydınnn sonunda kavuştunuzzz darısı başımıza inşallah çoook mutlu olun
cnmm çok teşekkür ederizzzinş sizler de biran önce kavuşup, hayallerinizi gerçekleştirisnzzzz
kızlar herkesee günaaydınn, yrn olsaa artttttt ben de yarınıı bekliorummm
bende göremicem ama olsun.. artık bitti doracım..
yanımda olmadığından aslında benim şafakta deva ediyorazıcık kalmış seninde.. sonra hep yanında olcak inş.
iyi dileklerin için teşekkürler.. darısı sizin başınıza.. sizde mutlu olun hep...
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALICAK DEMİŞTİK....dayan buket
hiçç geçmiooo cnmm şu son bir günnnnkızların çoğu kavuştuu bugünnnn dimii, ilk kavuşma anınıı anlatsalarr hemennn
hiçç geçmiooo cnmm şu son bir günnnnkızların çoğu kavuştuu bugünnnn dimii, ilk kavuşma anınıı anlatsalarr hemennn
Kizlaaaaaarrr
Dün gece 12 de cikardik esimiben kapinin önünde o kapinin diger tarafinda.. saatin 12 olmasini bekledik arkadaşlarıyla vedalasti..bende icimden "vedalasma sirasi sizde, böyle de alip giderim esimi sizden" dedim esim ciktiktan sonra kocaman bi sarildik hangi yanagimizi opecegimizi bilemedik hic vakit kaybetmeden bindik tekrar arabaya .. arkadasimiz arabayi kullanirken biz arkada uyuduk saatlerde onun dizinde yattim sonra tabi esim kullanmaya basladi, o zamanda sag tarafinda bidi bidi sabaha kadar konustum, uykusu gelmesin diye
Sonra evimize geldik istehersey eskiden oldugu gibi yalniz degilim artik kociskomda benimle birlikte yine de bazen afalliuorum, sanki bi kac gün kalip gidecekmis gibi :44:
ilkaycım çok sevindim senin adına.. artik kociş hep yanında ve artık hep senle..tadını çıkarın...
Kizlaaaaaarrr
Dün gece 12 de cikardik esimiben kapinin önünde o kapinin diger tarafinda.. saatin 12 olmasini bekledik arkadaşlarıyla vedalasti..bende icimden "vedalasma sirasi sizde, böyle de alip giderim esimi sizden" dedim esim ciktiktan sonra kocaman bi sarildik hangi yanagimizi opecegimizi bilemedik hic vakit kaybetmeden bindik tekrar arabaya .. arkadasimiz arabayi kullanirken biz arkada uyuduk saatlerde onun dizinde yattim sonra tabi esim kullanmaya basladi, o zamanda sag tarafinda bidi bidi sabaha kadar konustum, uykusu gelmesin diye
Sonra evimize geldik istehersey eskiden oldugu gibi yalniz degilim artik kociskomda benimle birlikte yine de bazen afalliuorum, sanki bi kac gün kalip gidecekmis gibi :44:
Ay çok sevindim kuzum Allah ayırmasın bi daha
kislaya nanik yaptim geldim
Artik benimle degil mieveeeett artik benimle, köşemize oturup, aylar sonra ilk meyvemizi yedik bile bir an önce sizde kavusursunuz insallah canim en azindan simdi bol bol konusup mesajlasiyorsunuz dimi
Aynen canim yaa heyecanla bekliyorum bende nasil kavustular diyecok heyecanli yaaaa
Kizlaaaaaarrr
Kizlaaaaaarrr
haberlerr gelmeyeee başladııı cnmmmm çokk mutluu olucazzz inşş arttt :)
ilkayyyyyyçokk heyecanlıı, Allah bi daha sizi hiçç ayırmasınn inşş mutluu, huzurluuu günlerinizee geri dönüşş yaptınzz, üüzldüğümzzz, bunaldığımz günlerr geridee kaldı... arttt hep birbirmznn ii haberlerinii alalımmmm
aynen canım yaa nası sevindim okuyunca Allah bize de tez zamanda kavuşmayı nasip etsin inşsen ne zaman göreceksin askerini:26:
aynennn cnmm heyecanla diğer kızları da bekliorummm :) ben de yrn akşam göreceğim inş, uçağı akşam on buçukta inckmişşş inş, sizin de azaldııı bakkk bu haftaa bitio ztnnn haftaya daa bu heyecanı sen yaşayacksınnn
iyi canım ne güzel seninde yakınmış hayırlıca gelsin inş askerinbenim askerim farklı şehirde safak bitince ben göremiycem ama olsun en azından istediğim an sesini duyarım o bile büyük nimetmiş şu süreçte anladık:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?