- Konu Sahibi esraylmz03
- #14.641
Bende kavuşamicam ama olsun bitti ya çok şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooyy nasıl o hale geldin yaa tekrar geçmiş olsun canım dikkat et
benim askercağız da aynısını dedi bişey yapma dediholley yırttıkk desene
![]()
aynen öyle bebişş sakın moralini bozma zaten merak etme askerini görüncee hemen iyileşeceksinnnnnnnnnnnnnnn
iNŞ. YARIN SAAT 10.45 GİBİ İNİYO UÇAKTAN KARŞILAMAYA GİDİCEM ALLAHIN İZNİ İLE![]()
Kızlaaarr nişanlım bana telden doğan güneşi dinletti taburda![]()
ayy nasıl güzel heyecan vardır şimdi yaa ne mutlu canım sana ya o ilk karşılaşma anınızı çok merak ediyorum nasıl farklı olur ne güzeldua et de bizde kavuşalım hemencecik geçsin zaman çok özledim bende
![]()
eminim kendini muhteşem hissettirmiştir canımgözünüz aydın yarın berabersiniz ne güzel
bi daha ayrılmazsınız inş
![]()
evet canım bi rahatlama geldiii en azındann ya onlar özgürlüğüne kavuşuyorBende kavuşamicam ama olsun bitti ya çok şükür
yaparsın yaparsın daha çoook gün var önümüzdeeSağol kuzum yaa.Herşey üst üste geldi sanırım ben yine yaparım pasta ama iyileşince
Ayyyy İlkay yollardadır şimdi![]()
bence dee çok romantik bir filmin sahnesi gibi olurrrayy nasıl güzel heyecan vardır şimdi yaa ne mutlu canım sana ya o ilk karşılaşma anınızı çok merak ediyorum nasıl farklı olur ne güzeldua et de bizde kavuşalım hemencecik geçsin zaman çok özledim bende
![]()
anasayfada vardır canım görünür bir yerde mutlakaKızlar uçak biletinin check-in i nasıl yapılıyo:18::18::18:
anasayfada vardır canım görünür bir yerde mutlaka
Tamam hallettimmm babam diyo ki 'yarın damadımla maç izleyim gelsinde'Kardeşim diyo ki 'eniştem gelsin kocaman sarılcam'
kv dem diyo ki 'ben senden çok özledim
'
telefonda özlem yarıştırdık şakasına ben diyorum ben özledim o diyo ben özledimmm
![]()
o benimmm:d:d:d:d:d::d:d:d:dAyy paylaşılamıyor valla işin zor canım ben olsam kaçırırdım götürürdüm onu başka yere ahahaah
herkese iyi akşamllarrrr,
günaydın hanımlar... nasılsınız bakalım.. kimisi şuan havaalanında bekliyo galiba...
Kızlar hepinizin gözü aydınnn sonunda kavuştunuzzz darısı başımıza inşallah çoook mutlu olun![]()
cnmm çok teşekkür ederizzzinş sizler de biran önce kavuşup, hayallerinizi gerçekleştirisnzzzz
kızlar herkesee günaaydınn, yrn olsaa artttttt ben de yarınıı bekliorummm![]()