• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

ooyy nasıl o hale geldin yaa tekrar geçmiş olsun canım dikkat et
benim askercağız da aynısını dedi bişey yapma dedi :27: holley yırttıkk desene :37: :9::9::9:
aynen öyle bebişş sakın moralini bozma zaten merak etme askerini görüncee hemen iyileşeceksinnnnnnnnnnnnnnn

Sağol kuzum yaa.Herşey üst üste geldi sanırım ben yine yaparım pasta ama iyileşince:52:
Ayyyy İlkay yollardadır şimdi:52::52::52::52::52::32::32::32::32::32:

iNŞ. YARIN SAAT 10.45 GİBİ İNİYO UÇAKTAN KARŞILAMAYA GİDİCEM ALLAHIN İZNİ İLE:17::17::17:

ayy nasıl güzel heyecan vardır şimdi yaa ne mutlu canım sana ya o ilk karşılaşma anınızı çok merak ediyorum nasıl farklı olur ne güzel:16::16:dua et de bizde kavuşalım hemencecik geçsin zaman çok özledim bende:43::14:

ayy nasıl güzel heyecan vardır şimdi yaa ne mutlu canım sana ya o ilk karşılaşma anınızı çok merak ediyorum nasıl farklı olur ne güzel:16::16:dua et de bizde kavuşalım hemencecik geçsin zaman çok özledim bende:43::14:

eminim kendini muhteşem hissettirmiştir canım :46:gözünüz aydın yarın berabersiniz ne güzel:nazar:bi daha ayrılmazsınız inş:34:

Çok güzeldi tatlımmm:46::46::46: Darısı bütün bekleyenlerin başına inş.:16::16::16: yarın akşam bu saatlerde yazarım kavuşmamızı belki de daha erkennn:1::1::1:

Bende kavuşamicam ama olsun bitti ya çok şükür
evet canım bi rahatlama geldiii en azındann ya onlar özgürlüğüne kavuşuyor:31:
Sağol kuzum yaa.Herşey üst üste geldi sanırım ben yine yaparım pasta ama iyileşince:52:
Ayyyy İlkay yollardadır şimdi:52::52::52::52::52::32::32::32::32::32:
yaparsın yaparsın daha çoook gün var önümüzdee :31: eveeeeeet saniyeler geçmek bilmez şimdi ilkaya kavuşmaya gidiyo ya:1:

bence dee çok romantik bir filmin sahnesi gibi olurrr:16: geçsin zaman lütfen zaman geç artık sabrımız kalmadıa:18::18:

anasayfada vardır canım görünür bir yerde mutlaka

Tamam hallettimmm babam diyo ki 'yarın damadımla maç izleyim gelsinde':1::1::1: Kardeşim diyo ki 'eniştem gelsin kocaman sarılcam':1::1: kv dem diyo ki 'ben senden çok özledim:37:'
:52::52::52::52: telefonda özlem yarıştırdık şakasına ben diyorum ben özledim o diyo ben özledimmm:52:

Tamam hallettimmm babam diyo ki 'yarın damadımla maç izleyim gelsinde':1::1::1: Kardeşim diyo ki 'eniştem gelsin kocaman sarılcam':1::1: kv dem diyo ki 'ben senden çok özledim:37:'
:52::52::52::52: telefonda özlem yarıştırdık şakasına ben diyorum ben özledim o diyo ben özledimmm:52:
:D:D:D:D:D::D:D:D:D :9::9::9: ayy paylaşılamıyor valla işin zor canım ben olsam kaçırırdım götürürdüm onu başka yere ahahaah

günaydın hanımlar... nasılsınız bakalım.. kimisi şuan havaalanında bekliyo galiba...

günaydın canımmmm...iyi diyelim iyi olalım ben hala şafak sayıyorum şafak bitince de kavuşmak için sayıcam daha:14::14:ama olsun tek su 9 gün bitsin onun derdindeyim msj yazmayı özledim öyle böyle değil:26:şeyma kavuşmuştur çoktan nasıl güzel yaaa demi:38:bende çoook özledim ne güzel herkes sevdiğinin yanına gitti darısı bize inş yaa:16:

Kızlar hepinizin gözü aydınnn sonunda kavuştunuzzz darısı başımıza inşallah çoook mutlu olun :16:

cnmm çok teşekkür ederizzz:16: inş sizler de biran önce kavuşup, hayallerinizi gerçekleştirisnzzzz:16:

kızlar herkesee günaaydınn, yrn olsaa artttttt ben de yarınıı bekliorummm:1:

Back