- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #14.601
çok tatlı yaaa dikisim dikisimmOynamammiii kizimla oynuyorum.hadi kizim sikidinm sikidimn oynayalim diyorrum.dikisim dikisim oynayalim diyor.sikidim diyemiyorr
yarim acemi ve ustalığını angarada yaptıydı ben geçen yıl bu zamanlar ağla ağla helak olup haftasonları uçak bileti bulup gidiyordum vallla ey gidi koskoca bir sene geçti ardından
ankaranın yolları taşttan ay delirdimm vallabenim askerimde acemilik usta birliğini ankarada yaptı ben her hafta sonu gittim istanbuldan daha da gitmem ahahahahahah
bu arada yaptı dedim bak bitti yaptı di li geçmiş zaman hahahahah aiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bitttiiiiiiiiiiiiiiiğğğğğğğğğğğğğ
çok tatlı yaaa dikisim dikisimmyerimm
babasına ne sürpriz hazırlamış acabaa heheeh
ay allahımm eşin aşırı sevgiden ölcekkBilmiyorum) kavga ediyoruz kizla mehmet gelince o diyor beni opcek ben diyorum beni opcek.bana sarilcak diyorum cildiriyorrr ) adami paylasamicaz iki hemcins
canımm merak etme 10 gün de fazla bişey değil ya hemen geçergece 12de şafağın 10 olacak senin de .hem ben de bikaç gün daha geç görücem mecburenn sevdiğiimi ama olsun yine de çoook mutluyum
aynnen öyle canım önemli olan oEvet canim o 10 gun bile beni nasil mutlu ediyor anlatamam halimize bin sukur yaa.. Cok uzulduk agladik ama bitti ins bitti Allah mutlulugumuzu daim etsin canim
canım kağıda mı yazıcam yoksa bloga falan mıı :44:kizlar ben duvar yazimi hazirliyorum, ama buralardayim
canım kağıda mı yazıcam yoksa bloga falan mıı :44:
kolay gelsşnn ben de mektup yazıcam belki yarın belki yarından da yakınkagitlara hazirliyorum canimduvara yapistiracagim
kolay gelsşnn ben de mektup yazıcam belki yarın belki yarından da yakıniyi geceler kızlarrrr ohh huzurlu bir uyku gibisi yokk mutlu mutlu rüyalar görünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?