351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

yarim acemi ve ustalığını angarada yaptıydı ben geçen yıl bu zamanlar ağla ağla helak olup haftasonları uçak bileti bulup gidiyordum vallla ey gidi koskoca bir sene geçti ardından

benim askerimde acemilik usta birliğini ankarada yaptı ben her hafta sonu gittim istanbuldan daha da gitmem ahahahahahah

bu arada yaptı dedim bak bitti yaptı di li geçmiş zaman hahahahah aiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bitttiiiiiiiiiiiiiiiğğğğğğğğğğğğğ

ankaranın yolları taşttan ay delirdimm valla ben de sevmiyom ankarayı bööğ di li geçmiş zaman bizi hiç bu kadar mutlu etmemişti

kızlar yarın iş var yaa birazdan yatmam lazım iyi ki erken başladıkk partiye yarınn napıyonuz şimdi? yarın sevdiceğine kavuşacak olan var mıııııııııı??

bii de onlar geldikten sonra bi gün göbecikler atarızz bu da kavuşmaa partisi olur hahaa tamamm mı

canımm merak etme 10 gün de fazla bişey değil ya hemen geçer gece 12de şafağın 10 olacak senin de .hem ben de bikaç gün daha geç görücem mecburenn sevdiğiimi ama olsun yine de çoook mutluyum

Evet canim o 10 gun bile beni nasil mutlu ediyor anlatamam halimize bin sukur yaa.. Cok uzulduk agladik ama bitti ins bitti Allah mutlulugumuzu daim etsin canim

Evet canim o 10 gun bile beni nasil mutlu ediyor anlatamam halimize bin sukur yaa.. Cok uzulduk agladik ama bitti ins bitti Allah mutlulugumuzu daim etsin canim
aynnen öyle canım önemli olan o mutluluğumuz daim olsun inşallahh huzurumuzz eksik olmasın herkes anlayışlı olsun alttan alsın affedici olsunn güleryüzlü olsunn devamı gelir zaten bunu yapabilirsek

kızlar günaydın.. hafta sonu girip yazamuıyorum ve yazılanları henüz okumadım.. benim askerimi dün akşam aile aldı memlekete gittiler.. ilk söylediği şey "artık özgürümmmmmm" oldu... kısmetse 11 gün sonrada artık yanıma gelip kaldığımız yerden devam edicez inşallah.. herkesin gözü aydın...

herkesee günaydınnn askerine kavuşanlarnn gözüü aydın, inşş art yaşadığımzz son ayrılıkk olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…