• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

şafağın güzelliğne bakınnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyyyyyy 24 saat bile kalmadı kavusmamıza
biz yarın sabah 11 gibi kavuscaz insallaaaaaaaaaaaah

kızlar zor zamnlarımda siz yanımda oldunuz, hakkı varsa helal olsun
yine gelcez foruma kimse gitmesin he :):21::21::21::21:

Dün gece hastalandım:14: gün hastanede bitti kızlar.yeni geldim eve serum falan aldım:14: pasta yapacaktım bugün kaldı kuaför kaldı iyi hissetmiyorum kendimi ateşim düşmüyor.doğan güneş böyle mi olacaktı:14:

cnmmm çarşamba sabahtan çıkıooo amaa akşam uçağıı varmış, sabahkine yetişemio o yzdn dee çarşamba gecesi burda olucakk cnmm.. siz ne zmn görüşcksnz

bizimkisi 12 gün dinlenip 28 inde gelcek yanıma ... olsun ordan çıkmış olması bile ççooooook güzel... darısı başına...

şafağın güzelliğne bakınnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyyyyyy 24 saat bile kalmadı kavusmamıza
biz yarın sabah 11 gibi kavuscaz insallaaaaaaaaaaaah

kızlar zor zamnlarımda siz yanımda oldunuz, hakkı varsa helal olsun
yine gelcez foruma kimse gitmesin he :):21::21::21::21:

gözün aydın sennide..Allah kısmet ederse burdayız canım..

Dün gece hastalandım:14: gün hastanede bitti kızlar.yeni geldim eve serum falan aldım:14: pasta yapacaktım bugün kaldı kuaför kaldı iyi hissetmiyorum kendimi ateşim düşmüyor.doğan güneş böyle mi olacaktı:14:

ahhh canım kıyamam yaa.. boşver şimdi pastayı.. evdemisin? dinlenseydin evde.. geçmiş olsun canım..serum iyi gelmiştir ama ateşine falan dikkat et sürekli kontrolünde olsun...

bizimkisi 12 gün dinlenip 28 inde gelcek yanıma ... olsun ordan çıkmış olması bile ççooooook güzel... darısı başına...

gözün aydın sennide..Allah kısmet ederse burdayız canım..

ahhh canım kıyamam yaa.. boşver şimdi pastayı.. evdemisin? dinlenseydin evde.. geçmiş olsun canım..serum iyi gelmiştir ama ateşine falan dikkat et sürekli kontrolünde olsun...

aminn cnmm, en azındn art özgürce telde konuşcksnzzz, mesajlaşcksnzzz bunlarrı daa çok özledkk:16:

hadi bakalım kocalarınıza nişanlılarınıza sevgililerinize kısacası sevdiğinize kavuşuyorsunuz :52:
gözünüz aydın :92:
darısı başımızaaaa :129:
dualarınızı esirgemeyin hiçbir zaman :26:

hadi bakalım kocalarınıza nişanlılarınıza sevgililerinize kısacası sevdiğinize kavuşuyorsunuz :52:

çok teşekkür ederizzzz:16: inş sizler için de zaman su gbi akıp gider ve sevdiklerinizee sağ salim kavuşursunzzz:16:

çok sağolun evet darısı tüm bekleyenlerin başına inşalah.. doğuda olanı, batıda olanı yada uzunu kısa farketmeksizin Rabbim tüm askerlerimizi korusun zaman bekleyene çok çabuk geçsin :1:

Aaa canım dün söylemiştin de nasıl böyle ciddi oldu bi anda:26: neden oldu ki ?:26: geçmişşş olsun çok dikaat et bize de haber ver tamammmmm mııı:31:

Kızlaaarr kavuşanların gözü aydınnn:46::46::46::46:
Benim mide rahatsızlığı iyice ilerledi sanırım, mideme kamera sallanacak hap ve iğneleri kullandıktan sonra:31: dün sıtma gibi titretme geldi hemde ateş kusma...ateş olunca sabah da hastaneye gittik.serum falan verdiler kızlar teşekkür ederim dilekleriniz için.
pasta konusunda 'askerim ben sana sarılayım yeter sakın yapma yorma kendini, hem gelince beraber yaprız' dedi:17::17::17:
Kuaför olayını da evde hallettim moralimin bozulmasına müsade etmiycem çünkü bugün DOĞAN GÜNEŞ:72::72::72::72::72:

Benim mide rahatsızlığı iyice ilerledi sanırım, mideme kamera sallanacak hap ve iğneleri kullandıktan sonra:31: dün sıtma gibi titretme geldi hemde ateş kusma...ateş olunca sabah da hastaneye gittik.serum falan verdiler kızlar teşekkür ederim dilekleriniz için.
pasta konusunda 'askerim ben sana sarılayım yeter sakın yapma yorma kendini, hem gelince beraber yaprız' dedi:17::17::17:
Kuaför olayını da evde hallettim moralimin bozulmasına müsade etmiycem çünkü bugün DOĞAN GÜNEŞ:72::72::72::72::72:

geçmiş olsun canım benim yaa neyse bencede bozma moralini :16:ne zaman geliyor nişanlın o gelsin iyileştirir seni inş:38:

ooyy nasıl o hale geldin yaa tekrar geçmiş olsun canım dikkat et
benim askercağız da aynısını dedi bişey yapma dedi :27: holley yırttıkk desene :37: :9::9::9:
aynen öyle bebişş sakın moralini bozma zaten merak etme askerini görüncee hemen iyileşeceksinnnnnnnnnnnnnnn

aaaaaaay:16: sevgi kelebeğiiii olalım hepimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:52: yarın kavuşacaklarr hemen yazsın nolur nolur nolur
ben yarın kavuşamicam dahaaa

Back