- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
- #14.621
ne zaman geliyo buket seninkisi?
cnmmm çarşamba sabahtan çıkıooo amaa akşam uçağıı varmış, sabahkine yetişemio o yzdn dee çarşamba gecesi burda olucakk cnmm.. siz ne zmn görüşcksnz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne zaman geliyo buket seninkisi?
cnmmm çarşamba sabahtan çıkıooo amaa akşam uçağıı varmış, sabahkine yetişemio o yzdn dee çarşamba gecesi burda olucakk cnmm.. siz ne zmn görüşcksnz
şafağın güzelliğne bakınnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyyyyyy 24 saat bile kalmadı kavusmamıza
biz yarın sabah 11 gibi kavuscaz insallaaaaaaaaaaaah
kızlar zor zamnlarımda siz yanımda oldunuz, hakkı varsa helal olsun
yine gelcez foruma kimse gitmesin he :)![]()
Dün gece hastalandımgün hastanede bitti kızlar.yeni geldim eve serum falan aldım
pasta yapacaktım bugün kaldı kuaför kaldı iyi hissetmiyorum kendimi ateşim düşmüyor.doğan güneş böyle mi olacaktı
![]()
Dün gece hastalandımgün hastanede bitti kızlar.yeni geldim eve serum falan aldım
pasta yapacaktım bugün kaldı kuaför kaldı iyi hissetmiyorum kendimi ateşim düşmüyor.doğan güneş böyle mi olacaktı
![]()
bizimkisi 12 gün dinlenip 28 inde gelcek yanıma ... olsun ordan çıkmış olması bile ççooooook güzel... darısı başına...
gözün aydın sennide..Allah kısmet ederse burdayız canım..
ahhh canım kıyamam yaa.. boşver şimdi pastayı.. evdemisin? dinlenseydin evde.. geçmiş olsun canım..serum iyi gelmiştir ama ateşine falan dikkat et sürekli kontrolünde olsun...
hadi bakalım kocalarınıza nişanlılarınıza sevgililerinize kısacası sevdiğinize kavuşuyorsunuz
gözünüz aydın :92:
darısı başımızaaaa :129:
dualarınızı esirgemeyin hiçbir zaman :26:
hadi bakalım kocalarınıza nişanlılarınıza sevgililerinize kısacası sevdiğinize kavuşuyorsunuz
gözünüz aydın :92:
darısı başımızaaaa :129:
dualarınızı esirgemeyin hiçbir zaman :26:
Aaa canım dün söylemiştin de nasıl böyle ciddi oldu bi anda:26: neden oldu ki ?:26: geçmişşş olsun çok dikaat et bize de haber ver tamammmmm mıııDün gece hastalandımgün hastanede bitti kızlar.yeni geldim eve serum falan aldım
![]()
kızlarr ne durumdasınızzz![]()
Kızlaaarr kavuşanların gözü aydınnn![]()
Benim mide rahatsızlığı iyice ilerledi sanırım, mideme kamera sallanacak hap ve iğneleri kullandıktan sonradün sıtma gibi titretme geldi hemde ateş kusma...ateş olunca sabah da hastaneye gittik.serum falan verdiler kızlar teşekkür ederim dilekleriniz için.
pasta konusunda 'askerim ben sana sarılayım yeter sakın yapma yorma kendini, hem gelince beraber yaprız' dedi
Kuaför olayını da evde hallettim moralimin bozulmasına müsade etmiycem çünkü bugün DOĞAN GÜNEŞ![]()
geçmiş olsun canım benim yaa neyse bencede bozma moralinine zaman geliyor nişanlın o gelsin iyileştirir seni inş
![]()
ooyy nasıl o hale geldin yaa tekrar geçmiş olsun canım dikkat etKızlaaarr kavuşanların gözü aydınnn![]()
Benim mide rahatsızlığı iyice ilerledi sanırım, mideme kamera sallanacak hap ve iğneleri kullandıktan sonradün sıtma gibi titretme geldi hemde ateş kusma...ateş olunca sabah da hastaneye gittik.serum falan verdiler kızlar teşekkür ederim dilekleriniz için.
pasta konusunda 'askerim ben sana sarılayım yeter sakın yapma yorma kendini, hem gelince beraber yaprız' dedi
Kuaför olayını da evde hallettim moralimin bozulmasına müsade etmiycem çünkü bugün DOĞAN GÜNEŞ![]()