351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

ilkkay bugünn çok iş yapmışınn yaa halin kalmamıştır ama azcık oyna bizimle bari sonra gidersin ahhaahha
tuuuuuurrrrnnnnnn
Baslaaaaaaaaaaaaaa
ayyyy kızlarr gelmediniz gelmediniz hepiiniz aynı anda geldinizz sürpriz gibi oldu hoşgeldinizzzzzzzzzzzz yeteeeeeeeeeeer 150 gün üzüntü paylaştık artık sevinme zamanıııııııııı tey teyyy ohh

ayyy ne güzel kızlar yaa hepinizin gözü aydın darısı da başıma
canımm merak etme 10 gün de fazla bişey değil ya hemen geçer gece 12de şafağın 10 olacak senin de .hem ben de bikaç gün daha geç görücem mecburenn sevdiğiimi ama olsun yine de çoook mutluyum

ari gibi calistim tabi
Oynayacak halim kalmadi da, iki kivirivereyim surda, amannnnn

tatil umrumda degil, o yine aksamlari köşe takimimizdaki yerinde uzansa, o da yeter be bukeeeeeeett
zaten bi kez sarılsakkk başbaşa olsak nerde olursak olalımm yeter bana da .. hatta sarılsam hiç bırakmasam içimdeki özlemin acısını çıkarana kadar sarılsam

Bende bitirdim sonunda.uzun surdu benim 5 ay eve ugramayinca.yarin mutfak icin alisveris yapcam.malum bos heryer.

Bende bitirdim sonunda.uzun surdu benim 5 ay eve ugramayinca.yarin mutfak icin alisveris yapcam.malum bos heryer.

ben 5 aydir evdeuim de ne farketti 15 günde bir süpur sil yapiyordum, dip köşe kaliyordu camlar kapilar balkonlar kir pas simdi gözüm perdelerde, ama esim beni bekle onlar icin dediginden kaldilar mutfak benimde bostu, bugün annem bi sürü sey hazirladi bana, onlari getirdim geldim, eve benzedi biz ilk iki gün k.validelerde yeriz aksam yemeklerini o yüzden yemeklik biseyler almadim ben kahvaltilik seyler ayarladim
esim gelince markete girecegiz agir oluyor posetler, aylardir her market alisverisinde agliyordum 3 kat merdiveni cikarken, esime de saydiriyordum, beni biakip gittin ben nelerle ugrasiyorum diye

:119::118::124:
kızlarr bu ikonlarla 150küsür gündür yaptığımız üzgün mutsuz ikonları nötrlememiz lazımm hadi çalışmaya devamm oynayınn zıplayınn ahahha

kızlar siz yarın hüraşıklar oluyorsunuz hayde bakalım

ankara bağları ile giriş yapalım haydeeee

[video=youtube;inC5joI7jdk]http://www.youtube.com/watch?v=inC5joI7jdk[/video]

canım pasta falan da yapcaan ya baya bişey olur onlar yeter sizee yeter ki huzur olsun aşk olsun bakkk ne güzel artık gülebiliyoruz ağladığımız günlere.. zaten unutalım boşverr

kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr geldimmmmmmmmmmmmmm
askerim salı günü 11 gibi yanımda olcaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkk
besiktasım 3-0 yendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
daha nolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
teeeeeeeeeeeeeeeeeey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…