- Konu Sahibi esraylmz03
- #14.581
ayyy ne güzel kızlar yaa 

hepinizin gözü aydın darısı da başıma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz birbirimizi cok sevdik, kaciyoooz bizeeeeee![]()
ayyyy kızlarr gelmediniz gelmediniz hepiiniz aynı anda geldinizz sürpriz gibi oldu hoşgeldinizzzzzzzzzzzztuuuuuurrrrnnnnnn
Baslaaaaaaaaaaaaaa![]()
gelsinlerrr de tatilee kaçsakkk ohhhhhhhhh![]()
canımm merak etme 10 gün de fazla bişey değil ya hemen geçerayyy ne güzel kızlar yaahepinizin gözü aydın darısı da başıma
![]()
![]()
ilkkay bugünn çok iş yapmışınn yaa halin kalmamıştır ama azcık oyna bizimle bari sonra gidersin ahhaahha
ayyyy kızlarr gelmediniz gelmediniz hepiiniz aynı anda geldinizz sürpriz gibi oldu hoşgeldinizzzzzzzzzzzzyeteeeeeeeeeeer 150 gün üzüntü paylaştık artık sevinme zamanıııııııııı tey teyyy
ohh
zaten bi kez sarılsakkktatil umrumda degil, o yine aksamlari köşe takimimizdaki yerinde uzansa, o da yeter be bukeeeeeeett![]()
bitirdimcamlar silindi, her yer supuruldu, viledalandi, tozlar alindi, hatta kapilar bile silindi, balkonlar yikandi, tuvalet banyo yikandi
sadece salonun camlari kaldi
o da sali gününe artik
![]()
Pastayi sali günü yapmaya karar verdim, çünkü simdi yaparsam sali gününe kadar güzelliği kalmaz, kötü olur :44: birazdanda "sol yanim'a hosgeldin"yazisi hazirlayacagimsen naptin bakalim
![]()
5 ay nerelerdeydin canım. gözümüz aydın hepimizinnnBende bitirdim sonunda.uzun surdu benim 5 ay eve ugramayinca.yarin mutfak icin alisveris yapcam.malum bos heryer.
5 ay nerelerdeydin canım. gözümüz aydın hepimizinnn![]()
Bende bitirdim sonunda.uzun surdu benim 5 ay eve ugramayinca.yarin mutfak icin alisveris yapcam.malum bos heryer.
anladım canım hadi sen oynamıyo musun yaaaAilemle birlikte kaldim canim ben.
canım pasta falan da yapcaan ya baya bişey olurben 5 aydir evdeuim de ne farketti15 günde bir süpur sil yapiyordum, dip köşe kaliyordu
camlar kapilar balkonlar kir pas
simdi gözüm perdelerde, ama esim beni bekle onlar icin dediginden kaldilar
mutfak benimde bostu, bugün annem bi sürü sey hazirladi bana, onlari getirdim geldim, eve benzedi
biz ilk iki gün k.validelerde yeriz aksam yemeklerini o yüzden yemeklik biseyler almadim ben
kahvaltilik seyler ayarladim
esim gelince markete girecegiz agir oluyor posetler, aylardir her market alisverisinde agliyordum 3 kat merdiveni cikarken, esime de saydiriyordum, beni biakip gittin ben nelerle ugrasiyorum diye![]()
kızlar siz yarın hüraşıklar oluyorsunuz hayde bakalım
ankara bağları ile giriş yapalım haydeeee
[video=youtube;inC5joI7jdk]http://www.youtube.com/watch?v=inC5joI7jdk[/video]
anladım canım hadi sen oynamıyo musun yaaa![]()
ayyyyyyyyyyyyyyyy ankara demeyin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahhah