- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #13.761
kızlar nasılsınız var mı heyecan artık sadece 10 gün kaldı
ben bir garip ihssediyorum kendimi aslında hala inanamıyorum bittiğini de yanıma geleceğine şaşkın ördek gibi dolanıyorum
Aynen kuzuuummm askerimde cok mutlu bugünnbende ne yani tamam mı bitti mi oldum e bi de gelince düğün yaklaşmış olacak ayyy düşündükçe bile içim bi garip oluyo yollama anım geliyo aklımaaa
hiç düşünmek istemiyorum artık yollama dönemini bitti geliyorlar sıradaki yarenler düşünsün onu
Evett biz sıramızı savdıkkAllahım bi geldiğini görsem artık bi sarılsam.sana msj attım kuzu
Yaren abla mııışükürler olsun ki savdık bizde yaren abla olduk
Yaren abla mıııEvet kuzum suriye olayı kafamı karıştırıyo yine de:44::44::44:
tabiiiii büyüdük biz abla olduk kardeşlerimiz geliyor hatta geldi bir dönem diğer yarıs da gelicek
benimde cnm bide dğudayız biz daha da telaş yapıyorum :18:
Neyse kuzum ya Allah bütün ülkemize huzur versinnn:26: biz kötü şeyler aklımıza getirmeyelim
kızlar nasılsınız var mı heyecan artık sadece 10 gün kaldı
ben bir garip ihssediyorum kendimi aslında hala inanamıyorum bittiğini de yanıma geleceğine şaşkın ördek gibi dolanıyorum
inşallah cnm darısı başına :) zor günler geçirdik bizde bu günleri göremeyeceğimi düşünecek kadar da umutsuz zamanlarım oldu ama bitti işte emin ol sizinde bitecek sende bu heyecanı yaşayacaksınmasallah darısı basımıza canımm yaaic cekiyorum sizin safakları gorunce
Allaahıııııııııııııııııııımmmyarım saat sonraaa tek haneli rakamlarrrr
:92::92::122::122::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::128::128::128::128::128::128:
şeymaaaa baş başa parti yapacağız galiba
benim bebişimde uyudu
Aynen canımm baş başa
149 değilll 99 değil 59 değil 39 değil 29 değill 19 değil sadeceeeeeeeeeeeeeee 9
çomolokkooooooooooooooooooo
bir gelsinler de baş başa evinizde kimbili,r neler olur
son 1dakika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?