- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #13.721
Kızlar napıyosunuz bakalım
Kızlar ben pazartesi günü kavuştum askerime,huzuruma darısı başınıza inşallahböyle bir heyecan yok şimdiden kendinizi hazırlayın.Rabbim bundan başka ayrılık vermesin hiçbirimize inşallah
Kızlar ben pazartesi günü kavuştum askerime,huzuruma darısı başınıza inşallahböyle bir heyecan yok şimdiden kendinizi hazırlayın.Rabbim bundan başka ayrılık vermesin hiçbirimize inşallah
Teşekkür ederim canımmm ama ben üzülün diye yazmadım kisevinin diye yazmıştım yazıdada diyo ya artık gülümsüyorum diye
Canım bizden önceki dönemler bize diyordu sıra size gelecek diye inanamıyorduk, hiç dönmeyecekler gibi geliyordu ama sıra bize geldi de gerçekten.ha canımız çok yandı sizinde yanacak ama öğreniyoruz, daha cok sarılıyoruz birbirimize sanırım siz evlisiniz, bence daha da güçlenir evliliğiniz eşin daha da fark eder sıcak yuvasının kıymetini
ve ilknur kupayi kaldirir sayin seyirciler
hoooo süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer ayy çokk mutlu mesutt bi durumKızlar ben pazartesi günü kavuştum askerime,huzuruma darısı başınıza inşallahböyle bir heyecan yok şimdiden kendinizi hazırlayın.Rabbim bundan başka ayrılık vermesin hiçbirimize inşallah
Kızlar napıyosunuz bakalım
hoooo süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer ayy çokk mutlu mesutt bi durumdarısı başımıza hayırlısıylaa
o yzden ortalarda yoktun herhalde canımmsımsıkı sarıl bi daha bırakma
kızlaar çok güldüm yaa351. KD Fırat Tınar (28) ise durumun kendisini pek ilgilendirmediğini dile getirdi. "Valla benim şafak demiş comolokko, bu saatten sonra ben mi savaşayım?"
Zaytung - 353. K1sa Dönem Çavu_ Ali Mincan, En Az1ndan Kendisi Tezkereyi Alana Kadar Suriye'de Siyasi Çözümün Zorlanmas1 Gerektiine 0nan1yor...
ya arkadasım allah bizede nasip etsin boyle tatlı heyecanları 12 gun cok uzak bize yaaaa
evett arkadasım gozumu korkutma oyle yazıp napalım kader hayırlısıcanm 436 mı o ne yaaAllah yardımcın olsun:26: uzun dönem anlaşılan
evett arkadasım gozumu korkutma oyle yazıp napalım kader hayırlısıuzun donem oldu bende istemezdim ama oldu artık hayırlısını dilemektn baska bisey yok
evett arkadasım gozumu korkutma oyle yazıp napalım kader hayırlısıuzun donem oldu bende istemezdim ama oldu artık hayırlısını dilemektn baska bisey yok
kızlaar çok güldüm yaa351. KD Fırat Tınar (28) ise durumun kendisini pek ilgilendirmediğini dile getirdi. "Valla benim şafak demiş comolokko, bu saatten sonra ben mi savaşayım?"
Zaytung - 353. K1sa Dönem Çavu_ Ali Mincan, En Az1ndan Kendisi Tezkereyi Alana Kadar Suriye'de Siyasi Çözümün Zorlanmas1 Gerektiine 0nan1yor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?