351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kızlar ben pazartesi günü kavuştum askerime,huzuruma darısı başınıza inşallahböyle bir heyecan yok şimdiden kendinizi hazırlayın.Rabbim bundan başka ayrılık vermesin hiçbirimize inşallah

Kızlar ben pazartesi günü kavuştum askerime,huzuruma darısı başınıza inşallahböyle bir heyecan yok şimdiden kendinizi hazırlayın.Rabbim bundan başka ayrılık vermesin hiçbirimize inşallah

senin için sevindim cnm darısı başımıza bol bol hasret gideriyorsunuzudr şimdi kaybolup giden zamanı telafi etme vakti Rabbim bir daha hiç ayırlamsın sizi cnm en kötü gününüz böyle olsun

aynen canım evliyim ki su kısa zamn icinde baya degişti tavırlar tutumlar onceleri olmaz diye kopurdukleri
seylere canm sen haklıymıssın dıyolr sana yapma dedigiim seylere olsada yapsa dıyorm diyo
daha kıymetten biliyorlar gercektn ama olmaması bana daha cok koyuyo herseyini icimi cekerek ozluyormmm

hoooo süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer ayy çokk mutlu mesutt bi durum darısı başımıza hayırlısıylaa
o yzden ortalarda yoktun herhalde canımm sımsıkı sarıl bi daha bırakma

Süpersin CAnım DArısı bizlere inşAllah ayyy düşünmesi bile nefesimi kesiyor Tadını çıkar kavuşmanın

ŞAfak atar kalır 9 geldik mi Sana Aydın

YArın memleketim ARTVİNDEYİZ

Artvin damadı artvine gelecek

Son düzenleme:
evett arkadasım gozumu korkutma oyle yazıp napalım kader hayırlısı uzun donem oldu bende istemezdim ama oldu artık hayırlısını dilemektn baska bisey yok

Canım eşinin mesleği ne ? uzun dönem çıkmışya nasıl oluyor bu çıkma meselesi hala anlayamadım. nişanlım sınavda bütün soruların doğrularını bulup yanlışlarını işaretlemişti uzun olmasın diye :) ama bence sınavlada alakası yok gibi. siz tercih ederken uzunmu yazmıstınız kısamı ?

Gülmekten öldüm öldüm.. sonra ağlamaya başladım :2: .. son günlerde yine duygusala bağladım ben yafff..
şafağın bi taraftan sıkıştırması ve Sn. Başbakanımız ın "savaşa hazırız" demesi çok sıkıldık artıkkkkkk....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…