• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Bennur & şeyma özelden mesaj atamıyorum canım.. dün akşam kuzum beni aradı ve sonra duygusal bi şarkıyla ağladımm :5: sonra gecenin bi vakti o uyurken nöbetçi askere bıraktığım notla sabah 5 de beni aradı... birbirimizi her zamanki gibi çok özlemişiz... barıştık sanırım :73: desteğinizi esirgemediğiniz için teşekkür ederim kızlar...:31:

Canım eşinin mesleği ne ? uzun dönem çıkmışya nasıl oluyor bu çıkma meselesi hala anlayamadım. nişanlım sınavda bütün soruların doğrularını bulup yanlışlarını işaretlemişti uzun olmasın diye :) ama bence sınavlada alakası yok gibi. siz tercih ederken uzunmu yazmıstınız kısamı ?

canm esim elektirik 2 yıllık univ. mezunu okudugu mesleginde iş bulamadı 4 yıllıgı bitirmeye calısıyrdu ama calıstıgı iş cok yogundu 3seneden beri calısıyordu son iki sınavındada basarısız oldu işte zaten canına yetmişti hep askerlikte onune engel olark cıkıyordu
oda ben gidip askerligimi bitirip gelcem sonrada adam akıllı iş saglam bi iş bulup rahat edeyim dedi bende onun iyiligi icin mecbur kaldım cok yıpranmıstı cunku yani boyle oldu canm iş dolayısıyla hayırlısı boyleymiş artık olan oldu gidip donsun hayırlısıyla:85:

canm esim elektirik 2 yıllık univ. mezunu okudugu mesleginde iş bulamadı 4 yıllıgı bitirmeye calısıyrdu ama calıstıgı iş cok yogundu 3seneden beri calısıyordu son iki sınavındada basarısız oldu işte zaten canına yetmişti hep askerlikte onune engel olark cıkıyordu
oda ben gidip askerligimi bitirip gelcem sonrada adam akıllı iş saglam bi iş bulup rahat edeyim dedi bende onun iyiligi icin mecbur kaldım cok yıpranmıstı cunku yani boyle oldu canm iş dolayısıyla hayırlısı boyleymiş artık olan oldu gidip donsun hayırlısıyla:85:

Hım anladım canım seninki 15 ay yapıyor yani ben diğer uzun dönemle karıştırdım. bizimde çok karışık askere gitme mevzusu çok seçrefilli yollardan geçtik. Askere gidip bana kavuşmak için herbişeyi yaptı canım. En iyisini yapmış gitmekle bu sefer çocuğunuz olmasını istiyceksiniz yapamıycaksınız güzel bi iş bulsa geri ona giremeyebilir engelleri ortadan kaldırıp yola devam etmek en iyisi. Bir işe başladınmı gerisi geliyor, zaman geçiyor acı, tatlı.

Hım anladım canım seninki 15 ay yapıyor yani ben diğer uzun dönemle karıştırdım. bizimde çok karışık askere gitme mevzusu çok seçrefilli yollardan geçtik. Askere gidip bana kavuşmak için herbişeyi yaptı canım. En iyisini yapmış gitmekle bu sefer çocuğunuz olmasını istiyceksiniz yapamıycaksınız güzel bi iş bulsa geri ona giremeyebilir engelleri ortadan kaldırıp yola devam etmek en iyisi. Bir işe başladınmı gerisi geliyor, zaman geçiyor acı, tatlı.

aynen canm cok iyi ozetlemişsin hersey oldu ve suan bunları yasıyoruz vardır herseyde bi hayır be canm
dedigin gibi zaman bi sekilde geciyor acı veya tatlı yeterkı yanıma sag saglım donsun bu gunleri
iyi seylerle hatırlarız:3:

Bennur & şeyma özelden mesaj atamıyorum canım.. dün akşam kuzum beni aradı ve sonra duygusal bi şarkıyla ağladımm :5: sonra gecenin bi vakti o uyurken nöbetçi askere bıraktığım notla sabah 5 de beni aradı... birbirimizi her zamanki gibi çok özlemişiz... barıştık sanırım :73: desteğinizi esirgemediğiniz için teşekkür ederim kızlar...:31:

sevindim cnm barışmanıza inşallah bundan sonra gerginlik yaşamazsınız hep mutlu olursunuz:16:

slm kızlar nasılsınız bakalım (: şafaklar şükür azalıyor son günler sıkıştırsa da geçecek ve kavuşacağız aşklarımıza :16::16:

aklıma geldi de sizin eşlerinizin, nişanlılarınızın, eş adaylarınızın mesleği ne? :)

benim sözlüm eylülde de nişanım diyecem inşAllah :nazar: Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni
İstanbulda görev yapıyor.

Son düzenleme:
kızlar bugünde kimsecikler yok :15:
nerdesiniz huh huuuuhhhhh

hadi artık geri sayım yapalım..... şafağı herkez yazıp o anki ruh halimize göre smileylerle dolduralım sayfaları...

:122: :122: :122: :122: :122: :122: :122: ŞAFAK 10 BAŞKADA YOK :122: :122: :122: :122: :122: :122: :122:

Son düzenleme:
kızla fikirlerinizi almak istiyorum..sevgilime blok hazırladım doğum günü için sizce beğenir mi yaa:16::16:..Google a ask-erim.blogspot.com yazınca çıkıyor ilk çıkan :26:..

kızlar bugünde kimsecikler yok :15:
nerdesiniz huh huuuuhhhhh

hadi artık geri sayım yapalım..... şafağı herkez yazıp o anki ruh halimize göre smileylerle dolduralım sayfaları...

:122: :122: :122: :122: :122: :122: :122: ŞAFAK 10 BAŞKADA YOK :122: :122: :122: :122: :122: :122: :122:

benn dee geldmdmmm cnmm:1: napıosunzz kızlarr?

ilknurrrrr sen kavuşmuşssnnn cnmmmm, inş artık çok güzel günler sizi beklioo:16: darısı da bize olsun:16:

kızla fikirlerinizi almak istiyorum..sevgilime blok hazırladım doğum günü için sizce beğenir mi yaa:16::16:..Google a ask-erim.blogspot.com yazınca çıkıyor ilk çıkan :26:..

Canım çok güzelmiş..süper bi doğum günü..böle fikirler hep kızlardan çıkar.. bana böle bi hediye yapılsa 1 yıl bunu konuşurdum..ama maalesef erkekler ne kadar mutlu olur bilemedim :1: şaka şaka eminim çok mutlu olucaktır....

benn dee geldmdmmm cnmm:1: napıosunzz kızlarr?

ilknurrrrr sen kavuşmuşssnnn cnmmmm, inş artık çok güzel günler sizi beklioo:16: darısı da bize olsun:16:

sen geldin ama ben çıkıyorum mesai bitti artık.. annem memleketten geldi 15 gündür görmüyordum onun şöle boynundan boynundan öpicem.. :21: azıcıkta nazlanıcam :78:

Canım çok güzelmiş..süper bi doğum günü..böle fikirler hep kızlardan çıkar.. bana böle bi hediye yapılsa 1 yıl bunu konuşurdum..ama maalesef erkekler ne kadar mutlu olur bilemedim :1: şaka şaka eminim çok mutlu olucaktır....

ayy inş canım yaa haklısın biz kızlar farklıyız anında koparız sürpriz yapılınca bende ondan sordum :9:

Kızlar ben pazartesi günü kavuştum askerime,huzuruma darısı başınıza inşallah:16:böyle bir heyecan yok şimdiden kendinizi hazırlayın.Rabbim bundan başka ayrılık vermesin hiçbirimize inşallah:nazar:
Canımmm tebriklerrrr darısı bize ayrınntılı kavuşma anını yaz olur muuu:21::21::21::21::21::21:

Ayy kuzummm çok sevindimm yaa.Ne demek keske elimizden daha fazlası gelseee:16::16::29::29::29:

:72::72::72::72::72:NE ATLET NE DON SADECE 1O:72::72::72::72:
Geri sayımm başlasııınnnnn:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Back
X