- Konu Sahibi esraylmz03
- #13.781

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh ahh ne günler yaşadık beeeaz mı ağlamıştım 349ların şafağını gördükçe:26::26:
içimiz gidiyordu o günleri görür müyüz diye ağlıyorduk bende hatırladım bak şimdibizde gördük o günleri ama şükürler olsun ki gördük kavuşmaya da az kaldı
![]()
Kuzum sabah oluyor 9 diyeevet çok şükür geldik bu günlere de ya Allah sağ sağlım kavusmayı nasip etsinnnn
![]()
Partiye gelmeyenler şaplağı hak etti![]()
Bak askerlerimiz gelince bu topikden ayrılırsanızzzz hepinizi bulur vururumeve evet bu anı da beraber yaşamalıydık![]()
Bak askerlerimiz gelince bu topikden ayrılırsanızzzz hepinizi bulur vururum![]()
Günaydın yaren ablalar
partiyi kaçırdık şeyma şaplaklar gelirse kaçarım valla
şafak 9 başkada yok
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kızlaaarrrrherkes napıyo bakalım
kızlaaarrrrherkes napıyo bakalım
Bizde aynen böyle diyordukkkmaaşallahhh şafağınız ne güzel öyleebiz o günleri görebilecek miyiz acabaaa :18:
slm cnmbir sen bir ben varız galiba yine topik müdavimleri
![]()
çeyiz sitelerine bakıyorum sen napıyosun![]()
maaşallahhh şafağınız ne güzel öyleebiz o günleri görebilecek miyiz acabaaa :18:
Bizde aynen böyle diyordukkkgöreceksiniz tabi ki bende topiğinize gelip 'yaa kızlar bakın bitti' dicem
bende odamı topluyorum yarın da temizlik yapcam annem ler tatilden dönücekevi boyle görürse çıldırır
![]()
tabi görceksiniz cnm şimdi sana çok uzak geliyor göremeyceksin gibi geliyor ama görüyosun bizde aynı senin gibiydik 349ların topiğine girip iç çekerdik şafaklarına bakıp![]()
inşallah en kısa zamanda sizde kavuşcaksınız cnm![]()