• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

içimiz gidiyordu o günleri görür müyüz diye ağlıyorduk bende hatırladım bak şimdi:29::29: bizde gördük o günleri ama şükürler olsun ki gördük kavuşmaya da az kaldı:16:

Kuzum sabah oluyor 9 diye:31: evet çok şükür geldik bu günlere de ya Allah sağ sağlım kavusmayı nasip etsinnnn:15::15::16::16::16:

Bak askerlerimiz gelince bu topikden ayrılırsanızzzz hepinizi bulur vururum:43::43::43:

ben burdayım cnm arada da olsa mutlaka uğrarım unutmam bu dostlukları en zor günlerimizde birbirmize sarılıp teselli bulduk biz... bizden başka kimse anlamadı bizi :29:
bende daha evlencem şeyma ya beni vurma sana da yazık bana da:33:

bugün hem safak tek haneye indi hemdelakalardan "A" ile baslayanlara geldik ki biz:52:

Gün'Aydin:9:

maaşallahhh şafağınız ne güzel öylee :nazar::nazar: biz o günleri görebilecek miyiz acabaaa :18:
Bizde aynen böyle diyordukkk:16: göreceksiniz tabi ki bende topiğinize gelip 'yaa kızlar bakın bitti' dicem:32:
slm cnm:3: bir sen bir ben varız galiba yine topik müdavimleri:9:
çeyiz sitelerine bakıyorum sen napıyosun:31:

bende odamı topluyorum yarın da temizlik yapcam annem ler tatilden dönücek:30: evi boyle görürse çıldırır:52::52::52:

maaşallahhh şafağınız ne güzel öylee :nazar::nazar: biz o günleri görebilecek miyiz acabaaa :18:

tabi görceksiniz cnm şimdi sana çok uzak geliyor göremeyceksin gibi geliyor ama görüyosun bizde aynı senin gibiydik 349ların topiğine girip iç çekerdik şafaklarına bakıp:25:
inşallah en kısa zamanda sizde kavuşcaksınız cnm:16:

Bizde aynen böyle diyordukkk:16: göreceksiniz tabi ki bende topiğinize gelip 'yaa kızlar bakın bitti' dicem:32:

bende odamı topluyorum yarın da temizlik yapcam annem ler tatilden dönücek:30: evi boyle görürse çıldırır:52::52::52:

hamarat şeyma:6: biraz bugün yapsan biraz da yarın halledersin hemencik cnm çok yorma kendini :)

tabi görceksiniz cnm şimdi sana çok uzak geliyor göremeyceksin gibi geliyor ama görüyosun bizde aynı senin gibiydik 349ların topiğine girip iç çekerdik şafaklarına bakıp:25:
inşallah en kısa zamanda sizde kavuşcaksınız cnm:16:

sağolun çok teşekkürler inşallah dediğiniz gibi olur.. nişanlım bugün ustabirliğine teslim oldu.. daha 24 gün oldu.. koskoca 4 buçuk ay nasıl biter ki.. bende sizin topiğe giriyorum şafaklara baktıkça umutlanıyorum.. hayırlısı diyelim sıkacağız dişlerimizi..:18:

Back