- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #13.781
Ahhh ahh ne günler yaşadık beeeaz mı ağlamıştım 349ların şafağını gördükçe:26::26:
içimiz gidiyordu o günleri görür müyüz diye ağlıyorduk bende hatırladım bak şimdibizde gördük o günleri ama şükürler olsun ki gördük kavuşmaya da az kaldı
Kuzum sabah oluyor 9 diyeevet çok şükür geldik bu günlere de ya Allah sağ sağlım kavusmayı nasip etsinnnn
Partiye gelmeyenler şaplağı hak etti
Bak askerlerimiz gelince bu topikden ayrılırsanızzzz hepinizi bulur vururumeve evet bu anı da beraber yaşamalıydık
Bak askerlerimiz gelince bu topikden ayrılırsanızzzz hepinizi bulur vururum
Günaydın yaren ablalar
partiyi kaçırdık şeyma şaplaklar gelirse kaçarım valla
şafak 9 başkada yok
kızlaaarrrrherkes napıyo bakalım
kızlaaarrrrherkes napıyo bakalım
Bizde aynen böyle diyordukkkmaaşallahhh şafağınız ne güzel öyleebiz o günleri görebilecek miyiz acabaaa :18:
slm cnmbir sen bir ben varız galiba yine topik müdavimleri
çeyiz sitelerine bakıyorum sen napıyosun
maaşallahhh şafağınız ne güzel öyleebiz o günleri görebilecek miyiz acabaaa :18:
Bizde aynen böyle diyordukkkgöreceksiniz tabi ki bende topiğinize gelip 'yaa kızlar bakın bitti' dicem
bende odamı topluyorum yarın da temizlik yapcam annem ler tatilden dönücekevi boyle görürse çıldırır
tabi görceksiniz cnm şimdi sana çok uzak geliyor göremeyceksin gibi geliyor ama görüyosun bizde aynı senin gibiydik 349ların topiğine girip iç çekerdik şafaklarına bakıp
inşallah en kısa zamanda sizde kavuşcaksınız cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?