351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

içimiz gidiyordu o günleri görür müyüz diye ağlıyorduk bende hatırladım bak şimdi bizde gördük o günleri ama şükürler olsun ki gördük kavuşmaya da az kaldı

Kuzum sabah oluyor 9 diye evet çok şükür geldik bu günlere de ya Allah sağ sağlım kavusmayı nasip etsinnnn

Bak askerlerimiz gelince bu topikden ayrılırsanızzzz hepinizi bulur vururum

ben burdayım cnm arada da olsa mutlaka uğrarım unutmam bu dostlukları en zor günlerimizde birbirmize sarılıp teselli bulduk biz... bizden başka kimse anlamadı bizi
bende daha evlencem şeyma ya beni vurma sana da yazık bana da

bugün hem safak tek haneye indi hemdelakalardan "A" ile baslayanlara geldik ki biz

Gün'Aydin

maaşallahhh şafağınız ne güzel öylee biz o günleri görebilecek miyiz acabaaa :18:
Bizde aynen böyle diyordukkk göreceksiniz tabi ki bende topiğinize gelip 'yaa kızlar bakın bitti' dicem
slm cnm bir sen bir ben varız galiba yine topik müdavimleri
çeyiz sitelerine bakıyorum sen napıyosun

bende odamı topluyorum yarın da temizlik yapcam annem ler tatilden dönücek evi boyle görürse çıldırır

maaşallahhh şafağınız ne güzel öylee biz o günleri görebilecek miyiz acabaaa :18:

tabi görceksiniz cnm şimdi sana çok uzak geliyor göremeyceksin gibi geliyor ama görüyosun bizde aynı senin gibiydik 349ların topiğine girip iç çekerdik şafaklarına bakıp
inşallah en kısa zamanda sizde kavuşcaksınız cnm

hamarat şeyma biraz bugün yapsan biraz da yarın halledersin hemencik cnm çok yorma kendini :)

sağolun çok teşekkürler inşallah dediğiniz gibi olur.. nişanlım bugün ustabirliğine teslim oldu.. daha 24 gün oldu.. koskoca 4 buçuk ay nasıl biter ki.. bende sizin topiğe giriyorum şafaklara baktıkça umutlanıyorum.. hayırlısı diyelim sıkacağız dişlerimizi..:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…