- 11 Şubat 2013
- 786
- 1
- 48
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #13.741
Canım eşinin mesleği ne ? uzun dönem çıkmışya nasıl oluyor bu çıkma meselesi hala anlayamadım. nişanlım sınavda bütün soruların doğrularını bulup yanlışlarını işaretlemişti uzun olmasın diye :) ama bence sınavlada alakası yok gibi. siz tercih ederken uzunmu yazmıstınız kısamı ?
yok canım gözün korkmasın geçer inş Allah can sağlığı versin
canm esim elektirik 2 yıllık univ. mezunu okudugu mesleginde iş bulamadı 4 yıllıgı bitirmeye calısıyrdu ama calıstıgı iş cok yogundu 3seneden beri calısıyordu son iki sınavındada basarısız oldu işte zaten canına yetmişti hep askerlikte onune engel olark cıkıyordu
oda ben gidip askerligimi bitirip gelcem sonrada adam akıllı iş saglam bi iş bulup rahat edeyim dedi bende onun iyiligi icin mecbur kaldım cok yıpranmıstı cunku yani boyle oldu canm iş dolayısıyla hayırlısı boyleymiş artık olan oldu gidip donsun hayırlısıyla:85:
Hım anladım canım seninki 15 ay yapıyor yani ben diğer uzun dönemle karıştırdım. bizimde çok karışık askere gitme mevzusu çok seçrefilli yollardan geçtik. Askere gidip bana kavuşmak için herbişeyi yaptı canım. En iyisini yapmış gitmekle bu sefer çocuğunuz olmasını istiyceksiniz yapamıycaksınız güzel bi iş bulsa geri ona giremeyebilir engelleri ortadan kaldırıp yola devam etmek en iyisi. Bir işe başladınmı gerisi geliyor, zaman geçiyor acı, tatlı.
Bennur & şeyma özelden mesaj atamıyorum canım.. dün akşam kuzum beni aradı ve sonra duygusal bi şarkıyla ağladımmsonra gecenin bi vakti o uyurken nöbetçi askere bıraktığım notla sabah 5 de beni aradı... birbirimizi her zamanki gibi çok özlemişiz... barıştık sanırım desteğinizi esirgemediğiniz için teşekkür ederim kızlar...
aklıma geldi de sizin eşlerinizin, nişanlılarınızın, eş adaylarınızın mesleği ne? :)
aklıma geldi de sizin eşlerinizin, nişanlılarınızın, eş adaylarınızın mesleği ne? :)
kızlar bugünde kimsecikler yok
nerdesiniz huh huuuuhhhhh
hadi artık geri sayım yapalım..... şafağı herkez yazıp o anki ruh halimize göre smileylerle dolduralım sayfaları...
:122: :122: :122: :122: :122: :122: :122: ŞAFAK 10 BAŞKADA YOK :122: :122: :122: :122: :122: :122: :122:
kızla fikirlerinizi almak istiyorum..sevgilime blok hazırladım doğum günü için sizce beğenir mi yaa..Google a ask-erim.blogspot.com yazınca çıkıyor ilk çıkan :26:..
benn dee geldmdmmm cnmmnapıosunzz kızlarr?
ilknurrrrr sen kavuşmuşssnnn cnmmmm, inş artık çok güzel günler sizi beklioodarısı da bize olsun
Canım çok güzelmiş..süper bi doğum günü..böle fikirler hep kızlardan çıkar.. bana böle bi hediye yapılsa 1 yıl bunu konuşurdum..ama maalesef erkekler ne kadar mutlu olur bilemedimşaka şaka eminim çok mutlu olucaktır....
Canımmm tebriklerrrr darısı bize ayrınntılı kavuşma anını yaz olur muuuKızlar ben pazartesi günü kavuştum askerime,huzuruma darısı başınıza inşallahböyle bir heyecan yok şimdiden kendinizi hazırlayın.Rabbim bundan başka ayrılık vermesin hiçbirimize inşallah
Bennur & şeyma özelden mesaj atamıyorum canım.. dün akşam kuzum beni aradı ve sonra duygusal bi şarkıyla ağladımmsonra gecenin bi vakti o uyurken nöbetçi askere bıraktığım notla sabah 5 de beni aradı... birbirimizi her zamanki gibi çok özlemişiz... barıştık sanırım desteğinizi esirgemediğiniz için teşekkür ederim kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?