351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

cnmmmm aynennnn geçmioooo en yavaş geçen ay ilan ediorum ağustosuuu
bende bende
geçicek cnm son 4 gün 352ler geldiğinden beri ben daha umutlu bakıyorum cnm gelme ümidim arttı onlara devretme zamanımız geldi bitiyor hasret
Evet onlar geleli daha bir umutla bakıyoruz somut bişeler var çünkü allah onları da tez zamanda kavuştursun 349lara özendiğimiz zamanlar geldi aklıma
oo nasıl bi günd artıyor dimii:26: hangi havayolu canım? genelde son 4-5 gün kala promosyonlu biletler ucuz oluyo

Aynen canım napsak beklesek mi ki:44:

cnmmm şafak sıkıştırması çok doğruymuşş, o kadar zaman geçti son günlerrr cidden zorluoooo

Kızlar bu dönemde asla boş kalmamamız lazım, kendimize uğraşlar bulalım hemen geçsin vakit

inşş cnmmm yaaa bizm hala tam teskere tarihi de belli olmadıı ona göre bilet alıcazz ama hala beklioruzzz
bugün yarın belli olur cnm sizinde kimi yerlerde geç açıklanıyormuş :26:

cnm daraltma kendini durduk yere sevin cnm ya bak bitti nasıl geçer dedğimiz günler bitti 349lara nasıl diyoduk hatırlıyo musun o günleri onlarda 20 gün yazıyordu aaah bizde görecek miyiz keşke o günlere gelsek diyoduk bak geldik işte mutlu olcağımız günler çok yakın artık sen mutlu ol pozitif ol ki askerie de öyle yansıt son 3 hafta kuzum yavaş geçiyor ama napalım bir şekilde geçiyor işte

bende bende

Evet onlar geleli daha bir umutla bakıyoruz somut bişeler var çünkü allah onları da tez zamanda kavuştursun 349lara özendiğimiz zamanlar geldi aklıma

şeymaaaa benm de o günler canlandı gözümde cnm bizde sizin gibi 20 gün kaldı yazısını görecek miyiz diyoduk o mahsun halimizle geldi o günler kızlaaaaar mutlu olma sevinme zamanı silin gözyaşlarınızı hüzün mutsuzluk yok askerler geliyooooooo

Kızlar askerim gelmeden önce kendime almam gerekenler var,
-Parfüm madam moiselle düşünüyorum:44:
-Tunik
-Pantolon

Çok güzel olmam lazım çok

Kızlar bu dönemde asla boş kalmamamız lazım, kendimize uğraşlar bulalım hemen geçsin vakit
canım ben yapmam gereken işleri yapmaya kalksam bi sürü şey var ama konsantre olamıyorum yapamıyorum.. tıpkı gittiği ilk günler gibi .. gidişi de dönüşü de bi stres yaa:18:
cnmmm şafak sıkıştırması çok doğruymuşş, o kadar zaman geçti son günlerrr cidden zorluoooo
aynen canım yaşadık ve gördük doğruynmuşş. benm asker de çok sıkılıyor artıık sabrı tükendi
bende bende

bilmem ki:44: genelde dediğim gibi oluyor, herhalde ellerinde satamadıkları bilet kalıyor ucuzdan veriyorlar benim tahminim.. ama o gün yoğunluk olur mu acep.. okullar açılıyor falan diye tatilden dönenler... bilemiyom

En heyecanlısıda 10 dan geriye sayım olcak sanırım... kuafördü, kıyafetti, süs püstü son kontroller derkennnnn bi bakmışız şafak doğan güneş...

Aynen canım ya nasıl da telaşlıydık ay aramadı, ay yemin töreni için bilet, ay kalacak yer, ay askerime mektup derken bu günler geldiiiii Artık topikte kavuşma anlarını yazmaya çok az kaldııı
Hepinizden ayrıntılı anlatım istiyorum haa yoksa şaplakkk

kızlar zaten şuan bir şey yapmıyorum ki tüm planlarım asker dönüşü sivasta yapacam içim elverirse görünce sevgim ağır basmz özlemim ağır basmazsa amacım beni kırmayı bu kadar kolay gözden çıkarmaması için.

Canım öle çok abartı birşey değil ama benim tahammülüm olmayan birşey.
o kadr sıkışıklıkta zaten bu olayın yaşanması beni daha dellendirdi.

Beyimizin oyun için açtığı face hesabı vardı şifresini unutunca giremiyordu beyfendi ama sürekli önerilerde çıkıyordu kenarda bnde resmi var herkes görüyor diye kıskançlıktan (o faceyi açtığı mail adresininde şifresi aynıydı ikisinide unuttu kullanamıyordu) önce msn şifresini kırdım sonra faceninkini bir de baktım ki o hesaptan 2-3 kere yakın tarihte girmiş arkadaşlarıyla fln konuşmuş başka bişi yapmamış. Konuşmalar duruyor zaten okudum hepsini herkes askerliğini ve düğünü bni fln sormuş. Şifresini hatırlayıp giriyorsa faceye bu kadr yoğunlukta bide diye bende sinir oldum. İlk msj attığında bnde sordum hayatım senin şu şifresini unuttuğun hesabının şifresini hatırlamadın mı giremiyorsun dimi hala yazdım gönderdim geriye gelen cvp yok bitanem hatırlamıyorum oldu bende açtım ağzımı yumdum gözümü dedim hatırladıysan nie oradan arkadaşlarınla konuşuosun benden sakladığın birşeyler mi var biliyorsun ki kıskancım ben ve senden istediğim şey herzmn için dürüstlüktü hep ona derim ben çok kötü bişe bile yapsan gel dürüstce söyle ben senden öğreneyim birbaşkasından yada kndi kndime değil. Ama bu basit birşey olsada beni çok sinirlendirdi çok ağır konuştum.

Şifresi olacak şeyleri denerken birden denk gelmiş birisi açılmış hesap bi kere girip konuştum sanada sölemeyi unutmuştum sonrada söylersem kızarsın diye korktum seni üzmemek için söylemedim dedi. Dedim aferim bn hiç öğrenmedim dimi böylesi iyi oldu.

2-3 özüre hemen affedersem nede olsa aşkım bna dayanamıyor affediyor diye düşünür tekrar beni üzecek şeyleri yapabilir o yüzden bedelinin ağır olduğunu göstermeliyim ki bir daha böyle bnim sinir olduğum işleri yapmaya yeltenirken düşünsün bir kere daha.

Şimdi facesini dondurdu artık kullanmıcam aramıza girmesine izin verimcem fln dedi. Şuan kullanmıyor bakalım ne kadr devm edicek. Dİğer hesap zaten şifresini bn kırdığım için bnm elimde resimini kaldırdım bilgileri sildim herşeyi bomboş yaptım hesabı sonra onuda ben dondurdum Ben kıskançlıktn millet resmini yanda önerilerde çıkıyor görüyor şifresini aşkımda bilmiyor diye şifre kırayım snraki gördüğüm durum bni çok kırdı. SAlak gibi hissettim kndimi.

Neyse kızlar bu son 19 gün biraz düşün dedim bu ilişkiye ve sevgiye verdiğimiz emeği ona göre askerden gelince çok pis acısı çıkacak senden dedim kuzu gibi tamam aşkım merak etme aşkım asla bir daha seni üzecek kıracak bir şey yapmam fln diyor.

-Tunik
-Pantolon

bende kendime burbery beath aldım ama askerim dönmeden bitti :44:
gıvency ile birlite tekrar alıcam... tabi bu arada askerimede lacoste red hediye edicem

şeymacım bu aradada askerimin benim yanıma döndüğü gün akşamı (28.09.13) müdürüm evleniyo ve o akşam çok güzel olup kendimi ona tekrar aşık edicem... aşk tazelicez aşk...

Son düzenleme:
Ay ben kendime plan yaptım bi gün saçımı kestircem bi gün göz kontrolüm var bi haftasonu denize gitcem yeni bi kitaba başlıcam bunları yapmaya haftaya başlıcam

Canım mecburen geçecek düşüne düşüne yavaşlatmayalım zamanı Bilet konusunda valla kararsız kaldım.
En heyecanlısıda 10 dan geriye sayım olcak sanırım... kuafördü, kıyafetti, süs püstü son kontroller derkennnnn bi bakmışız şafak doğan güneş...

Aynen canım ben şimdiden ne giysem derdine düştümmmmm ayy sürekli onu hava alanından aldığımız anı hayal edip duruyorummm:98:

-Tunik
-Pantolon

bence de çook güzel olacaksınn
sağol canım valla senin gibi mantıklı konuşan biriinin beni silkelemesi lazımmış.. doğru, ya 352lerin yerinde olsaydık.. bi 150 gün daha daha dayanamam mümkün değil. halimize şükretmem gerek

Eylule geldigimizde hersey cok daha güzel olacak kizlar ben evimizi temizlemeye basladim, dip köşe temizligi bu tabi, evim zaten temiz de dolap icleri, camlar kapilar falan.. perdeleri yikama ben gelince yikariz ben asarim dedi kocis temizlik bitsin, suslemelere baslayacagim, hatta duvar süsü yaparak basladim oturma odamiza
Bu aralar bebegim blogumla ilgileniyorum ama yine de vakit gecmiyor haklisiniz

ayyy kızlar bana da parfüm önerinn ya kokulardan hiç anlamıyorum, markaları da aklımda tutamıyorum hiçç hep bi tane parfümüm oluyo , bitince yenisini alıyorum.. onu da yanımdaki arkadaşıma danışıyorum güzel kokuyor derse alıyorum esmer tenlere hangi koku güzel gider ama yaz mevsimi için

Canımm düğünde mi olacaksınız beraber anlamadım:44: Benim askerimde lacost yeşil kullanır, aslında ilk çıkarken başka parfüm kullanıyordu blue night mı neydi acaba ismi ben onu da seviyordum ben neler hediye etsem ki acep:44: aslında ben para vericem bir miktar 'aşkım bunu ikimiz için biriktirdim, işe girene kadar beraber gezip tozarız bu parayla dicem'

ama yaz bitiyor ben universitede 2den beri armani she kullanirim canim tavsiye ederim ilk kullanmaya basladigimda esim cok hos seyler söylemişti o yüzden vazgecemiyorum bende

canım ben kokuları şahsen yaz kış diye ayırmıyorum..

ama hep favorim 1 numara armany she.....
2 numara gıvency
3 numara burbery beath

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…