- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #13.201
bende bendecnmmmm aynennnn geçmioooo en yavaş geçen ay ilan ediorum ağustosuuu
Evet onlar geleli daha bir umutla bakıyoruz somut bişeler var çünkügeçicek cnm son 4 gün352ler geldiğinden beri ben daha umutlu bakıyorum cnm gelme ümidim arttı onlara devretme zamanımız geldi bitiyor hasret
oo nasıl bi günd artıyor dimii:26: hangi havayolu canım? genelde son 4-5 gün kala promosyonlu biletler ucuz oluyo
offf askerimin de benm de moralim bozuk ya .. teskere gününü düşünüp duruyoruz yarın gibi. çok az kaldı diye umutlandık ama hakkaten bi türlü geçmiyor. eylülün 1 i gelince de 1 gün 10 gün gibi yavaş geçecek eminim.. offf geçmiyor içim daraldııı
offf askerimin de benm de moralim bozuk ya .. teskere gününü düşünüp duruyoruz yarın gibi. çok az kaldı diye umutlandık ama hakkaten bi türlü geçmiyor. eylülün 1 i gelince de 1 gün 10 gün gibi yavaş geçecek eminim.. offf geçmiyor içim daraldııı
bugün yarın belli olur cnm sizinde kimi yerlerde geç açıklanıyormuş :26:inşş cnmmm yaaa bizm hala tam teskere tarihi de belli olmadıı ona göre bilet alıcazz ama hala beklioruzzz
bende bende
Evet onlar geleli daha bir umutla bakıyoruz somut bişeler var çünküallah onları da tez zamanda kavuştursun 349lara özendiğimiz zamanlar geldi aklıma
Aynen canım napsak beklesek mi ki:44:
canım ben yapmam gereken işleri yapmaya kalksam bi sürü şey var ama konsantre olamıyorum yapamıyorum.. tıpkı gittiği ilk günler gibi .. gidişi de dönüşü de bi stres yaa:18:Kızlar bu dönemde asla boş kalmamamız lazım, kendimize uğraşlar bulalım hemen geçsin vakit
aynen canım yaşadık ve gördük doğruynmuşş. benm asker de çok sıkılıyor artıık sabrı tükendicnmmm şafak sıkıştırması çok doğruymuşş, o kadar zaman geçti son günlerrr cidden zorluoooo
bilmem ki:44: genelde dediğim gibi oluyor, herhalde ellerinde satamadıkları bilet kalıyor ucuzdan veriyorlar benim tahminim.. ama o gün yoğunluk olur mu acep.. okullar açılıyor falan diye tatilden dönenler... bilemiyombende bende
Evet onlar geleli daha bir umutla bakıyoruz somut bişeler var çünküallah onları da tez zamanda kavuştursun 349lara özendiğimiz zamanlar geldi aklıma
Aynen canım napsak beklesek mi ki:44:
şeymaaaa benm de o günler canlandı gözümde cnm bizde sizin gibi 20 gün kaldı yazısını görecek miyiz diyoduk o mahsun halimizlegeldi o günler kızlaaaaar mutlu olma sevinme zamanı silin gözyaşlarınızı hüzün mutsuzluk yok askerler geliyooooooo
şeymaaaa benm de o günler canlandı gözümde cnm bizde sizin gibi 20 gün kaldı yazısını görecek miyiz diyoduk o mahsun halimizlegeldi o günler kızlaaaaar mutlu olma sevinme zamanı silin gözyaşlarınızı hüzün mutsuzluk yok askerler geliyooooooo
Kızlar askerim gelmeden önce kendime almam gerekenler var,
-Parfüm madam moiselle düşünüyorum:44:
-Tunik
-Pantolon
Çok güzel olmam lazım çok
Canım mecburen geçecek düşüne düşüne yavaşlatmayalım zamanıcanım ben yapmam gereken işleri yapmaya kalksam bi sürü şey var ama konsantre olamıyorum yapamıyorum.. tıpkı gittiği ilk günler gibi .. gidişi de dönüşü de bi stres yaa:18:
aynen canım yaşadık ve gördük doğruynmuşş. benm asker de çok sıkılıyor artıık sabrı tükendi
bilmem ki:44: genelde dediğim gibi oluyor, herhalde ellerinde satamadıkları bilet kalıyor ucuzdan veriyorlar benim tahminim.. ama o gün yoğunluk olur mu acep.. okullar açılıyor falan diye tatilden dönenler... bilemiyom
En heyecanlısıda 10 dan geriye sayım olcak sanırım... kuafördü, kıyafetti, süs püstü son kontroller derkennnnn bi bakmışız şafak doğan güneş...
bence de çook güzel olacaksınnKızlar askerim gelmeden önce kendime almam gerekenler var,
-Parfüm madam moiselle düşünüyorum:44:
-Tunik
-Pantolon
Çok güzel olmam lazım çok
sağol canım valla senin gibi mantıklı konuşan biriinin beni silkelemesi lazımmış.. doğru, ya 352lerin yerinde olsaydık.. bi 150 gün daha daha dayanamam mümkün değil. halimize şükretmem gerekbugün yarın belli olur cnm sizinde kimi yerlerde geç açıklanıyormuş :26:
cnm daraltma kendini durduk yere sevin cnm ya bak bitti nasıl geçer dedğimiz günler bitti 349lara nasıl diyoduk hatırlıyo musun o günleri onlarda 20 gün yazıyordu aaah bizde görecek miyiz keşke o günlere gelsek diyoduk bak geldik işte mutlu olcağımız günler çok yakın artık sen mutlu ol pozitif ol ki askerie de öyle yansıt son 3 hafta kuzum yavaş geçiyor ama napalım bir şekilde geçiyor işte
ayyy kızlar bana da parfüm önerinn ya kokulardan hiç anlamıyorum, markaları da aklımda tutamıyorum hiççbende kendime burbery beath aldım ama askerim dönmeden bitti :44:
gıvency ile birlite tekrar alıcam... tabi bu arada askerimede lacoste red hediye edicem
şeymacım bu aradada askerimin benim yanıma döndüğü gün akşamı (28.09.13) müdürüm evleniyo ve o akşam çok güzel olup kendimi ona tekrar aşık edicem... aşk tazelicez aşk...
bende kendime burbery beath aldım ama askerim dönmeden bitti :44:
gıvency ile birlite tekrar alıcam... tabi bu arada askerimede lacoste red hediye edicem
şeymacım bu aradada askerimin benim yanıma döndüğü gün akşamı (28.09.13) müdürüm evleniyo ve o akşam çok güzel olup kendimi ona tekrar aşık edicem... aşk tazelicez aşk...
ayyy kızlar bana da parfüm önerinn ya kokulardan hiç anlamıyorum, markaları da aklımda tutamıyorum hiççhep bi tane parfümüm oluyo , bitince yenisini alıyorum.. onu da yanımdaki arkadaşıma danışıyorum güzel kokuyor derse alıyorum esmer tenlere hangi koku güzel gider ama yaz mevsimi için
ayyy kızlar bana da parfüm önerinn ya kokulardan hiç anlamıyorum, markaları da aklımda tutamıyorum hiççhep bi tane parfümüm oluyo , bitince yenisini alıyorum.. onu da yanımdaki arkadaşıma danışıyorum güzel kokuyor derse alıyorum esmer tenlere hangi koku güzel gider ama yaz mevsimi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?