- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
- #13.221
selam kızlarherkes yenileniyor. ben de saçlarımı kestirdim
bu hafta geçip gitmeyecek benim için..şimdiden ooooy :18:
sen halaylara basla bence yade

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama yaz bitiyorben universitede 2den beri armani she kullanirim canim tavsiye ederim
ilk kullanmaya basladigimda esim cok hos seyler söylemişti
o yüzden vazgecemiyorum bende
![]()
Hayırlı olsun güle güle kullan saçlarını:115:selam kızlarherkes yenileniyor. ben de saçlarımı kestirdim
canım ben kokuları şahsen yaz kış diye ayırmıyorum..
ama hep favorim 1 numara armany she.....
2 numara gıvency
3 numara burbery beath
kış için parfümüm daha bitmedi de o gelince de hava sıcak olur daha o yüzden dedimama yaz bitiyorben universitede 2den beri armani she kullanirim canim tavsiye ederim
ilk kullanmaya basladigimda esim cok hos seyler söylemişti
o yüzden vazgecemiyorum bende
![]()
ayy ikiniz de aynı marka demişsinzzzcanım ben kokuları şahsen yaz kış diye ayırmıyorum..
ama hep favorim 1 numara armany she.....
2 numara gıvency
3 numara burbery beath
Canımm düğünde mi olacaksınız beraber anlamadım:44: Benim askerimde lacost yeşil kullanır, aslında ilk çıkarken başka parfüm kullanıyordublue night mı neydi acaba ismi ben onu da seviyordum
ben neler hediye etsem ki acep:44: aslında ben para vericem bir miktar 'aşkım bunu ikimiz için biriktirdim, işe girene kadar beraber gezip tozarız bu parayla dicem'
![]()
ilkaycım aynı koku favorimizmiş sanırım.... armany she yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum...
AAA senin şafak 7
Nasıl 7 oluyor canımmm ne mutlu sanaaaa ilk kavuşanımız sen olucan demekki
![]()
kış için parfümüm daha bitmedi de o gelince de hava sıcak olur daha o yüzden dedimtamam canım aklımda armani testerını bi denerim
ayy ikiniz de aynı marka demişsinzzzpeki nerden alıyosunuz internetten mi kızlarr?
Aynen canım kabul etmezse öyle yaparım artıkkksende parfüm alabilirsin. askerden sonra ailesinin yanına gidicekya.. sonrasında istanbula indiriği gün akşamı benim müdürümün düğün var..ilk akşamımız orda geçicek..süs püs şimiden hazır yani.. bende para biriktirdim onun için..kabul etmezse eğer en azından bi çok yerde bendesin dicemoda benle alay edicek...çok büyüdün sankide bana yemek ısmarlıyosun diye
![]()
doldurma güzelse bende alabilirim ondannnbenimde 5 yil olmus tatlim, sen söyleyince hesapladim da![]()
Seymacim ben orjinal kullanmiyorum, parfume para veremiyorum ama esime bazen orjinal aliyorumjoop! kullaniyor
![]()
evet sanırım öyle olacakama bütün yaptığımız tatil planları yalan oldu.
hayırlısıyla gelsin de.
![]()
En heyecanlısıda 10 dan geriye sayım olcak sanırım... kuafördü, kıyafetti, süs püstü son kontroller derkennnnn bi bakmışız şafak doğan güneş...
Bende armani she kullanıyorum kızlar orijinali Tekin acarda var güvenirim oraya 8 senedir kullanıyrummmmm-![]()
CNm 170 -200 arası ama fiyatlar değişiyor internetten 130 a da var 250 ye de var biraz takip edersen internetten uyguna gelir -![]()
Bende armani she kullanıyorum kızlar orijinali Tekin acarda var güvenirim oraya 8 senedir kullanıyrummmmm-![]()
aynen cnm bizde heyecan dorukta herseyi birbirine karistirmasak bari :)
Kızlar aranızda eşi erkek arkadaşı vs diyarbakır 16.mekanize tugay komutanlığında astsubaylık yapan varmı :S Erkek arkadaşımın kıta alanı buraya düştü güvenlik bölgesi olduğu içinde 15 gün ıspartada eğitim görecek.Moralim çok kötü offf offff
Kızlar YADEnin şafağı neden 7 anlamadım:44::44: Onun askeri erken mi gitmiş yada nasıl oluyo çok merak ettim![]()