351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

selam kızlar herkes yenileniyor. ben de saçlarımı kestirdim

bu hafta geçip gitmeyecek benim için..şimdiden ooooy :18:
Hayırlı olsun güle güle kullan saçlarını:115:

canım ben kokuları şahsen yaz kış diye ayırmıyorum..

ama hep favorim 1 numara armany she.....
2 numara gıvency
3 numara burbery beath

Canım armany she orjinal mı kullanıyosunuz nerden alınıyor bunlar yani orjinalleri madam moiselle nasıl biliyomusun onun da dını cok duydumm

ama yaz bitiyor ben universitede 2den beri armani she kullanirim canim tavsiye ederim ilk kullanmaya basladigimda esim cok hos seyler söylemişti o yüzden vazgecemiyorum bende
kış için parfümüm daha bitmedi de o gelince de hava sıcak olur daha o yüzden dedim tamam canım aklımda armani testerını bi denerim
canım ben kokuları şahsen yaz kış diye ayırmıyorum..

ama hep favorim 1 numara armany she.....
2 numara gıvency
3 numara burbery beath
ayy ikiniz de aynı marka demişsinzzz peki nerden alıyosunuz internetten mi kızlarr?

sende parfüm alabilirsin. askerden sonra ailesinin yanına gidicekya.. sonrasında istanbula indiriği gün akşamı benim müdürümün düğün var..ilk akşamımız orda geçicek..süs püs şimiden hazır yani.. bende para biriktirdim onun için..kabul etmezse eğer en azından bi çok yerde bendesin dicem oda benle alay edicek...çok büyüdün sankide bana yemek ısmarlıyosun diye

canım henüz orjınalini kullanmak nasip olmadı
burda doldurma parfüm çok moda D&P den 16 tl ye alıyorum

Son düzenleme:
Aynen canım kabul etmezse öyle yaparım artıkkk çok eğlenicezz çook oo düğün iyi denk gelmiş gözlerini senden alamıcak deseneee wuuhuuu
benimde 5 yil olmus tatlim, sen söyleyince hesapladim da

Seymacim ben orjinal kullanmiyorum, parfume para veremiyorum ama esime bazen orjinal aliyorum joop! kullaniyor
doldurma güzelse bende alabilirim ondannn
evet sanırım öyle olacak ama bütün yaptığımız tatil planları yalan oldu. hayırlısıyla gelsin de.

Canım sizin neden erken bitiyo merak ettim de planlar neden iptal ki:44: üzülme yanında olsunda mekan önemli değil bence

Son düzenleme:
Bende armani she kullanıyorum kızlar orijinali Tekin acarda var güvenirim oraya 8 senedir kullanıyrummmmm-

pahalıymış canım... çoook ilerde belki alırım...

aynen cnm bizde heyecan dorukta herseyi birbirine karistirmasak bari :)

inşallah karıştırmayız. sonrasında gelir buraya sakarlıklarımızı konuşuruz

Son düzenleme:
Kızlar aranızda eşi erkek arkadaşı vs diyarbakır 16.mekanize tugay komutanlığında astsubaylık yapan varmı :S Erkek arkadaşımın kıta alanı buraya düştü güvenlik bölgesi olduğu içinde 15 gün ıspartada eğitim görecek.Moralim çok kötü offf offff

bizim topicte diyarbakırda olan yok canım.. Hayırlı teskereler olsun inşallah.. bozma moraliniki askerininde morali iyi olsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…