351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

bence de güzel olur ama boşluklar olduğu için, için görünmez mi o zaman nasıl yapacaklar:44:yine alttan kumaş koymaları lazım sanırım .. evet belki de onlar güzel bir fikir verebilir kuzu

bence de güzel olur ama boşluklar olduğu için, için görünmez mi o zaman nasıl yapacaklar:44:yine alttan kumaş koymaları lazım sanırım .. evet belki de onlar güzel bir fikir verebilir kuzu

Evet canım, olmadı direk tesettürlü üreten yerlere bakcam artık, cumartesi biraz biraz oturur kafamda, görümcemle bakacağız

kızlaarrrrrr

askerimin gittiği İlk bi kaç hafta aklıma geldi...
her gördüğüm gri symbol araba sanki onunmuş gibi plakayı okumaya çalışırdım.
yada her gördüğüm erkeği ilk baktığımda onun yüzüyle görüyodum ve sonra kendime gelip kimse beni görmeden başımı önüme eğerdim..
sonraları elleri ve tırnaklarının nasıl olduğunu unuttum.. hatırlayamayınca ağladımda ağladım..
telefonda ona anlattım ve anlatırkende ağladım... çarşıda netten gösterdi bana, tekrar duygulandım ve kafamı masadan kaldırmadan bi kaç dakika ağladım..

sizede böle şeyler olmuşmuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…