- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #13.181
kızlaarrrrrr
askerimin gittiği İlk bi kaç hafta aklıma geldi...
her gördüğüm gri symbol araba sanki onunmuş gibi plakayı okumaya çalışırdım.
yada her gördüğüm erkeği ilk baktığımda onun yüzüyle görüyodum ve sonra kendime gelip kimse beni görmeden başımı önüme eğerdim..
sonraları elleri ve tırnaklarının nasıl olduğunu unuttum.. hatırlayamayınca ağladımda ağladım..
telefonda ona anlattım ve anlatırkende ağladım... çarşıda netten gösterdi bana, tekrar duygulandım ve kafamı masadan kaldırmadan bi kaç dakika ağladım..
sizede böle şeyler olmuşmuydu?
kızlaarrrrrr
askerimin gittiği İlk bi kaç hafta aklıma geldi...
her gördüğüm gri symbol araba sanki onunmuş gibi plakayı okumaya çalışırdım.
yada her gördüğüm erkeği ilk baktığımda onun yüzüyle görüyodum ve sonra kendime gelip kimse beni görmeden başımı önüme eğerdim..
sonraları elleri ve tırnaklarının nasıl olduğunu unuttum.. hatırlayamayınca ağladımda ağladım..
telefonda ona anlattım ve anlatırkende ağladım... çarşıda netten gösterdi bana, tekrar duygulandım ve kafamı masadan kaldırmadan bi kaç dakika ağladım..
sizede böle şeyler olmuşmuydu?
Güzelmiş kalişşş ama üst kısmı biraz fazla mı acık
hemde ne çooookAraba konusu bende de olmuştu, dünse otobüste en arka koltukta birini gördüm ve kafamı çevirdim ama geri bakmam saniye sürmedi başımdan kaynar sular indi sanki, çünkü o kişi sevdiceğimin top sakallı haline çok çok benziyordu, bir an geldi andım o kadar benziyordu kiVe bir yıkılmışlıkla indim otobüsten ...Adama bakmak istedim defalarca sanki hasret giderecektim ama yapmadım tabi... hele bana doğum günümde parfümünü sıktığı bir şal yolladı paketi açar açmaz onun kokusu dağıldı odama içime işledi sanki çok özledik artık
Ya parfüm olayı bendede var hemen içim acıyo-
Yazdım yazdım neden bu forumda popoya şaplak ikonu yok kivurmasana yüzüme yüzüme :13: burdayım işte.. kimseyi göremeyince çıkıyorum bende... bak yukarda ne yazdım.. bi kaç bişey yaz belki birilerinin ilgisini çeker.. onlarda maziye döner
ilk hafta bnde hep ondan msj gelmiş sanıyordum telefona bakıyordum yada her arayanı oymuş gibi açıyordum ama olmadığını görünce ağlarım çok kötü olurdum. İlk pazar kabus gbiydi çünkü biz pazarları buluşrduk aşkım istnbuldan gelirdi bursaya pazar günü havalar genelde kötü oludu buluşrken ya o ilk onsz pazarda hava bir güneşliydi sinir olmuştum evden çıkmamıştım.
yüzünü ellerini sesini unutmktn bnde korkuyordum ama şükür öle bişi olmadı hala rüyalarımda görürürm ara ara çok net hayal edebiliyorum yani.
Bugün bizim şafak 19Çooorruuuummmm
biz şuan kavgalıyız o yüzden 2 gündür aramıyor.
Ayrıca ailesi ailemden bnim sivasa gitmem konusunda izin aldı ama bu tatszlıkla kavgalı halle tadı ne kadar çıkar bilmiyorum
ilk hafta bnde hep ondan msj gelmiş sanıyordum telefona bakıyordum yada her arayanı oymuş gibi açıyordum ama olmadığını görünce ağlarım çok kötü olurdum. İlk pazar kabus gbiydi çünkü biz pazarları buluşrduk aşkım istnbuldan gelirdi bursaya pazar günü havalar genelde kötü oludu buluşrken ya o ilk onsz pazarda hava bir güneşliydi sinir olmuştum evden çıkmamıştım.
yüzünü ellerini sesini unutmktn bnde korkuyordum ama şükür öle bişi olmadı hala rüyalarımda görürürm ara ara çok net hayal edebiliyorum yani.
Bugün bizim şafak 19Çooorruuuummmm
biz şuan kavgalıyız o yüzden 2 gündür aramıyor.
Ayrıca ailesi ailemden bnim sivasa gitmem konusunda izin aldı ama bu tatszlıkla kavgalı halle tadı ne kadar çıkar bilmiyorum
Hatalı olduğunu biliyor canım zaten kabul de etti özür diledi falan ama kırıldığım zaman benim nasıl olduğumu da biliyor.
2 gündür yoğunluktan aramamıştır kavgadan değil çünkü hatasını biliyor arayıp gönül almaya çabalardı ama bu son zamanlarda ne hikmetse çok çalıştırmaya başladılar askerleri kıbrısta. Bir de sabah ayrı akşam ayrı ceza almış bölükleri eğitimler yat-kalk sürünleri var. Kesin haşatı çıkıyordur arayamıyordur.
Dün gece ben ulaşmaya çalıştım ulaşamadım şu sivasa gitme işini sölicektim ailem onla başbaşa gitmeme izin vermiyor onu haber etcektim. Onun uçak biletini zaten alıştım şimdi kndimede otobüs bileti alcam diye hbr vercektim.
kavga nerden çıktı derseniz benden habersiz yaptığı birşeyi bnde tesadüfen öğrendim. hiç bişe yokmuş gibi sordum oda hala olmamış gibi konuşunca bende açtım ağzımı yumdum gözümüözür üstüne özür diledi benim kızmamdan korktuğu için söylemiyormuş vs vs özür diledi ama ilk kez onunla öyle sert konuştum ben. Şimdi hatasının farkında o yüzden gönül alma çabalarında olacak sivastayken de. Bende hemen pas vermek istemiyorum biraz zorlansın ki kolay kolay bni kırmayı üzmeyi göze alamasın.
ASkerlik psikolojisi psikolojisi diye diye kndimizi yedik biraz da o kndni yesin şimdi
ÇOk hain planlarım var kızlar
Hatalı olduğunu biliyor canım zaten kabul de etti özür diledi falan ama kırıldığım zaman benim nasıl olduğumu da biliyor.
2 gündür yoğunluktan aramamıştır kavgadan değil çünkü hatasını biliyor arayıp gönül almaya çabalardı ama bu son zamanlarda ne hikmetse çok çalıştırmaya başladılar askerleri kıbrısta. Bir de sabah ayrı akşam ayrı ceza almış bölükleri eğitimler yat-kalk sürünleri var. Kesin haşatı çıkıyordur arayamıyordur.
Dün gece ben ulaşmaya çalıştım ulaşamadım şu sivasa gitme işini sölicektim ailem onla başbaşa gitmeme izin vermiyor onu haber etcektim. Onun uçak biletini zaten alıştım şimdi kndimede otobüs bileti alcam diye hbr vercektim.
kavga nerden çıktı derseniz benden habersiz yaptığı birşeyi bnde tesadüfen öğrendim. hiç bişe yokmuş gibi sordum oda hala olmamış gibi konuşunca bende açtım ağzımı yumdum gözümüözür üstüne özür diledi benim kızmamdan korktuğu için söylemiyormuş vs vs özür diledi ama ilk kez onunla öyle sert konuştum ben. Şimdi hatasının farkında o yüzden gönül alma çabalarında olacak sivastayken de. Bende hemen pas vermek istemiyorum biraz zorlansın ki kolay kolay bni kırmayı üzmeyi göze alamasın.
ASkerlik psikolojisi psikolojisi diye diye kndimizi yedik biraz da o kndni yesin şimdi
ÇOk hain planlarım var kızlar
aaahh ahhh:97: hangimiz beklemiyoruz ki eylülüama sanki yavaşladı iyice hala 20 halaaa
cnmmmm aynennnn geçmioooo en yavaş geçen ay ilan ediorum ağustosuuu
oo nasıl bi günd artıyor dimii:26: hangi havayolu canım? genelde son 4-5 gün kala promosyonlu biletler ucuz oluyoBende uçak bileti alcam askerimedün 80 lira olan bilet bugün 100 lira :44:
geçicek cnm son 4 gün352ler geldiğinden beri ben daha umutlu bakıyorum cnm gelme ümidim arttı onlara devretme zamanımız geldi bitiyor hasret
geçicek cnm son 4 gün352ler geldiğinden beri ben daha umutlu bakıyorum cnm gelme ümidim arttı onlara devretme zamanımız geldi bitiyor hasret
offf askerimin de benm de moralim bozuk ya .. teskere gününü düşünüp duruyoruz yarın gibi. çok az kaldı diye umutlandık ama hakkaten bi türlü geçmiyor. eylülün 1 i gelince de 1 gün 10 gün gibi yavaş geçecek eminim.. offf geçmiyor içim daraldıııcnmmmm aynennnn geçmioooo en yavaş geçen ay ilan ediorum ağustosuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?