351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

bende parfüm kokusunu her duyduğumda acaba sevdiğim mi diye içim bir garip olurdu sonra imkansız oluşu aklıma gelirdi ağlardım
aaah cnm ya ne günler geçirdik bir biz biliyoruz bir de Allah...

Araba konusu bende de olmuştu, dünse otobüste en arka koltukta birini gördüm ve kafamı çevirdim ama geri bakmam saniye sürmedi başımdan kaynar sular indi sanki, çünkü o kişi sevdiceğimin top sakallı haline çok çok benziyordu, bir an geldi andım o kadar benziyordu ki Ve bir yıkılmışlıkla indim otobüsten ...Adama bakmak istedim defalarca sanki hasret giderecektim ama yapmadım tabi... hele bana doğum günümde parfümünü sıktığı bir şal yolladı paketi açar açmaz onun kokusu dağıldı odama içime işledi sanki çok özledik artık

ilk hafta bnde hep ondan msj gelmiş sanıyordum telefona bakıyordum yada her arayanı oymuş gibi açıyordum ama olmadığını görünce ağlarım çok kötü olurdum. İlk pazar kabus gbiydi çünkü biz pazarları buluşrduk aşkım istnbuldan gelirdi bursaya pazar günü havalar genelde kötü oludu buluşrken ya o ilk onsz pazarda hava bir güneşliydi sinir olmuştum evden çıkmamıştım.

yüzünü ellerini sesini unutmktn bnde korkuyordum ama şükür öle bişi olmadı hala rüyalarımda görürürm ara ara çok net hayal edebiliyorum yani.

Bugün bizim şafak 19 Çooorruuuummmm

biz şuan kavgalıyız o yüzden 2 gündür aramıyor.
Ayrıca ailesi ailemden bnim sivasa gitmem konusunda izin aldı ama bu tatszlıkla kavgalı halle tadı ne kadar çıkar bilmiyorum

hemde ne çooook

Ya parfüm olayı bendede var hemen içim acıyo-

benimde gitmeden son giydiği gömleği almıştım kokusu gidene kadar onunla uyudum uyandım ama o da gitti tabi sonra parfümünü aldım sıktım gömleğine öyle teselli bulmaya çalıştım bende çok zor günlerdi çok....

vurmasana yüzüme yüzüme :13: burdayım işte.. kimseyi göremeyince çıkıyorum bende... bak yukarda ne yazdım.. bi kaç bişey yaz belki birilerinin ilgisini çeker.. onlarda maziye döner
Yazdım yazdım neden bu forumda popoya şaplak ikonu yok ki

Canımmmm neden kavga ettiniz ki bak çok güzel günlerdeyiz yapmayın yaaa:26:

Son düzenleme:

noldu kuzuuum inş. ciddi bir sorununuz yoktur:26:

Hatalı olduğunu biliyor canım zaten kabul de etti özür diledi falan ama kırıldığım zaman benim nasıl olduğumu da biliyor.
2 gündür yoğunluktan aramamıştır kavgadan değil çünkü hatasını biliyor arayıp gönül almaya çabalardı ama bu son zamanlarda ne hikmetse çok çalıştırmaya başladılar askerleri kıbrısta. Bir de sabah ayrı akşam ayrı ceza almış bölükleri eğitimler yat-kalk sürünleri var. Kesin haşatı çıkıyordur arayamıyordur.

Dün gece ben ulaşmaya çalıştım ulaşamadım şu sivasa gitme işini sölicektim ailem onla başbaşa gitmeme izin vermiyor onu haber etcektim. Onun uçak biletini zaten alıştım şimdi kndimede otobüs bileti alcam diye hbr vercektim.

kavga nerden çıktı derseniz benden habersiz yaptığı birşeyi bnde tesadüfen öğrendim. hiç bişe yokmuş gibi sordum oda hala olmamış gibi konuşunca bende açtım ağzımı yumdum gözümü özür üstüne özür diledi benim kızmamdan korktuğu için söylemiyormuş vs vs özür diledi ama ilk kez onunla öyle sert konuştum ben. Şimdi hatasının farkında o yüzden gönül alma çabalarında olacak sivastayken de. Bende hemen pas vermek istemiyorum biraz zorlansın ki kolay kolay bni kırmayı üzmeyi göze alamasın.

ASkerlik psikolojisi psikolojisi diye diye kndimizi yedik biraz da o kndni yesin şimdi
ÇOk hain planlarım var kızlar

Canım seni bu kadar kızdırıcak senden habersiz ne yapmış olabilir.Ay öyle bir anlattın ki merakımı cezbetti

cnm sert oldu sanki tavrın yeterince yoğunmuş bide cezalar iyice psikolojisi bozulmuştur bide sen üstüne gitmesen daha iyi olur gibi geldi bana:26: bütün planları gelince uygulasan şimdilik bişey yapmasan da mutluluğunuz bozulmasa cnm kolay yakalanana birşey değil mutluluk

geçicek cnm son 4 gün 352ler geldiğinden beri ben daha umutlu bakıyorum cnm gelme ümidim arttı onlara devretme zamanımız geldi bitiyor hasret

cnmmmm aynennnn geçmioooo en yavaş geçen ay ilan ediorum ağustosuuu
offf askerimin de benm de moralim bozuk ya .. teskere gününü düşünüp duruyoruz yarın gibi. çok az kaldı diye umutlandık ama hakkaten bi türlü geçmiyor. eylülün 1 i gelince de 1 gün 10 gün gibi yavaş geçecek eminim.. offf geçmiyor içim daraldııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…