351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

ben de doldurma almıştım en son canım hatta daha ucuzdu benimki sanki:44:

canım çarşı pazar da 5 tl yede var.. bazı markalar 5 tl ye satıyor ama kokusu çok kalıcı değil gibi..

kampanya zamani mi acaba , benim epey oldu alali ya aslinda esim gelmeden alayim bende doldurma parfümümu bi gün bende orijinal alacagim

inşallah ilkaycım bende istiyorum bi gün orjınalini kullanmayı...
ben sadece hediye gelen gucci rush kullandım (hediye olduğu için) ama kokudan nefret geldi

belki dde benim aldığım çok uyduruktur 10 tl falandı sanırım

evet doldurmalarinda kendine göre kalitelileri oluyor bana da bigün hediye gelirse bi adet armany she pek sevinirim ben paraya kiyip kendime alamiyorum ama sanırım bu konuyu pek sorun etmiyorum ki hic dillendirmedim ilk defa burada soyluyorum

İlkaycım sen eşine alıyomuşun orjinal o da sana alsın

cok önem verdigim bi konu olsaydi simdiye 100 defa esime imalarda bulunurdum, oda kesin alırdı ama önemli degil benim icin, doldurmaylada gayet mutluyuz biz kendim icin kiyamiyorum da, esim icin kiyiyorum onun bir kac tanede doldurma parfümü var, ise giderken onlari sıkar disariya gezmeye gideceksek orjinali sıkar kolay kolay bitirmez parfümü aferin kociskoya

Burda okuyunca takdır almış erken gelecekmıs dıye nişanlıma söyledim oda dedi yok öyle bişi bende takdir aldım dedi erken falan çıkarmıyorlar dedi. anlamadım bende nasıl oluyor bu iş

Aynen canım benim askerimlede aramızda aynı muhabbet geçti.. yok öyle bişey dedi ama demekki bulunduğu yerlede ilgili bişey..

canım bence de sorun etmeyelim böyle şeyleri en büyük derdimizz bu olsun boşver

aynen şeyma yaa sürekli saate bakıyorum üfffff

canım bence de sorun etmeyelim böyle şeyleri en büyük derdimizz bu olsun boşver

aynen şeyma yaa sürekli saate bakıyorum üfffff

yarin 19'u göreceğiz ya o yüzden vakit gecmiyor bence esimin safak sayari bugün 19'u gösteriyor, 16si gece 12 de cikacagi icin 16sini da saymiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…