351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

bu aralar bana da oluyor canm hava o kadar sıcak ki oturduğum yerde terliyorum çok suya ihtiyacımız var belki de

gelimyor yaaa daha 1 hafta var ağustos yapıştı üzerimize kene gibi . kovun bunu gitsin

Bazı askerlerrrrrrrrr doğan güneş diye bağırıyorlaaarr eğlence yapıyorlarrr, ellerinde çikolatalar püskevitler
gülüşüyorlar kola içiyorlar, son-raaa teskere alıyorlarrrrr bizim askerlerimz diyor ki 'komutanım neden bizim yok, bizde istiyoruz diyorlarrrr

bende kaç defa dedim de yok işte...bi doğum günümde gönerdiği kargonun içine koymuş eliyle dışarıdan verdi ya kargoyu. okunuyo diye istemiyo mektup

Canım Ne bnm gönderdiğim okunmuştu nede onun gönderdiği okunmuştu sağlam geldi mektuplar bize.

şafak 33 ve ben aşkımı özledimmmbende sizin şafaklarınızı görmek istiyorum artıııııııııııkkk:84:

günaydın ınzarcım..günümüz hep dahada aydın olsun inşallah
doğru ilkay keyiflerimiz yerine geldi sona yaklaştıkça. ağladık ağladık gülme vakti geldi.. askerlerimizinde yüzü gülüyor artık

arada yine agliyorum ben ama olsun daha cok gülüp daha az agliyorum

arada yine agliyorum ben ama olsun daha cok gülüp daha az agliyorum

ağlamıyorum sanma en son yine pazar günü konuşurken boğazıma bişey düğümlendi ve ağlayamadım telefonda.. gözümden yaşlar süzüldü ama belli etmek istemedim.. tabi bizimkisi sesim kesilince anlıyoo.. sabır sabır sabır... azıcık kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…