- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #13.061
bu aralar bana da oluyor canm hava o kadar sıcak ki oturduğum yerde terliyorum çok suya ihtiyacımız var belki deYok kuzum işe giydiğim kıyafetler falan da vardı bitti zten.Pazar da düğün var.
Kızlar benm bazen ağzımda aşırı kuruluk oluyor su içiyorum içiyorum geçmiyor, limon suyu içtim 1 yemek kaşıgı geçti limonun şekeri dengelediğini duymuştum acaba şekerim mi yükseliyoki
Canım ama yemekten sonra oluyorrr:44:bu aralar bana da oluyor canm hava o kadar sıcak ki oturduğum yerde terliyorum çok suya ihtiyacımız var belki de
işte yani hasta değilsindir demek istedim demek ki yemek sana baharatlı veya tuzlu geliyor. bi de mesela sarımsak çok severim ama çok susatıyor böyle şeylerCanım ama yemekten sonra oluyorrr:44:
işte yani hasta değilsindir demek istedim demek ki yemek sana baharatlı veya tuzlu geliyor. bi de mesela sarımsak çok severim ama çok susatıyor böyle şeyler
gelimyor yaaa daha 1 hafta varArtııık eylülll gelsinn
gelimyor yaaa daha 1 hafta varağustos yapıştı üzerimize kene gibi . kovun bunu gitsin
bende kaç defa dedim de yok işte...bi doğum günümde gönerdiği kargonun içine koymuş eliyle dışarıdan verdi ya kargoyu.okunuyo diye istemiyo mektup
Günaydın kızlar...
şafak 23 elazığ...ELAZIĞA SELAM YOLA DEVAM
günaydın ınzarcım..günümüz hep dahada aydın olsun inşallah
doğru ilkay keyiflerimiz yerine geldi sona yaklaştıkça. ağladık ağladık gülme vakti geldi.. askerlerimizinde yüzü gülüyor artık
arada yine agliyorum ben ama olsun daha cok gülüp daha az agliyorum
Günaydın kızlar sona yaklaşıyoruz artık-))
evet cnm bizde onu diyoduk ilkayla..sizin keyiflerde iyidir maşallah..
İyi canım bi sorun yok şimdilik .ay deliler gibi fal baktırmak istiyorum ya-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?