351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

aaayyy çok komiksin yaa 155-132= 23 etti 23. şafak 23. bugün 24 ağustos . 24-1 etti 23

kızlar şuan sevgilisi askerde olanlar için geçerli mi bilmiyorum ama ağustosta gidenler 6 ay yapıcakmış askerliği bizde 155 gün biliyoduk ama sevgilim aradı bugün benim şafaklar hiç başlamamış gibi anlayacağınız (

kızlarr nerdesinizz yaa:26: şeyma düğünde bi tek onu biliyorum.. yoksa gezmelerde misiniz? sevdiğim burda olsa ben de onunla buluşurdum hem pazarları ama yok

Ben geldimm kiiiii
Kızlar kuzenimin düğünden geliyorum Onlar kavuştu çoook imrendim yaaaa
Herkes bana sıra sende dedi
hoşgeldiiiiin kuzum senin düğüne de 2 aycık kaldıı ya hem de telaşla koşuşturmayla jet gibi geçecek emin ol çok az kaldıııııııı hatta bence bekarlığın son demlerini yaşıyosun tadını çıkar azcık

Ayyy sanırım evet:26: nişanlım olmadığı için sanki hiç yakın değilmiş gibi geliyor kuzum aama o gelip de kendimi hazırlıkların içinde bulunca inanıcam sanırım

Ayyy sanırım evet:26: nişanlım olmadığı için sanki hiç yakın değilmiş gibi geliyor kuzum aama o gelip de kendimi hazırlıkların içinde bulunca inanıcam sanırım
evet ben de seni o yüzden silkeleyim kendine getireyim dedim ben bile heyecanlandım yaa senin yerine çok az kaldıı

canım senin düğün nasıl olacak davullu zurnalı mı yoksa mevlütlü mü ya da her ikisi art arda da oluyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…