- 11 Şubat 2013
- 786
- 1
- 48
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #13.021
Çok arada kalmış durumdayım:26:sinir oluyorum böyle durumlara.Sabah netten elbise bakarken k.validemde oturdu benimle birlikte baktı,hepsine açık dedikarıştırmak istemiyorum ama onlar alacağı için hadi onların da gönlüne göre olsun diyorum ayy bunaldım
Canım askılı olmadığı sürece kol açıklığında sorun yok,malesef diz altı da olmazya uzun olacak ya da pantalon giy dedi nişanlım
canım ne tarz gösterdin kayınvalidene link atsana merak ettim ne kadar açığa açık diyorÇok arada kalmış durumdayım:26:sinir oluyorum böyle durumlara.Sabah netten elbise bakarken k.validemde oturdu benimle birlikte baktı,hepsine açık dedikarıştırmak istemiyorum ama onlar alacağı için hadi onların da gönlüne göre olsun diyorum ayy bunaldım
Kuzumm evdeyim cuma ya bugün ondan dedim tatilciyim diye
Geçen hafta cok çalıştığım için bugün tatil
Bilmiyorum nişanlım olsa beraber giderdik
Canım blogmu açtın..adresi yaz bizde ziyaret edelim...
unuttum haftada 3 ün tatil yaptığını.. hakettin ama.. onlarsız herşey çok sıkıcı evet...
ahh canım kıyamam sana ben.. aynı dertten muzdaribim.. kapalı değilim (Allah nasip ederse ileride tabiii) çok açıkta giyinemiyorum..sıfır kollu bile nadir yani.. ama görümcenin olduğu için bence şifon bi elbise giyebilirsin..
arkadaşım siyah renk 40 tl ye :26: sıfır kollu önü arkası kapalı. alt kısmı şifon uzun elbise almış. (istanbul k.çekmece cennetten) altın sarısı ince bir kemer ve siyah -altın sarısı çok güzel birde ayakkabı almış.. şifon uzun elbiselere bakabilirsin.. kıyafet çarşı ve pazarlarına bak istersen...
Bence sen örtünşaka bir tarafa arada kalmışsın
canım ne tarz gösterdin kayınvalidene link atsana merak ettim ne kadar açığa açık diyor
eteği dantelli bence de çok güzelmiş hatta fiyatı da çok uygun ama tükenmiş galiba:26:
daha cok yeni teyzesikalplibaykus.blogspot.com .. eksiklerim cok, en basta basligimda bir ayar yapmam lazim, zaman icince oturacak insallah yorumlarini da beklerim
Ilkur kuzum böyle kollular olmaz mi peki
Eki Görüntüle 784298 Eki Görüntüle 784299
Eki Görüntüle 784312 Eki Görüntüle 784315
yesile acik derler mi:26: ama cok şıkbakirkoy bir cennet bulursun orda kuzum
bayildim ilk resimdekine, cok modern
Son bi kac daha ekliyorum, sen mutlaka bi sabah bakirkoye git ve altini üstüne getir
Eki Görüntüle 784326 Eki Görüntüle 784325 Eki Görüntüle 784327
2. ve 3. ye bayıldımama 3.gibi bir model gösterdim sabah,üzerinde ki şifonun varlığı yokluğu belli değil dedi
eğer ki ikna edebilirsem o ilk elbiseyi alıcam kuşum şuan imkansız görünüyor ama umudumu kaybetmek istemiyorumyarın birlikte dönüyoruz istanbula,k.validemle birlikte sabahtan akşama kadar gezeceğim bakırköyde
Yeşile demezler sanki kuşum:26:çok şıkmış gerçekten
Eki Görüntüle 784321 Eki Görüntüle 784322 Eki Görüntüle 784323
Bunlar listemde olanlar ilk resimde ki kısa kollu olsaymış hiç düşünmeden alırdım
Kizlar aranizda sevgilisi nisanlisi esi vs mesleki kura astsubay olarak.askerligini doguda yapan varmi?
Alvina Online Alışveriş - Tesettür Giyim - Eşarp, Kaban, Kap, Etek, Ceket, Tunik, Pantalon, Elbise, Manto, Pardesü
Alvina Online Alışveriş - Tesettür Giyim - Eşarp, Kaban, Kap, Etek, Ceket, Tunik, Pantalon, Elbise, Manto, Pardesü
Tatlım sonuncu linke mutlaka bak
bende en cok 3 numarayi begendimyaaa o kadar karismasin bence gayet uygun de daha kapali birseye de annen müsade etmez kuzum yarin sana bol sabir diliyorum o zaman
Kızlardan askeri doğu'da olanlar var ama hepimiz kısa dönemiz.
Tamam canım bakıyorum
Ben de karıştırmak istemiyorum kuzum hatta uygun bir dille söyledim ama hem kendileri alacağı için hem de k.validem çok önem verdiği için duymadı bile söylediğimiannem o 3 numaraya bile kapalı der:26:iki tarafı nasıl idare edeceğiz bakalım rest çekme günlerim yaklaşıyor benim yine hissediyorum aminn kuzum çok ihtiyacım olacak sabıra
Canım birşey merak ettim haddimi aşıyorsam kusura bakma :44: Annen daha kapalısına müsade etmiyorsa kapanmana ne diyecek senin için sıkıntı olmasın:26::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?