- Konu Sahibi esraylmz03
- #13.081
Evet günah ya ama nedense engel olamıyorum -

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet günah ya ama nedense engel olamıyorum -![]()
Bazı askerlerrrrrrrrr doğan güneş diye bağırıyorlaaarr eğlence yapıyorlarrr, ellerinde çikolatalar püskevitler
gülüşüyorlar kola içiyorlar, son-raaa teskere alıyorlarrrrr bizim askerlerimz diyor ki 'komutanım neden bizim yok, bizde istiyoruz diyorlarrrr![]()
132 gün geçti ama sanki 23 gün geçmiyoooo-;(
Gerçi bizimde ortalama 158 falan yapıyor ama ağustostakiler 180 günmü olcak?
ahh doracım üzgün smileyler yok.gül biraz
canın bişeye sıkılmadı dimi senin :26:
bitti bu askerlik son 22 artık şaka maka yedik askerliği de kızlar şükürler olsun gördük bu günleri de hayaldi gerçek oldu :119:![]()
hoşgeldiiiiin kuzum senin düğüne de 2 aycık kaldıı ya hem de telaşla koşuşturmayla jet gibi geçecek emin ol çok az kaldııııııııBen geldimm kiiiii
Kızlar kuzenimin düğünden geliyorumOnlar kavuştu çoook imrendim yaaaa
Herkes bana sıra sende dedi![]()
hoşgeldiiiiin kuzum senin düğüne de 2 aycık kaldıı ya hem de telaşla koşuşturmayla jet gibi geçecek emin ol çok az kaldııııııııhatta bence bekarlığın son demlerini yaşıyosun tadını çıkar azcık
![]()
evet ben de seni o yüzden silkeleyim kendine getireyim dedimAyyy sanırım evet:26: nişanlım olmadığı için sanki hiç yakın değilmiş gibi geliyor kuzum aama o gelip de kendimi hazırlıkların içinde bulunca inanıcam sanırım![]()