- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #13.101
Kızlaaarrrrrrrr:18::18::18::18::18:
Bizim düğün tarihi ekimme alınacak sanırımmmmmm
şeymaaaaaaa öndennn senn giidosunnn o zmnnnnnneden erkene alınıo cnmm
Canımm babam baştan beri erkene istiyodu ekim gibi işte ama k.babamın para durumundan dolayı kasım denmişti ama bugün konuşmuşlarrr k.babam dünür ben hazırlığımı tamamladım demiş öyle oluncA babamda soğuklara kalmasın o zaman demiş
kurbandan önce yada sonra yapalım o zaman demişleraayyy heyecan yaptım.Düğün salonu na 9-10 ksım a gün alınmıştı ama kbabamın arkadaşı olduğu için ben onu ayarlarım her halükarda demiş
cnmmmmmm çokkk sevndmmm senin adınaaadüğün tarihiii belirlenir hemen ayarlama yapılırr, azcık dahaa hızlanırrrr hazırlıklarrrr, biterrrr zaten eninde sonundaaa :) ev işini halletnz mi sizz
Kızlaaarrrrrrrr:18::18::18::18::18:
Bizim düğün tarihi ekimme alınacak sanırımmmmmm
Çıkıp bakmadım canım ama aklımda ne tarz sevdiğim var.Birde bu hafta sonu görümcemle gideceğizzz gelinlikçilerin çok olduğu bir cadde var oraya hep bakacağızmerhaba nasilsiniz kizlar
Iki gündür disardaudim, oyy cok yoruldum
Seymaaa ekime ne kaldiiii, yetisebilecek misingelinlikte bakmadin sanirim hic:26: nikahi düğün günü mü yapacaksiniz
günaydın kızlar...
şafak 21 diyarbakır
şeymacım ekimmi?süper valla... yetişir yetişir merak etme..ama sen gelinliğe şimdiden karar var.. tolga gelincede hemen ev bakarsınız artık.. çok dert etme sen.. herşey güzel olucak...
Canımm hayırlı olsunnnn eşyacıklarınnkızlarrr günaydınnnn, şeymacımmm dün istediğim mufin standını aldım, tahta kaşık setim yktuuu onu aldım, iğne hiç almamıştık nları hallettk, kavanozları aldım süslemek içinnnsen evt gelinliğe bakabilirsn, onu aradan çıkartsan daha ii olurr, snr da evi ayarlayıp hemenn eşyalar gelirrr yerleşirrrr :)
Canım ekimin 20si gibi olcak o yüzden 1 aydan fazla var ama eski tarihten 20 gün önce olmuş oluyorşeymaaaaa çok heyecanlıı:18: 1 ay var o zmn
bu arada günaydınn kuzularrr
ya dün çok mutluydum bugün de mutluyum çünkü şafak çok azaldı hiç üzülmemem gerekir mantıken.
ama dayanamadım dün gece ağladım durdum yatamadım çok özledimm niye öyle oldu yaa
evett aslında göbek atma zamanı da ben kendimi herhalde çok sıkmışım patladımm dün:26:Çıkıp bakmadım canım ama aklımda ne tarz sevdiğim var.Birde bu hafta sonu görümcemle gideceğizzz gelinlikçilerin çok olduğu bir cadde var oraya hep bakacağız
ayy evet ekim ama 19-20 si gibi yani kurban dan hemen sonra şimdiden ev bakıyoruz kızlar bi kaç yere haber bıraktık netten takip ediyorum sürekli Güzel olucak dimiii hemen kavuşucazzzz
Canımm hayırlı olsunnnn eşyacıklarınnBenim mutfak tamam o yüzden düğüne hazır sayılırımm ayy çokk heyecanlandık nişanlımda bende dün öyle konuşulunca.ben hemen düğün davetiyelerimizi tasarlamaya başlasam ii olucak
Canım ekimin 20si gibi olcak o yüzden 1 aydan fazla var ama eski tarihten 20 gün önce olmuş oluyor
Canımm olabilir ruh halimiz değişiyorrr , biz ağlama sıramızı atlattık ama dimiiiArtık göbek atma zamanıı
evett aslında göbek atma zamanı da ben kendimi herhalde çok sıkmışım patladımm dün:26:
oooh hemen değiştir düğün tickerıını o zaman 20 gün önceye al hhiihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?