- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #13.041
Kendi ailemi de ikna etmeye çalışıyorum tatlımşu an kesinlikle hayır diyorlar ama biraz zaman geçtikten sonra kabul edeceklerini düşünüyorum.Eğer ikna edemezsem,evlenince olacak.O zaman zaten sadece eşimle benim kararım geçerli olur
cek restini, herkes kendi düşünsün kuzum yaayyy gelemem ben böyle seylere onun istedigi bi kalipta olmak zorundamisin.. canin ne istiyorsa, nasil rahat hissedeceksen onu giy düğün bu yahu
Hımmm anladım canımmm.Burada en önemli olan sensin umarım hayırlısı neyse o olur
Tabiki de canım.Benim kararım net artık canım çünkü kendimi öyle daha huzurlu hissedeceğimama ailem de üzülsün istemiyorum tabi
amin canım seninki kısa dönem mi yaptı evlilik ne zaman :)
evet canım kısa dönem yapıyor son 23 günümüz snra eylülde nişan kışı atlattık mı nisan gibide düğün düşünüyoruz
Kızlar kaç gündür öyle doluydum ki ağlamaya yer arıyordum bir türlü boşalamamıştım bugün tam temizlik yapcam topladım evi babam cumaya gidiyordu indi aşağı zile bastı elinde zarflar sepeti sal dedi saldım kalbim gümgüm bir baktım aşkımın mektubu gelmiş önce üzerinde ki yazılara dokundum tek tek çünkü aşkımın elleri değmişti o yazılara. Sonra açtım okudum bitanemin mektubunu defalarca hüngür hüngür ağlattı beniBen onu çok ama çooook seviyorum kızlar o benim herşeyim çok özledim onu
Sonra ağlıyorken bağrıma bastım mektubu öyle dua ediyordum içimden bizim için kavuşmamız için ki Öğlen okundu böyle çok garip oldum hem ağladım içimi boşalttım hemde dua ettim ezan bitene kadar derken tel çaldı annem aradı köyde tel çekmez şaşırdım aramasına birde ne söylesin annem sivasa geçmiş teyzemlere kayınvalideni arayacağım dedi geldim diye yüreğim ferahladı hafifledim çok mutlu oldum
bu enerjiyle temizliği bitirdim geldim
Ne güzel canımmBenim hiç mektubum yok
sağol buketcim teşekkür ederim. nasılsın?
bende kaç defa dedim de yok işte...bi doğum günümde gönerdiği kargonun içine koymuş eliyle dışarıdan verdi ya kargoyu.ben sırf ilerde anımız olsun hatıra kalsın diye birer tane yazalım demiştim aşkıma :)
ilk ben gönderdim tam 11 güne gitti kıbrısa Sonrada aşkım gönderdi bana tam 11 güne geldi.
Günlerdir sabırsızlıkla bekliyordum hamdolsun kavuştum mektubuma sonrada aşkıma kavuşcam
aynıı cnmmmm, işte dört gözlee ağustos btsn die bekliorummmsen napıosun, nasılsınn?
gözün aydın canım mektup çok nostaljik ama anlamlı bir durum yeni nesil teknolojisinden etkilenmemiş ve çok değerli olsa gerek unutulmayacak ve saklanacak daima :)))evet canım kısa dönem yapıyor son 23 günümüz snra eylülde nişan kışı atlattık mı nisan gibide düğün düşünüyoruz
Kızlar kaç gündür öyle doluydum ki ağlamaya yer arıyordum bir türlü boşalamamıştım bugün tam temizlik yapcam topladım evi babam cumaya gidiyordu indi aşağı zile bastı elinde zarflar sepeti sal dedi saldım kalbim gümgüm bir baktım aşkımın mektubu gelmiş önce üzerinde ki yazılara dokundum tek tek çünkü aşkımın elleri değmişti o yazılara. Sonra açtım okudum bitanemin mektubunu defalarca hüngür hüngür ağlattı beniBen onu çok ama çooook seviyorum kızlar o benim herşeyim çok özledim onu
Sonra ağlıyorken bağrıma bastım mektubu öyle dua ediyordum içimden bizim için kavuşmamız için ki Öğlen okundu böyle çok garip oldum hem ağladım içimi boşalttım hemde dua ettim ezan bitene kadar derken tel çaldı annem aradı köyde tel çekmez şaşırdım aramasına birde ne söylesin annem sivasa geçmiş teyzemlere kayınvalideni arayacağım dedi geldim diye yüreğim ferahladı hafifledim çok mutlu oldum
bu enerjiyle temizliği bitirdim geldim
bende kaç defa dedim de yok işte...bi doğum günümde gönerdiği kargonun içine koymuş eliyle dışarıdan verdi ya kargoyu.okunuyo diye istemiyo mektup
bukişşşşş
şeymaaaaaaabana evdekilerrr akrabalarrr hep bukis derrr görünceee biran şaşırdımmmm napıosunn cnmm
Kendi ailemi de ikna etmeye çalışıyorum tatlımşu an kesinlikle hayır diyorlar ama biraz zaman geçtikten sonra kabul edeceklerini düşünüyorum.Eğer ikna edemezsem,evlenince olacak.O zaman zaten sadece eşimle benim kararım geçerli olur
yarın sabaha bırak birazını daOff bir daha ütü biriktirmicem
o zaman pazar gününe bırakkkYarın düğün var bebekimm
o zaman pazar gününe bırakkksadece düğün için olan giysileri mi ütülüyorsun yoksa
yarım saat sonraaaaaaaaaa şafakkk atyıorrrAllahım bugün de geçti ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?