351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Hımmm anladım canımmm.Burada en önemli olan sensin umarım hayırlısı neyse o olur

cek restini, herkes kendi düşünsün kuzum ya ayyy gelemem ben böyle seylere onun istedigi bi kalipta olmak zorundamisin.. canin ne istiyorsa, nasil rahat hissedeceksen onu giy düğün bu yahu

Kuzum ben de hiç gelemiyorum o yüzden bunalıyorum zatenen sonunda atacak tepem kimseyi dinlemeyeceğim kafama göre giyineceğim

amin canım seninki kısa dönem mi yaptı evlilik ne zaman :)

evet canım kısa dönem yapıyor son 23 günümüz snra eylülde nişan kışı atlattık mı nisan gibide düğün düşünüyoruz

Kızlar kaç gündür öyle doluydum ki ağlamaya yer arıyordum bir türlü boşalamamıştım bugün tam temizlik yapcam topladım evi babam cumaya gidiyordu indi aşağı zile bastı elinde zarflar sepeti sal dedi saldım kalbim gümgüm bir baktım aşkımın mektubu gelmiş önce üzerinde ki yazılara dokundum tek tek çünkü aşkımın elleri değmişti o yazılara. Sonra açtım okudum bitanemin mektubunu defalarca hüngür hüngür ağlattı beni Ben onu çok ama çooook seviyorum kızlar o benim herşeyim çok özledim onu

Sonra ağlıyorken bağrıma bastım mektubu öyle dua ediyordum içimden bizim için kavuşmamız için ki Öğlen okundu böyle çok garip oldum hem ağladım içimi boşalttım hemde dua ettim ezan bitene kadar derken tel çaldı annem aradı köyde tel çekmez şaşırdım aramasına birde ne söylesin annem sivasa geçmiş teyzemlere kayınvalideni arayacağım dedi geldim diye yüreğim ferahladı hafifledim çok mutlu oldum

bu enerjiyle temizliği bitirdim geldim

Ne güzel canımm Benim hiç mektubum yok

Ne güzel canımm Benim hiç mektubum yok

ben sırf ilerde anımız olsun hatıra kalsın diye birer tane yazalım demiştim aşkıma :)

ilk ben gönderdim tam 11 güne gitti kıbrısa Sonrada aşkım gönderdi bana tam 11 güne geldi.
Günlerdir sabırsızlıkla bekliyordum hamdolsun kavuştum mektubuma sonrada aşkıma kavuşcam

bende kaç defa dedim de yok işte...bi doğum günümde gönerdiği kargonun içine koymuş eliyle dışarıdan verdi ya kargoyu. okunuyo diye istemiyo mektup

aynıı cnmmmm, işte dört gözlee ağustos btsn die bekliorummm sen napıosun, nasılsınn?

bukişşşşş

gözün aydın canım mektup çok nostaljik ama anlamlı bir durum yeni nesil teknolojisinden etkilenmemiş ve çok değerli olsa gerek unutulmayacak ve saklanacak daima :)))

bende kaç defa dedim de yok işte...bi doğum günümde gönerdiği kargonun içine koymuş eliyle dışarıdan verdi ya kargoyu. okunuyo diye istemiyo mektup

bukişşşşş

şeymaaaaaaa bana evdekilerrr akrabalarrr hep bukis derrr görünceee biran şaşırdımmmm napıosunn cnmm

canım ben de senin gibi düşünüyordum biraz ailemin istediği gibi yaşayayım sonra evlenince istediğimi yaparım diye ama içim rahat etmedi bekleyemedim değişmek için. bir de ailemi yavaş yavaş ısındırmak istedim bazı şeylere . "evlenince bi anda değişti bunu kocası değiştirdi demek ki baskı yapıyor . kendi isteğiyle olsa evlenmeden önce değişirdi" gibi fikirler akıllarından geçsin istemedim

o zaman pazar gününe bırakkk sadece düğün için olan giysileri mi ütülüyorsun yoksa

Yok kuzum işe giydiğim kıyafetler falan da vardı bitti zten.Pazar da düğün var.

Kızlar benm bazen ağzımda aşırı kuruluk oluyor su içiyorum içiyorum geçmiyor, limon suyu içtim 1 yemek kaşıgı geçti limonun şekeri dengelediğini duymuştum acaba şekerim mi yükseliyoki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…