- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
- #12.881
ayyyy 25 yazıyo yaaa 3 haftacık kaldı sayılırrr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy 25 yazıyo yaaa 3 haftacık kaldı sayılırrr![]()
asdfgdşlksşlklkeveeettt Allahım bu günleride gösterdin ama hemen gelsin yarın gelir mi ki süpaneke dinimiz aminn
![]()
vauuv orası nasıl bi ortamsa artıkOfiste kendime makarna yaptım![]()
![]()
vauuv orası nasıl bi ortamsa artıkafiyet olsun tatlımm
bizim ocağımızz bileneee yohh
Evet kızlar şaka gibi yaa... bitti sayılır... çok mutluyum![]()
kalimeroooo hoşgeldin diyemedim canım hoşgeldin naber nasılsınnnEvet kızlar şaka gibi yaa... bitti sayılır... çok mutluyum![]()
Canım bizim mutfağımız var burda tost makinamız falan tencerelerimiz tabaklarımız hepsi var.Bir odada tv 3lü koltuk falan var
yemek masamız var ayriyeten
ben kahvaltımı hep işte yapıyorum 9 gibi gelip hazırlıyorum yiyorum
![]()
kalimeroooo hoşgeldin diyemedim canım hoşgeldin naber nasılsınnnher gün göbek atıcaz artık burdaa galiba
ooo patronunuz keyfine düşkün galiba çalışanlarının rahatlığını da düşünmüş aferin onaama mesai saatinde gidip tvye bakabiliyo musunuz ki mesela
ben bazen yolda tıkınıyorum işe gelirken ya da yoldan alıp ofiste poğaça faalan yiyorm
evet kızlar şaka gibi yaa... Bitti sayılır... çok mutluyum![]()
Canım şöyle, patronumun kızı var 7 yasında bazen annesi ile geliyor işte yani annesi benim patronumodayı genelde o kullanır çizgi film izler falan, ben tasarımcı olduğum için o an işim yoksa ofiste özgürüm istediğimi yapabilirim.Dergi çıkıyor mesela bugün matbaya verdik bir işim kalmadı.
benden başka çalışan yok zaten patronum ve ben, zaten arkadaş gibiyiz bazen saatlerce oturup geyik yapıyoruz.
Ama son 15 gündür ben saat gece 10 a kadar çalıştım dergi yetişecek oldumu herkes iişinin başında olur.yoğun çalıştık işte yarında tatil verdi bana cuma-cumartesi-pazar
![]()
352 lerin topiğinde de calimero17 diye biri var
Sağol tatlım bu gün pasta keseceğiz derginin ilk sayısı çıkacak yaohh canım güzelmiş şartlar.. mesai yapıp sonrasında patronunun bunu görmezden gelmemeside ayrı güzel.. düşünceliymiş..
bol kazançlar canım size..
patenti bende canımbelki oda küçükken benim gibi çirkin ördek yavrusuna benziyodur..ondan isimlerimiz aynı hemen hemen..
canım mşallah güzel bir ortamın varrmış. biz patronla hiç anlaşamıyoruz daha önce de yazmıştım ya.. en azından kadın olsaymış ortak noktalarımız daha çok olurduCanım şöyle, patronumun kızı var 7 yasında bazen annesi ile geliyor işte yani annesi benim patronumodayı genelde o kullanır çizgi film izler falan, ben tasarımcı olduğum için o an işim yoksa ofiste özgürüm istediğimi yapabilirim.Dergi çıkıyor mesela bugün matbaya verdik bir işim kalmadı.
benden başka çalışan yok zaten patronum ve ben, zaten arkadaş gibiyiz bazen saatlerce oturup geyik yapıyoruz.
Ama son 15 gündür ben saat gece 10 a kadar çalıştım dergi yetişecek oldumu herkes iişinin başında olur.yoğun çalıştık işte yarında tatil verdi bana cuma-cumartesi-pazar
![]()
iyiym canım daha iyiyim artık.. kalimero çirkin mi demek ne demek kiihoşbuldum turn.. teşekkür ederim sen nasılsın?
atıcaz valla... ağlaklı ve gözyaşlı smileylere veda.... bol göbekli gülücüklü smileylere merhaba
:122: :122: :122:
:118: :118:
![]()
![]()
![]()
![]()
ben de bilemedimm hem iyi hem kötüBenim patronum babam yahu bilmiyorum ii mi kötü mü-))
canım mşallah güzel bir ortamın varrmış. biz patronla hiç anlaşamıyoruz daha önce de yazmıştım ya.. en azından kadın olsaymış ortak noktalarımız daha çok olurduohh iyi tatiller şimdiden
iyiym canım daha iyiyim artık.. kalimero çirkin mi demek ne demek kii![]()
ben de bilemedimm hem iyi hem kötü![]()