- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #12.741
İşi hazırda karşı taraf inanılmaz sakin rahat insanlar ben buna deli oluyorum işte
Aminn tatlım
Kuşum beni temizlik bile oyalayamadı bugünzaman azaldıkça sabır azalıyor özlem artıyor
doraaaa , ilkaaayy, Bennurrr
Hep beni teselli edersiniz siz ne oldu bakimmmm ben ağlarsam kötü oluyor biliyorsunuz sabaha kadar sürüyor:26: lütfen yapmayınnnartık gelecekler bakın sağlıklılar ya az kaldı ya işteee
doraaaa , ilkaaayy, Bennurrr
Hep beni teselli edersiniz siz ne oldu bakimmmm ben ağlarsam kötü oluyor biliyorsunuz sabaha kadar sürüyor:26: lütfen yapmayınnnartık gelecekler bakın sağlıklılar ya az kaldı ya işteee
guzel gunler yakin.. ama keske bu son gecemiz olsaydıbu safak sıkıştırmasi hic iyi değilmiş :26: biteydi yarin sabah gelselerdi.. çoğu gitti azi kaldi. Ama yaklastikca insan daha sabırsız oluyor:44:
bitmedi şu zamansabirlar tükendi sinirler yiprandi gelselerdi artik bi.. kokusunu duysamdim yine yatagimda tek basima olmasaydim aksamlari .. bitsin artik.. evimin nesesi evimize gelsin
bu gece popolarınıza şaplağı hak ettiniz
Benim için de bundan sonrası daha da zor geçecekmemleketteyken oyalanıyordum şimdi buraya geldim,tüm anılarımız burada:26:bugün temizlik yaparken el izlerini siliyormuşum gibi geldi,canım yandı
o el izleri yeniden olacak canim üzülme:26: bu son zor gunlerimiz.. baskada yokhasretten aglamak yok artik
bitmedi şu zamansabirlar tükendi sinirler yiprandi gelselerdi artik bi.. kokusunu duysaydim yine yatagimda tek basima olmasaydim aksamlari .. bitsin artik.. evimin nesesi evimize gelsin
ne kadar güzel arkadaşlıklar kurmuşuk hepimiz farklı hayatları olan farklı yaşam tarzları olan insanlarız ama derdimiz bir
yolumuz aynı kimse kimsenin düşmesine izin vermiyor hemen bir el uzanıyor çaresiz kaldığını hissettiğin anda iyi ki varsın şeymacım iyi ki varsınız kızlarhakkınızı helal edin eğer ki birinizi kırdıysam affedin siz ler olmasaydınız aşamazdım bu zorlu günleri
keşkekesinlikle gittiklerinde çok var biliyoduk beklemiyorduk ama şimdi iyice zorluyor zaman bitsin artık şu şafak gelsinler dönelim mutlu günlerimize gözyaşlarımız mutluluk için olsun
Benim için de bundan sonrası daha da zor geçecekmemleketteyken oyalanıyordum şimdi buraya geldim,tüm anılarımız burada:26:bugün temizlik yaparken el izlerini siliyormuşum gibi geldi,canım yandı
senden yediğim şaplak bile güzel kuzumm
Ayrılık zordur...Ölümle ayrılık daha da zordur...Bir düşünsenize bayrağa sarılı bir tabutun yolunu gözlediğinizi, Bennur düşünsene (Allahım Korusun) eve bir cenaze ve askerlerin geldiğini, o artık olmayacak, gitti, gelemeyecekGözlerine bir daha bakamayacaksın, kokusu toprakta yok olacak...Ya sen İlkay? sen düşün bakalım eşinin eve o şekilde döndüğünü (Allahım korusun) evde asla sesi olmayacak olsa bir daha... Bir daha asla yanında uyumayacak, asla ondan bir bebeğin olmayacağını düşünsene Bunları bi 5 dk hayal edin kızlar döndüğünüzde halinize şükredeceksiniz..Allahın gücüne hoş varmıyor bak bu isyan gibi tavırlarımız..Yok mu böyle acı yaşayanlar var elbet karnında cocuguyla şehit cenazesi yollayan anneler gördük, nikah gününü almış ama tabuta sarılan nişanlı kızlar gördük ama Rabbim bize öyle bir acı vermedi vermesin de(amin) sadece bi ay sonra İlkay eşin senle olacak, kokusu, sesi elleri, gözleri.Ne mutlu bize!
Bennur bir ay sonra nişanlın gelecek ve evlilik planları yapacaksınız yine sana sarılacak, küstürecek, gönlünü alacak seni sevecek..Hadi toplayın kendinizi ve halinize şükredip karnınızdaki kelebeklerle meşgul olun seviyorum siziii
Canım ben 10 yıl önce yaşadım o bayrağa sarılı tabutun eve gelmesini 3 kardeştik 2 kaldık.Ben o acıyı bildiğim için özlemim tavan yaptığında hep abimin tabutu gelir gözümün önüne ve sağ salim ya diye şükrederim ama şafak ta sıkıştırıyor işte
Canım ben 10 yıl önce yaşadım o bayrağa sarılı tabutun eve gelmesini 3 kardeştik 2 kaldık.Ben o acıyı bildiğim için özlemim tavan yaptığında hep abimin tabutu gelir gözümün önüne ve sağ salim ya diye şükrederim ama şafak ta sıkıştırıyor işte
Canım benimm başın sağolsun.Allahım sizin gibi evladını, kardeşini vatana feda eden ailelerden razı olsun... Allah'ım acınızı hafifletsin. Sen bildiğin için şükrediyorsun işte bak...Hayatta ne acılar var da haberimiz yok bizim bazılarından :26:
Ayrılık zordur...Ölümle ayrılık daha da zordur...Bir düşünsenize bayrağa sarılı bir tabutun yolunu gözlediğinizi, Bennur düşünsene (Allahım Korusun) eve bir cenaze ve askerlerin geldiğini, o artık olmayacak, gitti, gelemeyecekGözlerine bir daha bakamayacaksın, kokusu toprakta yok olacak...Ya sen İlkay? sen düşün bakalım eşinin eve o şekilde döndüğünü (Allahım korusun) evde asla sesi olmayacak olsa bir daha... Bir daha asla yanında uyumayacak, asla ondan bir bebeğin olmayacağını düşünsene Bunları bi 5 dk hayal edin kızlar döndüğünüzde halinize şükredeceksiniz..Allahın gücüne hoş varmıyor bak bu isyan gibi tavırlarımız..Yok mu böyle acı yaşayanlar var elbet karnında cocuguyla şehit cenazesi yollayan anneler gördük, nikah gününü almış ama tabuta sarılan nişanlı kızlar gördük ama Rabbim bize öyle bir acı vermedi vermesin de(amin) sadece bi ay sonra İlkay eşin senle olacak, kokusu, sesi elleri, gözleri.Ne mutlu bize!
Bennur bir ay sonra nişanlın gelecek ve evlilik planları yapacaksınız yine sana sarılacak, küstürecek, gönlünü alacak seni sevecek..Hadi toplayın kendinizi ve halinize şükredip karnınızdaki kelebeklerle meşgul olun seviyorum siziii
başın sağolsun cnm çok üzüldüm nasıl bir acıdır o nasıl dayanılır sözün bittiği yer burası olsa gerek yok tesellisi işteRabbim aynı acıyı bi daha yaşatmasın cnm dayanma gücü versin sana ve ailene de:26:
tamaaaaam sustum ağlamıyorum yazdıklarını okumak bile hala mutlu olmam için gerekli sebebim olduğunu gösterdi banaAllah'ım korusun tüm askerlerimizi bizimkileri de yokluklarıyla sınamasın bizi gelicekler çok az kaldı bitiyor bu zorlu süreçte kötü düşünmek üzülmek yok üzülmüyorum iyiler gelicekler mutlu olucaz yine dayanamam yokluğuna asıl ona dayanamam işte
Amin canım.Malesef sözün bittiği yer özellikle annem içinbiz dillendirmiyoruz bu durumu çünkü o yara tekrar kanamaya başlıyor
Ya..bak gördünmüüü..Sakın kızlarr bazı tavırlarımız bilmeden de olsa isyana girbilir. SaBır ve şükür huzurun başıdır.:26: Teyzemin bir komşusu varmış oğlu tıpı kazanmış ama başlayamadan okula ilik kanseri olmuş, kadın 4 evini satmış oğlunu tedavi ettirmek için borçlara girmiş, şimdi zekat alacak duruma gelmişlerDüşünün...O yüzden elde ne dertler var kızlar tamam özlüyoruz, bitmeyecek gibi geliyodu umutsuzduk ama artık mutsuz olmak için bir sebep yoookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?