• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Ya..bak gördünmüüü..Sakın kızlarr bazı tavırlarımız bilmeden de olsa isyana girbilir. SaBır ve şükür huzurun başıdır.:26: Teyzemin bir komşusu varmış oğlu tıpı kazanmış ama başlayamadan okula ilik kanseri olmuş, kadın 4 evini satmış oğlunu tedavi ettirmek için borçlara girmiş, şimdi zekat alacak duruma gelmişler:50: Düşünün...O yüzden elde ne dertler var kızlar tamam özlüyoruz, bitmeyecek gibi geliyodu umutsuzduk ama artık mutsuz olmak için bir sebep yoookkk:32:
cnm çocuğun iyi olduğunu söyle iyi olmuş mu :25: ölüm en acısı işte boş çocukluk yapıyoruz haklısın cnm ne ki ayrılık uzak kalmak şükür ki yaşıyoruz hayattayız ve iyiyiz ölüm kadar acı bir şey yok telafisi de yok

kızlarrrr bugnn hepimizz sanki çökmüşüzz:19: bndee öleydmm bugunn, yalnızlık çok ağır geldi, o söylediğinz belirsizliklerrr bnde de mevcutt, düğüne az kaldı.. nişanlım olmayınca her şey yarımmm... etraftaki o kadar kalabalık ne yazık ki hiç bir şey ifade etmio, ya da ben hassas düşünüorumm neyseee:19:

bennurcummm üzülmek yokk artık kalan günleri de plan yaparak, hazırlıkla geçireceğizz, bak nerden nereye geldik.. ilknurcum başın sağolsunn, bazen sözler yetersiz kalıo maalesef:19:
bugün dağılmışık cidden cnm halimize bak sanki öpdülerde yas tutuyoruz (Allah korusn) varsın herşey eksik kalsın yeter ki iyi olsunlar gelsinler gittikleri gibi herşeyi hallederiz beraber olunca :16: kalabalık içinde yanlızlık en kötüsü işte dayanıcaz son 26 artık kuzum:25:

kızlarrrr bugnn hepimizz sanki çökmüşüzz:19: bndee öleydmm bugunn, yalnızlık çok ağır geldi, o söylediğinz belirsizliklerrr bnde de mevcutt, düğüne az kaldı.. nişanlım olmayınca her şey yarımmm... etraftaki o kadar kalabalık ne yazık ki hiç bir şey ifade etmio, ya da ben hassas düşünüorumm neyseee:19:

bennurcummm üzülmek yokk artık kalan günleri de plan yaparak, hazırlıkla geçireceğizz, bak nerden nereye geldik.. ilknurcum başın sağolsunn, bazen sözler yetersiz kalıo maalesef:19:

Sağol tatlım:31:en hassas olduğumuz dönemdeyiz tatlım,belirsizlikler aklımızı karıştırıyor ve kalan zamanı daha zor geçirmemize neden oluyor malesef:25:ama bir aydan daha kısa bir süre sonra tüm belirsizlikler çözülecek

cennette sizi bekliyor cnm annen ne kadar şanslı ki şefaatçisi var orda onu bekleyen sırat köprüsünden meleklerin eşliğinde oğluyla geçicek bu dünya da dayanması emnim ki çok zor annen için sizin için ama ora da en güzel köşklerde bekliyor sizi bir nebze olsun bu iyi hissetiriribelki kendini:26: mekanı aydınlık olsun şehidimizin:25:

İnşallah tatlım.Annem de böyle düşünüp rahatlatıyor kendini:31:

cnm çocuğun iyi olduğunu söyle iyi olmuş mu :25: ölüm en acısı işte boş çocukluk yapıyoruz haklısın cnm ne ki ayrılık uzak kalmak şükür ki yaşıyoruz hayattayız ve iyiyiz ölüm kadar acı bir şey yok telafisi de yok

bugün dağılmışık cidden cnm halimize bak sanki öpdülerde yas tutuyoruz (Allah korusn) varsın herşey eksik kalsın yeter ki iyi olsunlar gelsinler gittikleri gibi herşeyi hallederiz beraber olunca :16: kalabalık içinde yanlızlık en kötüsü işte dayanıcaz son 26 artık kuzum:25:

öylee cnm yapck bişey yokkk bekliyczz aartık, inşş gelsnler de her şey düzene girckk..

Sağol tatlım:31:en hassas olduğumuz dönemdeyiz tatlım,belirsizlikler aklımızı karıştırıyor ve kalan zamanı daha zor geçirmemize neden oluyor malesef:25:ama bir aydan daha kısa bir süre sonra tüm belirsizlikler çözülecek

İnşallah tatlım.Annem de böyle düşünüp rahatlatıyor kendini:31:

öylee canımm, düşünmekte çok yoruoo iştee.. ne yazık kii plancı yapım var azcık değiştrmelym kendimii bu askerlik süresince bunu anladımm :31:

Canım çocuk yaşıyor ama doktorların umudu yokmuş...:50:
Haaaahh şöyle..Toplayın kendinizi yaa biz ağlama sırasını savdıkkk:19: Artık sevinmemiz gereken günlere geldikkk:32::34:

Canım çocuk yaşıyor ama doktorların umudu yokmuş...:50:
Haaaahh şöyle..Toplayın kendinizi yaa biz ağlama sırasını savdıkkk:19: Artık sevinmemiz gereken günlere geldikkk:32::34:

Allah'ım ailesine sevdiklerine bağışlasın yaşar inş cnm iyi olur o da biziler gibi gelecek hayalleri kurar:25:
haklısın cnm mutlu olma zamanı artık :)

tartışmalara ve kırılmalara en açık olunduğu dönem bncee cnmm, dediğin doğru akışına bırakmakk en sağlıklısı olucakk:31:

Biz evlilik sürecinden,hazırlıklardan konuşmayı bıraktık canım.Tartışmasakta geriliyorduk işin içinden çıkamayınca:26:şimdi sadece birbirmize duyduğumuz özlemden ve geldiğinden birlikte geçireceğimiz zamandan konuşuyoruz:31:

Biz evlilik sürecinden,hazırlıklardan konuşmayı bıraktık canım.Tartışmasakta geriliyorduk işin içinden çıkamayınca:26:şimdi sadece birbirmize duyduğumuz özlemden ve geldiğinden birlikte geçireceğimiz zamandan konuşuyoruz:31:

cnmm bi süre bzde öleydik ama zaman yaklaşnca ev ve eşya mevzusuu mecburen gündeme geldi, kayınpederim fln da bakıo şuanda,o da ister istemez gerginlik yaratıo.. artık ben de açmıycım, nişanlım konuşmak istersee açar yoksa benn açmamm karar verdimm artıkk:31:

artık zatenn sabır bende de tükenioo, kendime şaşıorum bu kadar sabırsızdm baya düzelmee varr bndee :)

bende her yeni günde sabır limitimi fullleyip güne başlıyorum cnm ondan bu kadar dayanabildim bende:1: yaa bak askerlik bize bile okul oldu sanki... biraz da bizimkilere etki etse ne güzel olucak dimi cnm :)

saol kuzummm kendimize getirdin bizi :) hadi uyu artık sabah iş güç var yine herşey için saol cnm :) iyi uykular rüyanda askerini gör:16:

Rica ederiiimm kuzuuumm:29::29::29:
Evet bu gün derginin prova baskısı elime geldi kucağıma bebeğimi almış gibi hissettim...:16:
Bakalım matbaadan gelince ne hissedeceğim yarın matbaaya gidiyor sonrsında benim 3 gün tatilim olacak pazar da çalıştım çünkü:31:

İyi geceler kızlar öpüyorum hepiniziii:54::54::54:

cnmm bi süre bzde öleydik ama zaman yaklaşnca ev ve eşya mevzusuu mecburen gündeme geldi, kayınpederim fln da bakıo şuanda,o da ister istemez gerginlik yaratıo.. artık ben de açmıycım, nişanlım konuşmak istersee açar yoksa benn açmamm karar verdimm artıkk:31:

canım sizin düğününüze az kaldı tabi ama geldiği zaman her şey kolaylıkla yapılır:31:bizde de düğünü ne zaman yapalım konusu vardı bir ara artık bu konuyla ilgili tek kelime dahi etmiyorum ama bu akşam kendisi açtı konuyu ben de hiç oralı değilmişim gibi davrandım:9:

bende her yeni günde sabır limitimi fullleyip güne başlıyorum cnm ondan bu kadar dayanabildim bende:1: yaa bak askerlik bize bile okul oldu sanki... biraz da bizimkilere etki etse ne güzel olucak dimi cnm :)

Sabır ne büyük erdemmiş:31:ama ben nişanlımın hakkını yiyemem ne kadar gergin olursa olsun bana belli etmemeye çalıştı hep ve arada trip atan o değilde ben oldum:17:

canım sizin düğününüze az kaldı tabi ama geldiği zaman her şey kolaylıkla yapılır:31:bizde de düğünü ne zaman yapalım konusu vardı bir ara artık bu konuyla ilgili tek kelime dahi etmiyorum ama bu akşam kendisi açtı konuyu ben de hiç oralı değilmişim gibi davrandım:9:

Sabır ne büyük erdemmiş:31:ama ben nişanlımın hakkını yiyemem ne kadar gergin olursa olsun bana belli etmemeye çalıştı hep ve arada trip atan o değilde ben oldum:17:

ne güzel cnm en azından karşında olgun biri var.... ben hem çocuk büyütüyorum hem asker bekliyorum gibi hissediyorum herşey trip herşey alınganlık benm için zorlu bir süreç bitse de kurtulsam artık diye bakar oldum...

gunaydin kizlar :3:

Eskisehir'e selam olsun :42: ilknur, senin memleketteyiz bugün :1:

Dün gece son mesajimdan sonra uyumusum.. seymacim iyi demissin, hos demissinde, sen ozleyip agladiginda o söylediğin şeyleri dusunebiliyormusun ve sonrasinda kendini iyi hissediyormusun:44:

Back
X