- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #12.381
Ramazanda kilo mu aldınBen 50ydim 47 olmuşum çok zayıf duruyorum ben ne güzel bende çok isterdim kilo almayı naapmam lazım peki canım
Canım nişanlım askere gittikten sonra haziran ayına kadar 10 kilo verdimtamamen psikolojikti tabi bu durum sonra yavaş yavaş almaya başladım o kiloyu normal kiloma döndüm üzerine de 3 kilo aldım ramazanda kilo verenlere hep gıpta ile bakmışımdır ben her ramazan kilo alırım zaten,günlük kalori ihtiyacını hesaplayıp o kalorinin üzerinde beslenirsen kilo alırsın tatlım kalorisepeti sitesinde hesaplayabilirsin
Nerde yemek varsa ben oradayımramazan bittiğinden beri diyetteyim ramazanda aldığım 3 kiloyu vermem lazım
Tamam canım çook teşekkür ederim.
Bende hep kilo alanlara özenirim:26: Hayat işte demi
10 kilo vermen sağlığını etkilemedi mi peki canım
3171 kalori almam gerekiyormuş günde ayy ben töbe yiyemem bu kadar
Bende ramazanda 3 kilo aldimdün aksam elbiseme zor sigdim
Yersin tatlım,çok kalorili yiyecekler var mesela 1 dl su böreğinin kalorisi takdire şayandır kesin
Ramazanda kilo almasam şaşırırdım ben zatenveririz kuzum 3 kilo ne ki
Hep olmayanı isteriz zatenhalsizlik ve saç dökülmesi oldu canım ama eski kiloma gelince düzeldi çok şükür hiç yemek yiyemiyordum,yesem bile geri çıkarıyordum :111:[/B][/I]
Ramazanda kilo mu aldınBen 50ydim 47 olmuşum çok zayıf duruyorum ben ne güzel bende çok isterdim kilo almayı naapmam lazım peki canım
Kuzum basladim zaten dikkat etmeye, arkadaslarla topik actik, ordayiz sende gelben 3 kilo vermek istemiyoeum ki en az 6-7 kilo vermek istiyorum, bu kiloyla hamis olmak istemiyorum
Canım evde olsam neyse de iş yerinde nasıl olur bilmiyorum:44: ben2 dilim su böreği ile tüm günü geçiriyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yiflamyi-kafaya-koymusuz-20.html#post31549095Kuzum geleyim ben dekontrolümü sağlayabileceğim bir şeylere ihtiyacım var hangi topik?
İş yerine ceviz,badem götürebilirsin tatlım onlar da oldukça kalorili2 dl su böreğini ben sadece sabah yerim
Canım 9-10 kasım inş. hazırlıklar beklemede çünkü nişanlım yokcanım senin düğün ne zaman 9 kasım mı ? benimde 17 kasımda hazırlıklar nasıl gidiyor.
Kuzum geleyim ben dekontrolümü sağlayabileceğim bir şeylere ihtiyacım var hangi topik?
İş yerine ceviz,badem götürebilirsin tatlım onlar da oldukça kalorili2 dl su böreğini ben sadece sabah yerim
Canım 9-10 kasım inş. hazırlıklar beklemede çünkü nişanlım yok
Evet mantıklı canım iyi beslenmek lazımişteh açıcı ne kullanabilirim acaba:44:
Benimde aynen beklemede gelinlik falan baktınmı model bellimi
balık yağııımıİştah açıcı mı bilemiyorum ama balık yağı kullanıp kilo alan arkadaşlarım olmuştu:44:bir de kan şurubu fena iştah açar
Benimde aynen beklemede gelinlik falan baktınmı model bellimi
canım aklımda bir iki bşe oluştu ama gidip hiç bakmadım
kızlarr günaydınn, kasım daa bizim topic düğünn topic gbi olucakk, üç tane düğün varrseda nın da ekim de olsa dört tanee gündem belli oldu o zmnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?