351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Ramazanda kilo mu aldın Ben 50ydim 47 olmuşum çok zayıf duruyorum ben ne güzel bende çok isterdim kilo almayı naapmam lazım peki canım

Canım nişanlım askere gittikten sonra haziran ayına kadar 10 kilo verdim tamamen psikolojikti tabi bu durum sonra yavaş yavaş almaya başladım o kiloyu normal kiloma döndüm üzerine de 3 kilo aldımramazanda kilo verenlere hep gıpta ile bakmışımdır ben her ramazan kilo alırım zaten,günlük kalori ihtiyacını hesaplayıp o kalorinin üzerinde beslenirsen kilo alırsın tatlımkalorisepeti sitesinde hesaplayabilirsin

Tamam canım çook teşekkür ederim.
Bende hep kilo alanlara özenirim:26: Hayat işte demi
10 kilo vermen sağlığını etkilemedi mi peki canım

Tamam canım çook teşekkür ederim.
Bende hep kilo alanlara özenirim:26: Hayat işte demi
10 kilo vermen sağlığını etkilemedi mi peki canım

Hep olmayanı isteriz zaten halsizlik ve saç dökülmesi oldu canım ama eski kiloma gelince düzeldi çok şükürhiç yemek yiyemiyordum,yesem bile geri çıkarıyordum :111:

3171 kalori almam gerekiyormuş günde ayy ben töbe yiyemem bu kadar

Yersin tatlım,çok kalorili yiyecekler var mesela 1 dl su böreğinin kalorisi takdire şayandır kesin

Bende ramazanda 3 kilo aldim dün aksam elbiseme zor sigdim

Ramazanda kilo almasam şaşırırdım ben zaten veririz kuzum 3 kilo ne ki

Yersin tatlım,çok kalorili yiyecekler var mesela 1 dl su böreğinin kalorisi takdire şayandır kesin

Ramazanda kilo almasam şaşırırdım ben zaten veririz kuzum 3 kilo ne ki

Kuzum basladim zaten dikkat etmeye, arkadaslarla topik actik, ordayiz sende gel ben 3 kilo vermek istemiyoeum ki en az 6-7 kilo vermek istiyorum, bu kiloyla hamis olmak istemiyorum

Kuzum basladim zaten dikkat etmeye, arkadaslarla topik actik, ordayiz sende gel ben 3 kilo vermek istemiyoeum ki en az 6-7 kilo vermek istiyorum, bu kiloyla hamis olmak istemiyorum

Kuzum geleyim ben de kontrolümü sağlayabileceğim bir şeylere ihtiyacım varhangi topik?

Canım evde olsam neyse de iş yerinde nasıl olur bilmiyorum:44: ben2 dilim su böreği ile tüm günü geçiriyorum

İş yerine ceviz,badem götürebilirsin tatlım onlar da oldukça kalorili2 dl su böreğini ben sadece sabah yerim

canım senin düğün ne zaman 9 kasım mı ? benimde 17 kasımda hazırlıklar nasıl gidiyor.
Canım 9-10 kasım inş. hazırlıklar beklemede çünkü nişanlım yok
Kuzum geleyim ben de kontrolümü sağlayabileceğim bir şeylere ihtiyacım varhangi topik?

İş yerine ceviz,badem götürebilirsin tatlım onlar da oldukça kalorili2 dl su böreğini ben sadece sabah yerim

Evet mantıklı canım iyi beslenmek lazım işteh açıcı ne kullanabilirim acaba:44:

kızlarr günaydınn, kasım daa bizim topic düğünn topic gbi olucakk, üç tane düğün varr seda nın da ekim de olsa dört taneegündem belli oldu o zmnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…