- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #12.361
Tamam canım sorarım tabi.daha aklıma gelirse yazarımha bak avanosda evranos var türk gecesi oluyor orda sema gösterisi ile başlıyor Türk dansları sıra sıra sergileniyo en sonda dansöz var turistlere oryantal yaptırmaya çalışıyor gülmekten çatlamıştık ve son olarak türk kına gecesi canlanrılıyo yere cember olup oturuyosun böyle
Kızlar annem 3-4 gündür ankarada teyzemin yanında. Bende eve geldim yemek yap bulaşık yıka canım cıktı vallaişten elince evlenince demekki böyle olacak.Şimdi de yarının yemeğini yapıyorum
teyzen iyidir ve annen ziyaret için gitmiştir inş. cnm :26:
kolay gelsiiiin :) hem çalışıp hem ev hanımı olmak zor cnm iyi tarafından bakalım bu durum deneyim için iyi olmuş :) ama cidden zor iş ben eve gelince yemek bulaşık yerine sevdiğimle ilgilenmek istiyorum anlattığına göre de baya zor:26:
Canım yemek varsa evde herşey kolay oluyo bulaşıgı da makinaya dizeriz.babam 3 çeşit ister genelde çorbası pilavı ana yemeğievde o kadar ayrıntılı yapmayız bence Teyzemin 2 ay önce esi vefat etmişti annem moral olsun diye gitti kuzum:26: sesi daha iyi geliyo ama artık.
başınız sağolsun cnm Allah sabır versin:26:
bence de ztn ayrıntıya düşerken hiç yetişemeyiz anca hafta sonları ya da tatilerde olur :) onda da dışarda yersek işi iyice azaltmış oluruz :)
çamaşır asmak toplamak katlamak ütülemek zor geliyor bana cnm çok uğraştırıcı :)
buket msj kutun dolu kuzum :)
Canım yemek varsa evde herşey kolay oluyo bulaşıgı da makinaya dizeriz.babam 3 çeşit ister genelde çorbası pilavı ana yemeğievde o kadar ayrıntılı yapmayız bence Teyzemin 2 ay önce esi vefat etmişti annem moral olsun diye gitti kuzum:26: sesi daha iyi geliyo ama artık.
Sağol canımm.Allah bizlere uzun ömür versin.evet aynen biz ailelerle aynı şehirde olduğumuzdan birer gün onlardA oluruz yemeği de orda yeriz.dediğin gibi haftasonu da dısarıda yesek 1 gün 3 gün gitti geriye yemek yapak için 4 gün kalıyobende sevmem çamaşır işlerini. Sevdiceğim milimetrik katladığı için 10 sene de 1 sepet çamaşırı bitirir ancak
Kizlar acemi de ki gorevler ustada devam ediyor mu revirde kayitci yapmislar Zor mu ki isi rahat arama yapabilir mi
Günaydınnnn kızlar
bizim şafağımız 33 mersinmersin deyince ilk aklıma gelen tantuni oluyor çok seviyorum
Hehehehe boğazlıı senniii
Günaydın canımm
Nerde yemek varsa ben oradayımramazan bittiğinden beri diyetteyim ramazanda aldığım 3 kiloyu vermem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?