351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

tamam tatlım aklına gelirse yaz mutlaka :) dansozmu yok olmaz kıskanırım otellerle ilgilii hiç bir fikrin yokmu peki canım..[/QUOTE]

Canım biz avanosdakilerde kalmıştık ev yokken.Yani gündüzleri gezeceğiniz için bence otele cok para vermeyin.adını sorarım sevdiceğe 70tlydi günlügu

Kızlar annem 3-4 gündür ankarada teyzemin yanında. Bende eve geldim yemek yap bulaşık yıka canım cıktı valla işten elince evlenince demekki böyle olacak.Şimdi de yarının yemeğini yapıyorum

Kızlar annem 3-4 gündür ankarada teyzemin yanında. Bende eve geldim yemek yap bulaşık yıka canım cıktı valla işten elince evlenince demekki böyle olacak.Şimdi de yarının yemeğini yapıyorum

teyzen iyidir ve annen ziyaret için gitmiştir inş. cnm :26:
kolay gelsiiiin :) hem çalışıp hem ev hanımı olmak zor cnm iyi tarafından bakalım bu durum deneyim için iyi olmuş :) ama cidden zor iş ben eve gelince yemek bulaşık yerine sevdiğimle ilgilenmek istiyorum anlattığına göre de baya zor:26:

Canım yemek varsa evde herşey kolay oluyo bulaşıgı da makinaya dizeriz.babam 3 çeşit ister genelde çorbası pilavı ana yemeği evde o kadar ayrıntılı yapmayız benceTeyzemin 2 ay önce esi vefat etmişti annem moral olsun diye gitti kuzum:26: sesi daha iyi geliyo ama artık.

başınız sağolsun cnm Allah sabır versin:26:
bence de ztn ayrıntıya düşerken hiç yetişemeyiz anca hafta sonları ya da tatilerde olur :) onda da dışarda yersek işi iyice azaltmış oluruz :)
çamaşır asmak toplamak katlamak ütülemek zor geliyor bana cnm çok uğraştırıcı :)

Sağol canımm.Allah bizlere uzun ömür versin.evet aynen biz ailelerle aynı şehirde olduğumuzdan birer gün onlardA oluruz yemeği de orda yeriz.dediğin gibi haftasonu da dısarıda yesek 1 gün 3 gün gitti geriye yemek yapak için 4 gün kalıyo bende sevmem çamaşır işlerini. Sevdiceğim milimetrik katladığı için 10 sene de 1 sepet çamaşırı bitirir ancak

cnmmm başınız sağolsunnn o işleri o kadar sorumluluğuu bnde düşünüorummm şimdidennn bidee nişanlım sürekli gömlek giyerr sürekli gömlek ütülemekk beni baya kascak gbiii, bide ev iş, yemek flnn nasıl bir düzen oturtmalıı bilemiorummmm:18:

amiiiin cnm...senin işin epey zor o zaman cnm nasıl biter o çamaşırlar
sevdiceğimin çamaşırlarını ben katlayıp ütülerdim ünv. döneminde karışmazdı katlamama ütüleme rahatım sanırım o konuda ama yine de zor geliyor :)

aslında program yapınca kolay olabilir herşey hepsini birden yapmak zorunda değiliz ki eve gelince yemek yapıp mutfağı toplasak yeter sanki çamaşır ütü büyük temizlikte hafta sonuna kalsın

Kizlar acemi de ki gorevler ustada devam ediyor mu revirde kayitci yapmislar Zor mu ki isi rahat arama yapabilir mi

Merhaba canim.
Acemilikteki görevinin ustalikta devam edecegini sanmiyorum:44: revirde sadece kayit mi tutacak yoksa askerleri revire falan goturecek mi yani doktora isi zor degildir.. arama konusunda da zaten acemilikte ne yaparsa yapsin rahat konusamazsiniz günde 2-3 dakika konussaniz iyi yani, orda herseyde sira varmis çünkü:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…