- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #12.241
Artık kimse gelmiyorrr
Artık kimse gelmiyorrr
Bende geldim kızlar
evde değildik o yüzden gelemedim nete.
Kınaya gittim.
Biz ne zmn evlenip kavuşcaz ki sevdiceklerimize
Hayirli zamanda inşallah tatlim.
bizim çok yolumuz var.
Öyle gelinle damadı dans ederken görünce bizi koydum yerine utangaçlıkları fısfıs konuşmaları çok güzeldi
Bizim de çok yolumuz var gibi görünüyor tatlim ama umutsuzluga kapilmiyorum.Belki daha önce de olabilir belki daha geç ama önemlisi hayirli zamanda olmasi ve huzurla, sorunsuz, ,mutlulukla yuvamizi kurmamiz.
Biz de yasayacagiz o güzellikleri hatta daha güzelini.
Evet önemli olan tabi ki mutlu huzurlu olmamız.
Doğru en hayırlı zamanda yuvamızı kurmamız.
İşte sanırım özlediğim için üstüne bide o düğünkına beni böyle umutszluğa sürükledi
Çok özledim canım anlatamıyorum artık özlemimi kelimelerimin tükendiği yere geldim
Hepimiz ayni durumdayiz.Artik şafak iyice sıkıştırmaya basladi.Ama az kaldi çok şükür.
Bu güne kadar hic sorun yasamadik biz masallah kalan günleri de öyle geçiririz insallah ki daha kolay biter bu önümüzde ki en büyük engel.
Bende geldim kızlar
evde değildik o yüzden gelemedim nete.
Kınaya gittim.
Biz ne zmn evlenip kavuşcaz ki sevdiceklerimize
Gunaydin kizlar
Dun aksam kuzenimin kina gecesi vardibuaksamda düğün var 2 gundur uykusuzum bugunde gec yatarim
Dun kinada nikahimda giydigim elbiseyi giydim3 kisi barbie bebege benzemissin dedi :44:
Gunaydin kizlar
Dun aksam kuzenimin kina gecesi vardibuaksamda düğün var 2 gundur uykusuzum bugunde gec yatarim
Dun kinada nikahimda giydigim elbiseyi giydim3 kisi barbie bebege benzemissin dedi :44:
bende senin gibiyim aynı çok canım sıkılıyo milletin düğününü gördükçe bizim de olsun istiyorum ama bizim sizden de çok yolumuz var çok üzücü
Gunaydin kizlar
cnmm inş engelleri bir bir aşarsınzz, hayat bu sürprizlerle doluu bakmışsssnn herkesten erken sen evleniosunnn, ben bir arkadaşım da gördüm onu şuan da evli, kısmett hiç belli olmuoo :)
Canım ben buraya aitim ama canım sıkılıyor siz olmayınca gelin topiğine de giriyorum kızlara akıl danışıyorum falandöndüm topiğe evimze kuzumm :)
ders çalışıyorum pek fırsat olmuyo gelmek için... hem dediğin gibi artık pek kimse uğramıyorbaşka topiklere kaptırdık yarenleri sende dahil :)
kızlarrrrr günaydınnnn :) nasılsınzz?
akşam bnde baktım kmse yoktu çıktımmm, artık pek kimse gelmiyor, gelen kişiler de tek olunca geri çıkıyor gidiyorrr:26:
Ayy bilmiyorum bana oyleymisim gibi gelmedi:44: elbisenin boyu kisaydi, annem surekli beni süzdügünaydın canımmaşallah dedirtseydin nazar değmesin ya da ben senin için koyayım nazar boncuğu dur
Balik etli barbie kuzummGünaydın kuzum gördüm seni çok şeker olmustun
günaydınnnn cnmmmm sen bu ara bayaa baya yoğun geçmişş daha ii şafak hızlıı atıoooo zmn bnden de sana kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?