- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #12.261
Ayy bilmiyorum bana oyleymisim gibi gelmedi:44: elbisenin boyu kisaydi, annem surekli beni süzdüsevmedi ama ben sevdim napalim
Balik etli barbie kuzummtanimadigim bi cok insan bana bakti, ozellikle de kizlar biz kizlar cok fenayiz yaa
Evet bu hafta cok yogun geciyor daha hic oturamadim evimde .. pazartesi oturabildim ama ondada arkadasim geldiTeşekkürler
İlkayİzin alabildin mi bu gün için
kizlaar gunaydin:)) deneyimlerinize dayanarak size birsey sormak istiyorum. Oncellikle Allah kavustursun cok az kaldi sevdiklerinize kavusmak icin darisi bizim basimiza:) Benim de erkek arkadasim dun teslim oldu. Sormak istedigim yemin toreninden sonra dagitim izni nasil oluyor kac gun? bilgi verirseniz cook sevinirim.
Evet bahsetmiştinIzin talep etmedim:26: çünkü en son arife günü icin esimin yanina giderken izin istedigimde biraz atıstıkbelki ogleden sonra gider isterim bilmiyorum..
kizlaar gunaydin:)) deneyimlerinize dayanarak size birsey sormak istiyorum. Oncellikle Allah kavustursun cok az kaldi sevdiklerinize kavusmak icin darisi bizim basimiza:) Benim de erkek arkadasim dun teslim oldu. Sormak istedigim yemin toreninden sonra dagitim izni nasil oluyor kac gun? bilgi verirseniz cook sevinirim.
Günaydın canımm bizimki 1 aydır falan kullanıyor bazı günler hiç açamıyor ama çogunlukla akşamları mesajlaşıyoruz.Bak komutan ne anlayışlıymış bizim komutanların haberi falan yokbugün moralim bozuk biraz ya nişanlım tlf. kullanıyordu bayrama 2 hafta kala komutan toplamıştı arıfe günü geri verdi ama bugün tekrar topladı galiba askerimin tlf. u kapalı off canım sıkılıyor. zaman geçmiyor. sizinkiler tlf kullanabılıyormu?
Günaydın. yemin töreninden sonra izin kullanırsa 1 hafta kullanır ama buda askerden daha geç gelmesine sebep oluyor.sadece evci izni kullanıyorlar cuma çıkıyor pazar akşam teslim oluyor
kızlarr seneyeee topic iice boş kalmasınn, ben gündüzleri hep gelirim ama akşamları olmammm.. gündüz gene eski muhabbet devam etseeee
Ben de akşamları nadiren glebilirim belkiaynen devam edelim gündüzleriii
Cok sagol canim:) 2 gun bile yeteer gerci sonrasinda 4 ay daha var amaa sabredicezEvet bahsetmiştinÖzel sektör böyle keşke atanabilsek:26:
Canım sıla izni kullanırsa bir hafta askerden geç döner ama bulunduğu birlikten, teslim olacağı birliğe gecerken bir yol izni veriliyor o askerlikten sayılıyo şafağı artırmıyor.Bizimki uzak olduğu için 2 gündü.yeminden sonra aile alıyo memleketine götürüyo nişanlım 2 gün yanımızda kalıp uçakla gitmiş ve öğlenden sonra teslim olmuştu.hem görüşmüş olduk hemde askerliği uzamadı 1 hafta
o vakte kadar çalışıyo mu kuzummbüyükk ihtimalll nişanlımmm geneee akşam sekize dokuza kdr çalışırsaa akşam daa o saatlerdee burdaa tek başıma takılıo olurmm
Cok sagol canim:) 2 gun bile yeteer gerci sonrasinda 4 ay daha var amaa sabredicez( sizin mesajlari okuyunca mutlu oluyorum ama kavusucaksinz artik ne guzell
2 gun yol izni olucak sanirim ozaman da pazar mi teslim olucak?
Günaydın canımm bizimki 1 aydır falan kullanıyor bazı günler hiç açamıyor ama çogunlukla akşamları mesajlaşıyoruz.Bak komutan ne anlayışlıymış bizim komutanların haberi falan yoküzülme sende artık çok az kaldı başka şeylere ilgilenmeye calış canım
o vakte kadar çalışıyo mu kuzumm
evet canımm öyle zaten emin ol 1 hafta da olsa doyamıyosun kibizde diğer dönemlere bakınca hem mutlu olup hem üzülüyoduk onlar adına mutluyduk ama bizim daha 4 ayımız o zaman, bu yüzden üzülüyorduk ama cok az kaldı sizde böyle olacaksınız
Komutanlar biliyor aslında kullandıklarını ama bilmemezlikten geliyor bizde çok kullanamadıkki telefon 1-1,5 ay olmamıstır yanı oda arada aldılar zaten az kaldıda son zamanlar dahada sıkılıyorum. hele bayramda ilk ayrılık günlerimize döndüm yani hergün ağlıyordum :2: Düğünümde yaklaştı ama hiç konsantre olamıyorum ki istek gelmiyor nişanlım gelmeden heveste gelmıycek heralde
Turrrrn sesin cıkmıyo canım
Canım opera mini den açınca güzel ve kolay oluyokuzuum anca gelebildimm.. ben de iş yerinde daha çok giriyorum nete gündüzleri. tabi çok işim olmazsaakşam ölü gibi uzanıyorumm bilgisayarı açamıyorum. telden de yazmak çok zor oluyo :26: kadınlar kulübünün uygulamasını yapsalar telefon için ne güzel mesajlaşsak
barbie ilkayçııımseni gördüm twitterda takip ettim dün resminden tanıdım.. başka twitter kullanan yok mu kızlar takipleşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?