351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Bende geldim kızlar

evde değildik o yüzden gelemedim nete.
Kınaya gittim.

Biz ne zmn evlenip kavuşcaz ki sevdiceklerimize :43::43::43::25::31:

bizim çok yolumuz var. :50:
Öyle gelinle damadı dans ederken görünce bizi koydum yerine utangaçlıkları fısfıs konuşmaları çok güzeldi :38:

Bizim de çok yolumuz var gibi görünüyor tatlim ama umutsuzluga kapilmiyorum.Belki daha önce de olabilir belki daha geç ama önemlisi hayirli zamanda olmasi ve huzurla, sorunsuz, ,mutlulukla yuvamizi kurmamiz.

Biz de yasayacagiz o güzellikleri hatta daha güzelini.

Bizim de çok yolumuz var gibi görünüyor tatlim ama umutsuzluga kapilmiyorum.Belki daha önce de olabilir belki daha geç ama önemlisi hayirli zamanda olmasi ve huzurla, sorunsuz, ,mutlulukla yuvamizi kurmamiz.

Biz de yasayacagiz o güzellikleri hatta daha güzelini.

Evet önemli olan tabi ki mutlu huzurlu olmamız.
Doğru en hayırlı zamanda yuvamızı kurmamız.

İşte sanırım özlediğim için üstüne bide o düğünkına beni böyle umutszluğa sürükledi :43:

Çok özledim canım anlatamıyorum artık özlemimi kelimelerimin tükendiği yere geldim :31::43:

Evet önemli olan tabi ki mutlu huzurlu olmamız.
Doğru en hayırlı zamanda yuvamızı kurmamız.

İşte sanırım özlediğim için üstüne bide o düğünkına beni böyle umutszluğa sürükledi :43:

Çok özledim canım anlatamıyorum artık özlemimi kelimelerimin tükendiği yere geldim :31::43:

Hepimiz ayni durumdayiz.Artik şafak iyice sıkıştırmaya basladi.Ama az kaldi çok şükür.
Bu güne kadar hic sorun yasamadik biz masallah kalan günleri de öyle geçiririz insallah ki daha kolay biter bu önümüzde ki en büyük engel.

Hepimiz ayni durumdayiz.Artik şafak iyice sıkıştırmaya basladi.Ama az kaldi çok şükür.
Bu güne kadar hic sorun yasamadik biz masallah kalan günleri de öyle geçiririz insallah ki daha kolay biter bu önümüzde ki en büyük engel.

Sağol Canım yaaa destek olduğun için.
Önümüzdeki engelleri bir bir atmak için sabretmektn başka bişey yok.
Şuan askerim nöbette 11-1 nöbeti vardı.
Kurban olurum ona ben :38:
nöbeti bitince ark tel alırsa mesajlaşıcz onu bekliyorum :48:

kızlarrrrr günaydınnnn :) nasılsınzz?

akşam bnde baktım kmse yoktu çıktımmm, artık pek kimse gelmiyor, gelen kişiler de tek olunca geri çıkıyor gidiyorrr:26:

Bende geldim kızlar

evde değildik o yüzden gelemedim nete.
Kınaya gittim.

Biz ne zmn evlenip kavuşcaz ki sevdiceklerimize :43::43::43::25::31:

bende senin gibiyim aynı çok canım sıkılıyo milletin düğününü gördükçe bizim de olsun istiyorum ama bizim sizden de çok yolumuz var çok üzücü:5::5:

Gunaydin kizlar:31:
Dun aksam kuzenimin kina gecesi vardi :21: buaksamda düğün var 2 gundur uykusuzum bugunde gec yatarim :52:
Dun kinada nikahimda giydigim elbiseyi giydim :12: 3 kisi barbie bebege benzemissin dedi :44:

Dun aksam kuzenimin kina gecesi vardi :21: buaksamda düğün var 2 gundur uykusuzum bugunde gec yatarim :52:
Dun kinada nikahimda giydigim elbiseyi giydim :12: 3 kisi barbie bebege benzemissin dedi :44:

günaydın canım:31:maşallah dedirtseydin nazar değmesin ya da ben senin için koyayım nazar boncuğu dur:nazar::nazar:

bende senin gibiyim aynı çok canım sıkılıyo milletin düğününü gördükçe bizim de olsun istiyorum ama bizim sizden de çok yolumuz var çok üzücü:5::5:

cnmm inş engelleri bir bir aşarsınzz, hayat bu sürprizlerle doluu bakmışsssnn herkesten erken sen evleniosunnn, ben bir arkadaşım da gördüm onu şuan da evli, kısmett hiç belli olmuoo :)

günaydınnnn cnmmmm sen bu ara bayaa baya yoğun geçmişş daha ii şafak hızlıı atıooo:1: o zmn bnden de sana kocaman :nazar:

döndüm topiğe evimze kuzumm :)
ders çalışıyorum pek fırsat olmuyo gelmek için... hem dediğin gibi artık pek kimse uğramıyor:( başka topiklere kaptırdık yarenleri sende dahil :)
Canım ben buraya aitim ama canım sıkılıyor siz olmayınca gelin topiğine de giriyorum kızlara akıl danışıyorum falan
kızlarrrrr günaydınnnn :) nasılsınzz?

akşam bnde baktım kmse yoktu çıktımmm, artık pek kimse gelmiyor, gelen kişiler de tek olunca geri çıkıyor gidiyorrr:26:

evet aynen bakıyorum bakıyorum kimse yok sohbetlerimizi özledim:43:

günaydın canım:31:maşallah dedirtseydin nazar değmesin ya da ben senin için koyayım nazar boncuğu dur:nazar::nazar:
Ayy bilmiyorum bana oyleymisim gibi gelmedi:44: elbisenin boyu kisaydi, annem surekli beni süzdü :1:sevmedi ama ben sevdim napalim :9:
Günaydın kuzum gördüm seni çok şeker olmustun :-)
Balik etli barbie kuzumm :9: tanimadigim bi cok insan bana bakti, ozellikle de kizlar :23: :9: biz kizlar cok fenayiz yaa :9:
günaydınnnn cnmmmm sen bu ara bayaa baya yoğun geçmişş daha ii şafak hızlıı atıooo:1: o zmn bnden de sana kocaman :nazar:

Evet bu hafta cok yogun geciyor daha hic oturamadim evimde .. pazartesi oturabildim ama ondada arkadasim geldi:31: Teşekkürler :17:

Back
X