- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #12.281
barbie ilkayçııımseni gördüm twitterda takip ettim dün resminden tanıdım.. başka twitter kullanan yok mu kızlar takipleşelim
kuzuum anca gelebildimm.. ben de iş yerinde daha çok giriyorum nete gündüzleri. tabi çok işim olmazsaakşam ölü gibi uzanıyorumm bilgisayarı açamıyorum. telden de yazmak çok zor oluyo :26: kadınlar kulübünün uygulamasını yapsalar telefon için ne güzel mesajlaşsak
faceden daha kolay aslında benceCanım opera mini den açınca güzel ve kolay oluyo
ben beceremiyorum onu yahu
tamam canım ben de tanımamış olabilrsin diye düşündüm burda yazmadığım içinBende seni ekledim simdi canim, gece gördüm takip ettigini ama yorgunluktan eklemeyi unutmusum
Canım opera mini den açınca güzel ve kolay oluyo
ben beceremiyorum onu yahu
faceden daha kolay aslında benceşimdi indireyim operayı
tamam canım ben de tanımamış olabilrsin diye düşündüm burda yazmadığım içineve gidince ben dee çoook yorgun oluyorum ya nasıl hem iş hem ev kadını olacaksam.. Allah yardım ediyoo demek ki yoksa bi mucize gibi her işe yetişmek . sofrayı zor hazırlayıp zor kaldırıyorum şu anki durumum
canım emin misin şimdi arattım bulamadım uygulamayı:44:http://www.kadinlarkulubu.com/site-...kadinlar-kulubu-iphone-ipad-uygulamasi-5.html kaldırılmış galiba bu uygulamatatlim iphone ve android telefonlar icin uygulamasi var :) ama ben kulanamadim :/ kizlar acro nerlerde günlerdir yok 0_o bu arada twitterda bende varim
Canim dun eve geldigimde saat 3 tünasil uyudum sabah nasil 7de kalktim bilmiyorum evlenince bi ay kadar zorlanirsin, sonra o duzende yavas yavas oturuyor merak etme canim
maaşallah zaten 4 saat uykuyla ve o yorgunlukla akşama iş çıkışına kadar dayansan yine bir mucizeben en çok ilerde hayal kurduğum şeyleri yapamicam diye korkuyorum. mesela tatlı pasta vs. yapmayı çok seviyorum şu an ama evlenince asıl yemeği yapmaktan evi temizlemekten (veya ilerde çocukla ilgilenmekten) zevk aldığım şeylerden geri kalacam gibi geliyor
inşallah zamanla her şey oturur sizinki gibi canım.. iş güçten birbirimize sevgimizi göstermeyi unutmayızzCanim bende baslarda hic biseye yetisemiyordum.. cumartesileride tam gün calisiyordum. Zamanla oturuyor duzen.. esimde sagolsun yardim etti baya.. sonra nana da zaman kalmaya basladimesela kecelerimi oturma odasina getirip esimle tv izlerken hobimede zaman ayiriyordum
canım emin misin şimdi arattım bulamadım uygulamayı:44:http://www.kadinlarkulubu.com/site-...kadinlar-kulubu-iphone-ipad-uygulamasi-5.html kaldırılmış galiba bu uygulama
o zaman msj kutuna bak
bu arada ben de bilmiyorum acro nerde ama çok sık girmiyordu o :26:
o vakte kadar çalışıyo mu kuzumm
evet canımm öyle zaten emin ol 1 hafta da olsa doyamıyosun kibizde diğer dönemlere bakınca hem mutlu olup hem üzülüyoduk onlar adına mutluyduk ama bizim daha 4 ayımız o zaman, bu yüzden üzülüyorduk ama cok az kaldı sizde böyle olacaksınız
bugün hala aramadıı beni:26:
Masallah epey az kaldi tatli heyacanlar Sarmis su gibi aksin siz kavusunca bizde ustaliga geceriZ[/QUOT
inş cnmm, zaten usta birliğe geçinceee rahatlık oluoo daha rahat görüşme de oldu kendi adımaa bizim telefon olayı fln daha rahattı.. inş sizler için de zaman su gbi akıp geçerr
bayramda konuşmanın zirvesini yaşayınca şimdi boşluğa düşmüş gibi oldum .. öğle yemeğinden önce veya sonra arıyordu mutlaka o yüzden merak ettim :26: ben de akşama kadar sabredeyim o zaman canımCanim dün nisanlim sabah 8'de aramisti beni sonra aramadi artik ümidi kesmistim 11'de aradi gece.Ne zaman musait olacaklari belli olmuyor ki , arar mutlaka.
bugün hala aramadıı beni:26:
Masallah epey az kaldi tatli heyacanlar Sarmis su gibi aksin siz kavusunca bizde ustaliga geceriZ
Kizlar ben evlendikten sonra aksamlari pc'yi bile acmayi düşünmüyorum :-D telefonun internet baglantisini bile keserim eşim eve geldikten sonragündüz zaten birbirimizi göremeyecegiz aksamlari doya doya vakit gecirmek taraftariyim ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?