- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
eşim asker traşına çok yakın bi traş olmaya başladı :26: hem saç hem sakal :26: sözde "gözü alışsın" diyeymiş... gözünü mü alıştırmak istiyor yoksa gönlünü mü bilmiyorumbelki de beni alıştırmak istiyor gideceğine
eşim asker traşına çok yakın bi traş olmaya başladı :26: hem saç hem sakal :26: sözde "gözü alışsın" diyeymiş... gözünü mü alıştırmak istiyor yoksa gönlünü mü bilmiyorumbelki de beni alıştırmak istiyor gideceğine
biraz alışkınsınız sanırım :26: biz 6 aydır evliyiz her günümüz birlikte geçti .. beni düşündüren çok şey olduğu gibi bende gideceği yeri düşünüyorum .. bana yakın olmasa bile umarım rahat edebileceği bir yer olur ve umarım kendisine masa başı bi iş verirler.. eğer boş kalırsa kötü etkilenebilir .. kafasını dolduracak rahat bir iş vermeleri için dua ediyorum hep
ne iş yapıyor eşiniz?
biraz alışkınsınız sanırım :26: biz 6 aydır evliyiz her günümüz birlikte geçti .. beni düşündüren çok şey olduğu gibi bende gideceği yeri düşünüyorum .. bana yakın olmasa bile umarım rahat edebileceği bir yer olur ve umarım kendisine masa başı bi iş verirler.. eğer boş kalırsa kötü etkilenebilir .. kafasını dolduracak rahat bir iş vermeleri için dua ediyorum hep
ne iş yapıyor eşiniz?
Biz de 10 aylık evliyiz ama 6 aydır çok uzak şehirlerdeyiz. Alıştım üzülmem çok diyorum ama askere gönderince belki farklı hissedebilirim. Eşim inşaat teknikeri ama işletmeden 4 yıllığa tamamladığı için işletmeci olarak gidicek. Bana uzak ya da yakın olması sorun değil, gittiği yerde rahat etsin yeter. Albay kızıyım bilirim psikopat komutanın emrindeki askerlerin ne çektiğini.
Eminim çok zor olduğuna bu zamanların.. bakalım sabır sabır diye diye geçiricez o günlerimizi. uzun mu çıkıcak kısa mı,yakın bi yer mi,neresi olucak diye her gece rüyalarıma giriyo artık bu durumbazen bi an önce açıklansın artık diye bekliyorum,sonrasında da şu zamanlarımız hiç geçmesin diye düşünüp duruyorum
sevdiceklerimiz hemen yapıp gelirlr inşallah. şöyle bi de güzel bi yere çıktı mı askerliği en azından içim bi nebze rahatlıcak
kızlar merhaba topıgınız hayırlı olsun.inan burası askerlerınız askerde iken sıze morel kaynagı olucak.bırbırnıze destek cıkarak atlatıcaksınız.benim şafagım az olmasına ragmen ben de 349 dönem yarenleriyleyım.hepsi ile kaynaştık.askerlıgımız bıtsede burda olucak ınşallah daha cok şafagımız olucak herşey ıcın.size tavsıyem son gunlerınızı onlara destek morel vererek elınızden geldıkce beraber gecırın sonradan cok özlem hasretlık olucak.
inşallah rahat edecekleri yerlerde olurlaryavaş yavaş bizlerde bu topikte tanışsak mı artık ben ilkay 24 yaşındayım.. denizli'deyim çalışıyorum, psikologum neenone sanırım sende psikologsun
28 benim yaşım da. İş sebebiyle Erzincandayım. Sen nerde çalışıyosun ilkay?
Günaydın hanımlar genelde 349.dönem topiğine bakıyorum bu sabah 351'i ziyaret edeyim dedim. nezmn teslim oluyo askerleriniz. sizi bekliyorum benbenim nişanlım asteğmen 347.dönem. bekleyip duruyorum benm devrelerim kavuştu 349'larda kavuşucak bir ben kaldım bitmek bilmiyo ama bitecek bı süre birlikte şafak sayıcaz inşlh
Aile danisma merkezinde calisiyorum ama su siralar is degistiriyorum. Bi sirkete geciyorum. Sen nerde çalışıyorsun erzincanda
1 ayınız kalmış hayırlısıyla iyi bir yer çıkar ve gidip gelirler inşallah.
sormayın.. bugün içimde o stresle uyandım. 1 ay kaldı askere gitmesine sevdiğimin dedim içimdensabahdan beri de huzursuz,sıkkınım zaten
Eşim çok mutsuz gideceği için. Özgürlüğüne çok düşkün olduğu için askerliği sadece insanı insan yapan değerlerin elinden alınması olarak görüyor. Emir almaktan nefret eder, '28 yaşındayım ve bu yaştan sonra dayak yersem bu benim çok ağrıma gider diyor. Askere gideceği için etkilenmiyorum demiştim ama artık askerlik sonrası psikolojisi için çok endişeleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?