- 9 Ocak 2013
- 179
- 0
- 116
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Kısa dönem mi CNm mesleği ne
galiba kısa dönem olur canım, eşim muhasebecisenin?
Benim askerimde genel muhasebeciydi canım maliye mezunu kısa dönem çıktı çok şükür karabükte yapıyor askerligini sizinde öyle olur büyük ihtimal muhasebecilere pek uzun dönem denk gelmez rabbim gönlünüze göre versinhertürlü yardım için 349.dönem topigine sorabilirsiniz bizde burdayız yanınızdayız tatlım
CNm Allah sabır versin evliyken daha zor tabı
son zamanlarda eşime her sarıldığımda, öptüğümde içim yanıyor, kokladığımda ve gözlerime baktığında gözlerim doluyor bugün tam 2 ay kaldı gitmesine..
2 ay sonra olmayacaksın yanımda, evimiz senin sesinle canlanmayacak, balıklarımız bazen aç kalacak, yatağın sağ tarafı boş kalacak, çamaşır makinesi her hafta dolmayacak, o çok sevdiğin kuru fasülye pişmeyecek, ıslak kurabiyeler yapılmayacak,son kalan limonlu sodalar dolabımızda seni bekleyecek, leyla ile mecnunu izlerken artık gülmenin yerini ağlamak alacak, köşe takımımızın bir kenarı boş kalacak, ben sensiz bir evde her köşesi seninle anlam bulan, anılarınla dolu evimizde seni bekliyor olacağım bitanem
kuzummmm bende sen gibi olacağım içinn okuyunca gözlerim doldu
tatlım bende yazarken ağladım zatenbir an önce gitsinler gelsinler ve bitsin bu işkence
amin canım...seninki kesin nisanda gidiyor mu ??benimki bedelliyi bekliyor ama daha yaşı var 27sinde bakalım ne olacak hakkımızdan hayırlısı olsun ama evliyken çok zor olacak hissediyorum..
eşim işletme mezunu, bizde kısa dönem çıkar diye tahmin ediyoruzteşekkürler, her türlü zor geçecek bu ayrılık, hele ki evliyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?