- Konu Sahibi esraylmz03
Benim nişanlım başvurusunu yaptı-D
Hayırlı olsun canım şimdiden....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim nişanlım başvurusunu yaptı-D
hoşgeldiniz neeone ve acrofobiinşallah bu askerlik derdinden bir an önce kurtuluruz :26:
Hoşbuldum teşekkür ederim. Ben sizin kadar etkilenmiyorum aslında. 6 aydır eşimden ayrıyım zaten, ayda 1 kere görüşebiliyoruz bir kaç gün. Beni düşündüren tek şey askerliğini yapacağı şehir. Umarım bana yakın olur.
merhaba kızlarrrr
benim sevdiğim de 351. dönem. başvurusunu yaptı nisanı bekliyoruz bakalımaslında hiç beklemiyoruz yani lafın temsili öyle dedim. şu zamanlarımız kaplumbağa hızıyla,askerlik dönemi de en çabuk hızla geçer inşallah
![]()
hepimizin için böyle olur umarımm
sevgilim 4 yıllık ÇEKO mezunu. uzun dönem zaten istemiyor da ihtiyaç filan yoktur umarım ve kısa dönem çıkar inşallahh...
eski dönemler bize destek olun. ben çok korkuyorum çok üzülüyorum..![]()
birbirimizi tanıyalım ve destek olalım kızlar. Allah hepimize sabır versin inşallah..![]()
biraz alışkınsınız sanırım :26: biz 6 aydır evliyiz her günümüz birlikte geçti .. beni düşündüren çok şey olduğu gibi bende gideceği yeri düşünüyorum .. bana yakın olmasa bile umarım rahat edebileceği bir yer olur ve umarım kendisine masa başı bi iş verirler.. eğer boş kalırsa kötü etkilenebilir .. kafasını dolduracak rahat bir iş vermeleri için dua ediyorum hep
ne iş yapıyor eşiniz?
biraz alışkınsınız sanırım :26: biz 6 aydır evliyiz her günümüz birlikte geçti .. beni düşündüren çok şey olduğu gibi bende gideceği yeri düşünüyorum .. bana yakın olmasa bile umarım rahat edebileceği bir yer olur ve umarım kendisine masa başı bi iş verirler.. eğer boş kalırsa kötü etkilenebilir .. kafasını dolduracak rahat bir iş vermeleri için dua ediyorum hep
ne iş yapıyor eşiniz?
her birinize teşekkür ederim kızlargüzel şeyler söylemişsiniz.. ben son günlerimizin değerinin farkındayım ama hatırlattığınız için teşekkürler
şimdilerde çok ağlıyorum ama o hiç birini görmedi daha çok şükür .. sarıldığımda gözlerimin dolduğunu farkettirmedim .. günler nasıl geçer ne kadar sancılı geçer düşünemiyorum hele ki evliyken durum bambaşka:26: nasıl geçerse geçsin yeter ki geçsin de eylülü görelim
o boş durmayı hiç sevmez o yüzden umarım bi iş verirler dedim ama mutlu olacağı bir iş verirler inşallah..
hayırlı yerlere giderler inşallah..