• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Dün hayat durdu benim için,
Sanki bugün herşey farklı,
Sanki bu ev benim değil,
Bu nefes bana zararlı,

Alışmaya çalışmak diye birşey yok..
Alışmak zorundayım..
Üzülmemek diye birşey yok.
Üzülmem gerek..

[video=youtube;0Y572YvmYXM]http://www.youtube.com/watch?v=0Y572YvmYXM[/video]

351 miş eşimin dönemi yeni öğrendim. Biz de şafak sayacağız desenizehanımlar.

merhaba kızlarrrr :3:
benim sevdiğim de 351. dönem. başvurusunu yaptı nisanı bekliyoruz bakalım :43: aslında hiç beklemiyoruz yani lafın temsili öyle dedim. şu zamanlarımız kaplumbağa hızıyla,askerlik dönemi de en çabuk hızla geçer inşallah :43:

hepimizin için böyle olur umarımm :14:

sevgilim 4 yıllık ÇEKO mezunu. uzun dönem zaten istemiyor da ihtiyaç filan yoktur umarım ve kısa dönem çıkar inşallahh...
eski dönemler bize destek olun. ben çok korkuyorum çok üzülüyorum.. :43::43:
birbirimizi tanıyalım ve destek olalım kızlar. Allah hepimize sabır versin inşallah..:59:

hoşgeldiniz neeone ve acrofobi :3: inşallah bu askerlik derdinden bir an önce kurtuluruz :26:

hoşgeldiniz neeone ve acrofobi :3: inşallah bu askerlik derdinden bir an önce kurtuluruz :26:

Hoşbuldum teşekkür ederim. Ben sizin kadar etkilenmiyorum aslında. 6 aydır eşimden ayrıyım zaten, ayda 1 kere görüşebiliyoruz bir kaç gün. Beni düşündüren tek şey askerliğini yapacağı şehir. Umarım bana yakın olur.

Hoşbuldum teşekkür ederim. Ben sizin kadar etkilenmiyorum aslında. 6 aydır eşimden ayrıyım zaten, ayda 1 kere görüşebiliyoruz bir kaç gün. Beni düşündüren tek şey askerliğini yapacağı şehir. Umarım bana yakın olur.

biraz alışkınsınız sanırım :26: biz 6 aydır evliyiz her günümüz birlikte geçti .. beni düşündüren çok şey olduğu gibi bende gideceği yeri düşünüyorum .. bana yakın olmasa bile umarım rahat edebileceği bir yer olur ve umarım kendisine masa başı bi iş verirler.. eğer boş kalırsa kötü etkilenebilir .. kafasını dolduracak rahat bir iş vermeleri için dua ediyorum hep:31:

ne iş yapıyor eşiniz?

merhaba kızlarrrr :3:
benim sevdiğim de 351. dönem. başvurusunu yaptı nisanı bekliyoruz bakalım :43: aslında hiç beklemiyoruz yani lafın temsili öyle dedim. şu zamanlarımız kaplumbağa hızıyla,askerlik dönemi de en çabuk hızla geçer inşallah :43:

hepimizin için böyle olur umarımm :14:

sevgilim 4 yıllık ÇEKO mezunu. uzun dönem zaten istemiyor da ihtiyaç filan yoktur umarım ve kısa dönem çıkar inşallahh...
eski dönemler bize destek olun. ben çok korkuyorum çok üzülüyorum.. :43::43:
birbirimizi tanıyalım ve destek olalım kızlar. Allah hepimize sabır versin inşallah..:59:

Canım ben 349. dönem yareniyim günlerinizin kıymetini bilin. Nasıl değerli bir bilseniz 1saat verseler şimdi bize bayram olur hemde ne bayram. İlk zamanlar çok zorlar o günleri hatırlamak bile istemiyorum ama herseye olduğu gibi buna da alışıo insan....

biraz alışkınsınız sanırım :26: biz 6 aydır evliyiz her günümüz birlikte geçti .. beni düşündüren çok şey olduğu gibi bende gideceği yeri düşünüyorum .. bana yakın olmasa bile umarım rahat edebileceği bir yer olur ve umarım kendisine masa başı bi iş verirler.. eğer boş kalırsa kötü etkilenebilir .. kafasını dolduracak rahat bir iş vermeleri için dua ediyorum hep:31:

ne iş yapıyor eşiniz?

birkaç ay önceki halimi gördüm şu an. gitmeden iki ay öncesinde başlamıştı stres. öyle ki son bir ay bir saniye ayrı geçsin istemiyorum. sabah akşam yapışıktık... :9:
gideceği yeri bilmemek, kiminle karşılaşacağını bilmemek öyle kötü ki. anlamsız bir acı oluyor insanın yüreğinde. yerlerin belli olduğu gece aralıksız 4 saat sayfa yenile yaptık. gözümü ekrandan ayırmadım. en son ısparta'yı gördük. gittiği yer de iyiydi çok şükür.

o da hep öyle diyordu. bana iş versinler yapayım, zaman geçsin... yemin törenine kadar takım çavuşuydu. sonrasında kantin muhasebeye verdiler. akşama kadar aralıksız çalışıyor. işini çok iyi yaptığı için komutanlar gözünde değerli. hatta askeriyede böyle 10 adam olsa başkasına gerek bile kalmaz diyorlar. benim kocam işte :16::16::16:

şimdi şafak sayıyoruz. ilk gittiği gün hissettiğim o acıyı tarif edemem. güneş doğmadan gitti evden. ağlamamak için doğru düzgün sarılamadım bile. akşama kadar ağladım. bir hafta geçmedi. yemin törenine kadar bir asır geçti gibi.

yemin töreninde yanına gittim. dönüş ayrı acıydı. yol boyunca otobüste ağladım. o da ilk teslim olduğu gün yaşadığı acıyı yaşamış. ikinci gidişimden sonra gelme dedi bana. şimdi son görüşümün üzerinden 40 gün geçti. ayın sonunda ancak gidebileceğim.

ilk başta çok kötü oluyor ama zamanla alışıyorsun. allah yardımcınız olsun. iyi bir yere çıkar inşallah.

Acemilikte hep eğitim görecekler, silah tutma, yürüyüş vs. ile yemin törenine hazırlık yapacaklar, bütün gün yürüyolar o dönem kilo veriliyor. Yemin töreninden bir süre sonra usta birliklerine geçecekler, orada ise yüzde doksan nöbet tutuyorlar. Gittikleri yerlerde zaten önceden kurulu bir düzen var, yani uzun dönem askerler olacak gittikleri yerde. Masa başı iş zor, masa başında yapılan pek fazla iş yok ki, binde bir olur, o da yazıcı olursa, ama özenilecek bir şey değil çünkü herkes serbestken, kantinde maç izlerken onların işi gücü oluyor. Gidecekleri yer terör bölgesi değilse çarşı izinleri olur, bizim gibi doğuya düşerseniz o zaman çarşı izni ya da internet yok, gidip görmek de imkansız çünkü onları bile helikopterle götürüyorlar... Sonuna kadar kışlada sabit kalıyorlar, işin içine bir de ktm olayları giriyor. Ortam komutanlarına bağlı, kasarlarsa telefon sokulmaz, cezası fazla. Ama komutanlar iyiyse rahat ederler.

Daha bir aydan fazla zaman var, şimdiden bunları düşünmemeye çalışın, zaten gittiklerinde bol bol burada takılıyor olacaksınız. Gitmeden önceki zamanınızı değerlendirmeye bakın. Şimdiden üzülmeyin kızlar, şuanda zaten birliktesiniz. Gidecekleri yerler 9 nisanı 10 nisana bağlayan gece saat 12de açıklanır, o zamana kadar düşünmeyin :)

ne iş yapıyor eşiniz?

kızlar merhaba topıgınız hayırlı olsun.inan burası askerlerınız askerde iken sıze morel kaynagı olucak.bırbırnıze destek cıkarak atlatıcaksınız.benim şafagım az olmasına ragmen ben de 349 dönem yarenleriyleyım.hepsi ile kaynaştık.askerlıgımız bıtsede burda olucak ınşallah daha cok şafagımız olucak herşey ıcın.:16: size tavsıyem son gunlerınızı onlara destek morel vererek elınızden geldıkce beraber gecırın sonradan cok özlem hasretlık olucak.

Son düzenleme:
merhaba 351.dönem yarenleri sizleri en iyi anlayan inanın bizleriz.şuan içinde bulunduğunuz durumlarla bizde karşılaştık.şu dönem çok sancılı inanın gittikleri ilk zamanlarda öyle olacak hatta daha beter diyebiliriz.ben hergün ağladığımı bilirim.ama sonra yavaş yavaş alışıyorsunuz biz her zaman sizin yanınızdayız bizim topiğimizde (349.dönem yarenleri) çok güzel arkadaşlıklar kuruldu burada'da inşallah öyle olur çünkü sizi, sizin durumunuzda olanlardan başka kimse anlayamıyor malesef. biz 155 gün derken 100'leri gördük şuan plakalardayız diyorum ya şu süreç sıkıntılı gidince bi şekilde geçiyor.inanın zor olduğu kadar gurur verici bir yanıda var asker yareni olmanın.bu şekilde düşünün yoksa kendinize zindan edersiniz hayatı.bizler her zaman yanınızdayız inşallah hepinizin askerleri çok iyi yerlere gider ve sağsağlim sizlere tekrar dönerler.:72::72:

her birinize teşekkür ederim kızlar :31: güzel şeyler söylemişsiniz.. ben son günlerimizin değerinin farkındayım ama hatırlattığınız için teşekkürler :31: şimdilerde çok ağlıyorum ama o hiç birini görmedi daha çok şükür .. sarıldığımda gözlerimin dolduğunu farkettirmedim .. günler nasıl geçer ne kadar sancılı geçer düşünemiyorum hele ki evliyken durum bambaşka:26: nasıl geçerse geçsin yeter ki geçsin de eylülü görelim :25:o boş durmayı hiç sevmez o yüzden umarım bi iş verirler dedim ama mutlu olacağı bir iş verirler inşallah..

hayırlı yerlere giderler inşallah..

her birinize teşekkür ederim kızlar :31: güzel şeyler söylemişsiniz.. ben son günlerimizin değerinin farkındayım ama hatırlattığınız için teşekkürler :31: şimdilerde çok ağlıyorum ama o hiç birini görmedi daha çok şükür .. sarıldığımda gözlerimin dolduğunu farkettirmedim .. günler nasıl geçer ne kadar sancılı geçer düşünemiyorum hele ki evliyken durum bambaşka:26: nasıl geçerse geçsin yeter ki geçsin de eylülü görelim :25:o boş durmayı hiç sevmez o yüzden umarım bi iş verirler dedim ama mutlu olacağı bir iş verirler inşallah..

hayırlı yerlere giderler inşallah..

gözler o varken doluyor da, ilk gittiği gün bir saniye tutamadım yaşlarımı. akşama kadar ağladım. en son ağlamaktan yorgun düştüm uyuyakalmışım. eşyalarına, yastığına sarılıp ağlıyorsun. yalnız yatmak o kadar zor geliyor ki... çok şükür ki geleceklerini biliyorsun. (yani inşallah)

yemin törenine gittiğimizde, yanındayken elimi bir yere çarpmıştım. sonra bir saat ağladım. ertesi gün eve döneceğim için ağladığımı söyleyemedim. gerçi o anladı ayrı. bunları gözünü korkutmak için yazmıyorum. sadece çok kötü hissetsen de buna da alışıyorsun onu belirtmek için yazıyorum.

zaman geçtikçe alışıyorsun. şimdi sadece şafak sayıyoruz. eskisi gibi acı çekmiyorum, ağlamıyorum.

benim eşim de boş durmayı hiç sevmez. 24 saat çalış desen çalışır. masa başı bir iş istiyordu. istediği de oldu. yoğun çalışıyor. günlerin nasıl geçtiğini fark etmiyorum artık diyor.

senin eşin de inşallah iyi bir yere çıkar. yanına rahatça gidip gelebilirsin. komutanlar işten kaçmayanı, çalışanı seviyorlar. eşin de öyle olursa hiç sorun yaşamaz.

Vay vay vayy torunlarımızın torunları da gidicek topiği bile açılmış :)
Taze asker bekleyenleri yardımcı oluyorlar ne güzel sizlere bizler iyice eskidik artık 347 olarak.
Şimdiden düşünmeyin bu kadar stres yapmayın.Stresinizi zaten asker boyu yaşaacaksınız.Şimdi bunu düşünmeyin bence.Beraberliğinizin keyfini çıkarın.

Back