351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

KOCAELİ'NE SELAM YOLA DEVAM
şafak 41 başka da yok olsada vaktimiz yok
41 41 41 41
GENEL BİLGİ
Marmara Bölgesi’nde yer alan Kocaeli, doğu ve güneydoğuda Sakarya; güneyde Bursa, batıda Yalova, İzmit Körfezi, Marmara Denizi ve İstanbul ili; kuzeyde de Karadeniz ile çevrilidir. Asya ile Avrupa’yı birleştiren önemli bir yol kavşağında yer almaktadır. Sakarya Irmağı’nın batı yakasından başlayarak Pamukova ve İznik Gölü’nün kuzeyinde Bozburun’a kadar uzanan Samanlı Dağları İzmit, Sapanca ve Adapazarı çöküntü alanına hâkim bir konumdadır. Samanlı Dağları’nın en yüksek noktası Keltepe (1.601 m.)’dir. İldeki diğer önemli dağlar Dikmen Dağı (1.387 m.), Naldöken Dağı (1.125 m.), Naz Dağı (917 m.) ve Çene Dağı (646 m.)’dır. Başlıca ovaları İzmit ile Sapanca Gölü arasında uzanan düzlükler ile Dilovası’dır. Kuzey Anadolu kırık kuşağının uzantısı olan fay hatları ile sınırlanan Kocaeli deprem kuşağı üzerindedir. İlin Karadeniz kıyısındaki Pazarburnu açıklarında kayalıklardan oluşan Kefken Adası yer almaktadır.
GEZİLECEK YERLER
Müzeler ve Örenyerleri
Saatçi Ali Efendi Konağı – Etnografya Müzesi
Eskihisar Osman Hamdi Bey Müzesi: Büyük Türk Müzecisi ve Ressamı Osman Hamdi Bey (1842-1910) tarafından 1884 yılında Gebze Eskihisar’ın batı sahiline köşk, resimhane, kayıkhane ve müştemilat şeklinde inşa edilmiştir. Giriş katındaki ahşap kapıların tablalarına 1901-1903 yıllarında yaptığı çiçek resimlerinin her biri bir tablo değerindedir. 26 yıl boyunca yaz aylarını geçirdiği köşkte en ünlü tablolarını çizmiştir. 1984 yılında restorasyonu yapılan köşk 19.08.1987 yılında Osman Hamdi Beyin çeşitli eserlerinin röprodüksiyonlarından oluşan tablolar, aile fotoğrafları ve kullandığı eşyaların sergilendiği müze olmuştur.
Yüzer Müze: (Gayret Gemisi) 10 Mayıs 1946 yılında Amerika Birleşik Devletleri tarafından yapılan gemiye USA Everson adı verildi. Everson Kore ve Vietnam savaşlarına katıldı. 11 Temmuz 1973 yılında USA Everson gemisi; Panama, Portoriko, Azor Adaları ve İspanya limanlarına uğrayarak Türk Donanma Komutanlığı’na geçişi yapılarak TCG Gayret adı verildi.
TCG Gayret 1975 – 95 yılları arasında bir çok Milli ve NATO Tatbikatlarına iştirak etmiştir. 5 Mayıs 1995 yılında gemi hizmet dışına alınarak Poyraz Limanı’nda muhafaza edilmiştir. 1997 Ocak ayında ise Gölcük Donanma Komutanlığı, Kocaeli Valiliği ve İzmit Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Yüzer Sanatlar Galerisi ve Müze haline getirildi.
Müze restorasyon çalışmalarından sonra 13 Ağustos 1997 tarihinde şu anda bulunduğu yere (Yat Limanı İnşaatı yanı – İzmit Garı önüne) getirildi.
Ziyaret Saatleri: 08.30-16.30
Ziyarete açık günler: Pazartesi hariç her gün
Gölcük Deniz Müzesi: Gölcük Deniz Müzesi 12 Mart 1976’da, Türk Deniz Tarihini özet olarak yansıtabilmek amacıyla kurulmuştur.
Deniz Şehitleri Abidesi’nin çevresinde inşa edilmiş olan müze; geçmiş olayların tüm yönlerini ortaya koyarak olayları meydana geldikleri ortam içinde çeşitli yönleri ile tanıtıp, sonuçlarından faydalanabilmek, bundan böyle girişilecek her işte geçmişin hatalarına düşülmeden, en iyi ve en başarılıyı yapacak yolları bulabilmek için, bir eğitim amacı güdülerek düzenlenmiştir. Ayrıca, müzede deniz tarihimizin ayrılmaz parçaları şehitlerimizin anısına geniş bir şekilde yer verilmiştir.
On iki galeri olarak düzenlenen müzede, bölümler yüzyıllara göre kronolojik olarak sıralanmıştır.

Her ne kadar kavgalı olsak ta çocuk seviyorum seniiii
Şafak 41 senin nefes aldığın şehirdeyizzzz
Eşşek sıpası yarimm özledim seniiii
Haaaaa hemen şımarma henüz dünü unutmadımmmm

Hangi renge boyayacaksınız beni bakimmmm günaydıııınnnnnnnnnnnnn

canım ben memlekete gideceğimden istanbuluda boyadım.
sağın solun turuncu ve fuşya pembe olunca sanada civciv sarışı çok yakıştı...
tolganın kulağını çekmek lazım. seni dün üzmüş yine

Sarı da yakışır bana
Evet kulağını çekelim saçlarını yolalım
Hep beraber kulağının dibinde aynı anda konuşalımm
Yaşasınn kötülüükkkkkkkk

Sarı da yakışır bana
Evet kulağını çekelim saçlarını yolalım
Hep beraber kulağının dibinde aynı anda konuşalımm
Yaşasınn kötülüükkkkkkkk

deli ya hep beraber kulağının dibinde konuşalım diyo
düzelirsiniz canım sıkma canını.pek yazmasamda yazılanları okuyorum topluca cevap atıyorum en olmadı
geldiğinde bunların hesabını sorarsın.

geldiklerinde popolarımız tavan olcak kızlaaarr.onlar pek şımardı askeriz biz diye.bizde lohusa gibi nazlanalım onlar geldiğinde

Tabi kızım bir tanesinin dırdırında iptal oluyolar, düşünsene burda herkesin kulağıının dibinde dırdır ettiğini
Yazık yazık çok acıdım şimdi
Ben her zaman lohusa kadın gibi nazlıyım zaten

hu huvvvvv kıızzz sende neler varmış hiç söylemiyosunnn
gerçi ben de nazlıyım ama bizimki gelemez öyle şeylere hemen

hu huvvvvv kıızzz sende neler varmış hiç söylemiyosunnn
gerçi ben de nazlıyım ama bizimki gelemez öyle şeylere hemen

Tabi şeker fenayımm ben yanımdayken kızdırırsa kollarının kılından bir tutam çekiyordum
Ahhh aslan burçları ah hep nazlılar

Tabi şeker fenayımm ben yanımdayken kızdırırsa kollarının kılından bir tutam çekiyordum
Ahhh aslan burçları ah hep nazlılar

bende tırnağım uzun olursa kolunun en hassas yerinden cimciriveriyoru orası sıkışmış gibi oluyo çok eğlenceli oluyo ya da bileedin biri beni kızdırırsa ısırırım
ah evet aslan burçları

doğum günüm de yaklaşıyo:26:

bizde atlattık onsuz doğum günü.. diğer günlerden hiç bi farklı yok söyliyim şimdiden.. sakın öyle hayaller falan kurma.. şimdiden doğum günün kutlu olsun canım.. buralarda olmayabilirm.. iyiki doğdun..

O da güzel yöntem
Doğum günü hiç güzel olmuyor tatlım tabi seni düşünüp olağanüstü sürpriz yapan bir kız arkadaşın ailen yoksa.hA bizimkiler bir pasta alıp kestiler sağolsunlar ama yetti mi de hayır.Bu sene doğmamış gibi kabul et kendini

çok teşekkür ederim canım zaten staj yaptığım için gün geçirmekten başka farklı bi anlamı olan bi gün olmaz benim için de

bizikilerde öyle bi pasta alıverirler olsun pasta yiyyyyceeeeeeeemmmmmmmmmmmmmm
böyle avuturum bende kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…