- 14 Temmuz 2011
- 1.868
- 1.311
- 448
- Konu Sahibi esraylmz03
- #11.901
Şafaaakkkkk 40 Kırşehir 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar.... bugün 41 KOCAELİ.. şeyma ve tolgayı boyuyoruz![]()
Hangi renge boyayacaksınız beni bakimmmmgünaydıııınnnnnnnnnnnnn
![]()
Kizlar 30lari görelim artik sabirsizlaniyorum![]()
canım ben memlekete gideceğimden istanbuluda boyadım.
sağın solun turuncu ve fuşya pembe olunca sanada civciv sarışı çok yakıştı...
tolganın kulağını çekmek lazım. seni dün üzmüş yine![]()
sana demet akalından " olacak olacak " şarkısını armağan ediyorum.
Tabi Allah'ın izniyle...
Sarı da yakışır bana
Evet kulağını çekelim saçlarını yolalım
Hep beraber kulağının dibinde aynı anda konuşalımm
Yaşasınn kötülüükkkkkkkk![]()
deli yahep beraber kulağının dibinde konuşalım diyo
düzelirsiniz canım sıkma canını.pek yazmasamda yazılanları okuyorum topluca cevap atıyorum en olmadı
geldiğinde bunların hesabını sorarsın.
geldiklerinde popolarımız tavan olcak kızlaaarr.onlar pek şımardı askeriz biz diye.bizde lohusa gibi nazlanalım onlar geldiğinde![]()
Tabi kızım bir tanesinin dırdırında iptal oluyolar, düşünsene burda herkesin kulağıının dibinde dırdır ettiğini
Yazık yazık çok acıdım şimdi
Ben her zaman lohusa kadın gibi nazlıyım zaten![]()
deli yahep beraber kulağının dibinde konuşalım diyo
düzelirsiniz canım sıkma canını.pek yazmasamda yazılanları okuyorum topluca cevap atıyorum en olmadı
geldiğinde bunların hesabını sorarsın.
geldiklerinde popolarımız tavan olcak kızlaaarr.onlar pek şımardı askeriz biz diye.bizde lohusa gibi nazlanalım onlar geldiğinde![]()
hu huvvvvvkıızzz sende neler varmış hiç söylemiyosunnn
gerçi ben de nazlıyım ama bizimki gelemez öyle şeylere hemen![]()
Tabi şeker fenayımm ben yanımdayken kızdırırsa kollarının kılından bir tutam çekiyordum
Ahhh aslan burçları ah hep nazlılar![]()
bende tırnağım uzun olursa kolunun en hassas yerinden cimciriveriyoru orası sıkışmış gibi oluyo çok eğlenceli oluyoya da bileedin biri beni kızdırırsa ısırırım
ah evet aslan burçları
doğum günüm de yaklaşıyo:26:![]()
bende tırnağım uzun olursa kolunun en hassas yerinden cimciriveriyoru orası sıkışmış gibi oluyo çok eğlenceli oluyoya da bileedin biri beni kızdırırsa ısırırım
ah evet aslan burçları
doğum günüm de yaklaşıyo:26:![]()
çok teşekkür ederim canımbizde atlattık onsuz doğum günü.. diğer günlerden hiç bi farklı yok söyliyim şimdiden.. sakın öyle hayaller falan kurma.. şimdiden doğum günün kutlu olsun canım.. buralarda olmayabilirm.. iyiki doğdun..
O da güzel yöntem
Doğum günü hiç güzel olmuyor tatlım tabi seni düşünüp olağanüstü sürpriz yapan bir kız arkadaşın ailen yoksa.hA bizimkiler bir pasta alıp kestiler sağolsunlar ama yetti mi de hayır.Bu sene doğmamış gibi kabul et kendini![]()